Gran Canaria
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Gran Canaria: tours & tickets

Gran Canaria: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Gran Canaria

Goede gids, Danny, heel ontspannend en leuk om te doen.

Je wordt opgepikt bij je hotel, keurig op tijd. Dan ga je naar de shop krijg een wetsuit aan en instructie eventueel papierwerk. Dan ga je naar een baai die kalm water heeft en maakt je je het stand up Paddeling eigen. Als je voldoende zeker ben ga je een eindje paddelen op een rustig tempo en genieten van de baai en rotsen. Daarna nog even snorkelen onder leiding van een zeer goede Gids Danny, en weer op een rustig tempo terug. Heel leuk om tot rust te komen en te leren genieten van de natuur die mooi is maar waar je soms geen tijd voor hebt. Zeker doen. Na dat alles weer in de bus zit wordt je weer voor de deur afgeleverd. Moe maar voldaan. Wij waren maar met drie en een instructeur.

Gran Canaria: stand-up paddle les & snorkel tour Beoordeeld door Dinant, 14-08-2018

Leuke activiteit in een mooie omgeving mét lekker eten!

De omgeving is prachtig. Je wordt rondgeleid in de tuinen waar je kennismaakt met prachtige (fruit)planten- en bomen. Denk hierbij aan avocado, mango, banaan en limoen. De kamelenrit zelf is vermakelijk, de kamelen zijn in het begin wat actief maar na verloop van tijd worden ze rustig. Het eten is erg lekker, een uitgebreide BBQ met keuze uit kip of mixed-grill, met salade, fruit en drank inclusief. Tips: dichte schoenen, luchtige kleren en voldoende zonnebrand. In de zomertijden is het namelijk echt snoei-snik-bloedheet en verbrand je levend. Verder is deze activiteit een echte aanrader

Maspalomas: kamelenrit en tapas met vervoer Beoordeeld door Niek, 26-07-2019

Me zonen en man en ik vonden het geweldig!

Nadat er nog 2 vrienden van ons lastminute toch nog meekonden(willem nog bedankt trouwens) hebben wij allemaal genoten van deze boottocht. Het begon eigenlijk al in de haven met de kennismaking met de crew... in een woord hilarisch. Super crew met goede zorg voor de passagiers. Veel keus aan watersport. Er word de hele tocht foto's gemaakt die je op het eind kan kopen op een USB stick ...Super leuk aandenken aan super mooie dag ... Wij komen zeker terug naar dit eiland en gaan zeker weer mee met de Afrikat...

Catamaranvaart in de ochtend Beoordeeld door Miranda, 13-07-2019

Leuke ervaring met geweldige begeleiding

Gisteren met de yellow boat mogan meegeweest. Erg leuke boottocht gehad op een sfeervolle boot. Eten en drinken was veel en lekker! Het snorkelen was super gaaf! Ook een zeeschildpad gezien. Ook een groep dolfijnen in de verte gezien, de stuur vrouw wilde ons deze ervaring geven om langer op zee te blijven, echter werd dit verpest door waterscooters. De 2 mensen op de boot waren super vriendelijk en gaven veel info! Erg leuke dag gehad en is het zeker waard!!!

Vanuit Puerto de Mogan: boottocht en snorkelexcursie Beoordeeld door Anoniem, 07-07-2019

Mooie beleving in een prachtige omgeving.

De kamelentocht is een “must have doen” activiteit op Gran Canaria. De dieren zagen er goed uit en worden tijdens de tocht ook goed behandeld door hun verzorgers. Echter 1 minpuntje bij de boeking is dat de plaats van afspraak niet rechtstreeks met de auto kan worden bereikt. Er is geen parking vlak naast het trefpunt. Get Your Gide zou beter de aangewezen parking vermelden bovenop het eigenlijke trefpunt.