Kies data

Granada Activiteiten in de openlucht

Granada Activiteiten in de openlucht: Onze meest aanbevolen

Granada: rondleiding Alhambra, Nasridenpaleizen & Generalife

1. Granada: rondleiding Alhambra, Nasridenpaleizen & Generalife

Bezoek het Alhambra, een must voor elke bezoeker van de stad Granada. Deze Unesco-Werelderfgoedlocatie beschikt over aantrekkelijke en uitgebreide kamers, een monumentale en historische ligging en prachtig gedetailleerde islamitische kunst en architectuur. Maak van je bezoek aan het Alhambra een buitengewone ervaring, met een tour vol kennis en geschiedenis dankzij de officiële lokale gids. De deskundige gids voert je langs elk gedeelte van dit 'rode fort' en weet je alles te vertellen over het erfgoed van Granada. Je kunt de gids alles vragen wat je wilt over dit spectaculaire monument. Verken het Alcazaba-fort, vroeger een militaire vesting, en het oudste deel van het Alhambra-complex. Bewonder de Nasridenpaleizen, waaronder het paleis van Mexuar, het paleis van Comares en het paleis van Leones. Als laatste ga je naar het Generalife, het zomerpaleis van de sultan, gelegen ten oosten van het Alhambra en omringd door uitgestrekte tuinen met een enorme variëteit aan flora, te midden van een prachtig islamitisch landschap.

Granada: Alhambra, tuinen en Alcazaba met audiogids

2. Granada: Alhambra, tuinen en Alcazaba met audiogids

Een bezoek aan Granada is niet compleet zonder het Alhambra te zien, het enige overgebleven versterkte complex van de islamitische periode. Profiteer van je audiogids en tour deze geweldige attractie in je eigen tempo. Word verliefd op het monumentale complex, bewonder het fort, de tuinen van Generalife en het paleis in al hun pracht. Betreed deze ongelooflijke plaatsen en adem de geschiedenis en kunst van het Nasrid-koninkrijk. U kunt op uw audiogids vertrouwen om u te helpen inzicht te krijgen in de oorsprong en ontwikkeling van een van de meest bezochte monumenten ter wereld, waardoor u blij bent met deze prachtige combinatie van Andalusische kunst en cultuur. Rond de ervaring af met een spectaculair uitzicht op Granada vanaf het fort op een heuveltop.

Granada: toegangsticket Alhambra met audiogids

3. Granada: toegangsticket Alhambra met audiogids

Geniet van de vrijheid van een tour waarin je jezelf rondleidt door Granada, met een audiogids tourist-navigator met GPS-navigatie. Nadat je je eigen toeristennavigator en toegangstijd voor het Alhambra hebt opgehaald, krijg je voorrangstoegang tot het Alhambra en kun je de magnifieke gedetailleerde Islamitische kunst en architectuur van de Tuinen van de Generalife, de Nasridenpaleizen en het fort Alcazaba bekijken. Je audiogids geeft je uitgebreide informatie over het Alhambra en de Generalife terwijl je wandelt. Na je bezoek aan het Alhambra en voordat je de audiogids terug geeft, ontdek je het beste culturele aanbod van de stad, tapasbars, monumenten en musea. Bezoek tentoonstellingen en kies restaurants op basis van prijs en keuken. Volg de tips van je GPS-navigator en kom 's avonds bij met een massage, eet met vrienden in een geweldig restaurant, speel golf of bezoek een attractiepark.  

Granada: versnelde toegang Alhambra-tuinen & Generalife

4. Granada: versnelde toegang Alhambra-tuinen & Generalife

Vermijd de wachtrijen met versnelde toegang en verken de indrukwekkende Alhambra-tuinen in je eigen tempo. Dwaal door de fascinerende tuinen van het Alhambra, vol met fonteinen, hangende planten en geplaveide paden. Toegang tot de Nasridenpaleizen is niet inbegrepen bij dit ticket. Ontdek de sfeer van de Moorse cultuur en bewonder de vegetatie rondom het fort. Bewonder de decadente architectuur van de Generalife, het paleis tegenover het Alhambra, waar ooit de koningen van Granada woonden. Wandel door het militaire gebied, de Alcazaba, en bekijk de gefortificeerde zandkleurige torentjes. Vervolg je tocht door het complex en zie het Paleis van Karel V, het moskee-bad en een aantal verborgen looppaden in de tuinen.

Granada: rondleiding door Alhambra en Generalifetuinen

5. Granada: rondleiding door Alhambra en Generalifetuinen

Verken de prachtige tuinen van het Alhambra en ontdek het fort en het paleis samen met een lokale gids. Ga naar binnen zonder dag je in de rij hoeft te staan, de lokale gids deelt de geschiedenis en prachtige verhalen over het Alhambra. De vorstelijke stad werd versterkt in de 13e eeuw en de prachtige uitzichten vanaf de muren moet je zien om het te geloven. Bewonder de Generalife, ooit een recreatief gebouw voor de Nasrid-sultans, het werd ook gebruikt voor landbouw. De Nasridpaleizen zijn prachtige werken met unieke architectuur en kunstzinnigheid, aangezien elk paleis door een andere sultan werd gebouwd. Er zijn fascinerende ingewikkelde houten plafonds, muren van pleisterwerk met geometrische vormen, halfronde boogdeuren en zelfs een deel van de originele vloer is nog te zien in de kamer van de ambassadeurs. Je ontdekt wat de vele bezoekers van het monument heeft betoverd en waardeer de grootsheid en mystiek van het Alhambra. Laat je overweldigen door de gedetailleerde islamitische kunst en architectuur van Generalife-tuinen, Nasridpaleizen en het fort Alcazaba.

Alhambra: compleet ticket met audiogids

6. Alhambra: compleet ticket met audiogids

Haal je tickets op en ga vervolgens naar het Alhambra-complex om deze 600-jaar oude site in je eigen tempo te verkennen met een  audiogids. Met je ticket heb je toegang tot het hele complex, inclusief de  Nasridenpaleizen  en  Generalife. Luister  vanuit je audiogids alles over de geschiedenis van Granada en het Alhambra, en hoe de site in 1984 een UNESCO-Werelderfgoedlocatie werd. Je komt ook te weten over de voormalige sultans die hier ooit woonden tijdens de  Nasrid -dynastie. Maak een wandeling door het complex en bewonder de indrukwekkende en ingewikkelde architectuur van de paleizen. Geniet vervolgens van de rust van  Generalife, het oude zomerpaleis van de Emir, met een prachtige rozentuin, beplante binnenplaatsen en ontspannende waterpartijen. Je krijgt ook het militaire fort van het complex te zien, Alcazaba, met een prachtig uitzicht op Granada en de omliggende bergen.

Granada: zonsondergangwandeling in Albaicín & Sacromonte

7. Granada: zonsondergangwandeling in Albaicín & Sacromonte

Geen reis naar Granada is compleet zonder een bezoek aan Albaicín en Sacromonte. Kies uit een privé- of gedeelde tour en bezoek enkele van de meest karakteristieke wijken van Granada. Ga door Albaicín, beschermd als werelderfgoed door UNESCO in 1994. Ook bekend als de oude moslimwijk, bevat het labyrintische straatjes waardoor je de fascinerende wereld van Al-Andalus kunt ontdekken en geniet van het beroemde landschap van Granada vanaf San Nicolás ' gezichtspunt. Ga vervolgens op je reis naar de wijk Sacromonte, die meer dan 3.000 grotten en panoramische uitzichten vanuit verborgen gebieden bevat. Terwijl je hier bent, zorg er dan voor dat je de beste foto's van Granada maakt vanuit deze geweldige vallei. Tijdens je tour passeer je ook belangrijke bezienswaardigheden van Granda, zoals de Plaza Nueva, Placeta de San Gregorio en Casa Enrique Morente, die allemaal perfect geschikt zijn voor het maken van prachtige foto's om je vrienden en familie te laten zien.

Granada: rondleiding door het Alhambra met voorkeurstoegang

8. Granada: rondleiding door het Alhambra met voorkeurstoegang

Het Alhambra, nu een werelderfgoed, was ooit het embleem en de trots van de Nasridenkoningen, het laatste bastion in de verovering van de katholieke koningen. De Nasridenpaleizen, de Alcazaba, de Generalife en nog veel meer delen vormen dit ongelooflijke monument: het Alhambra, het juweel van Granada. Ontdek het Alhambra in zijn geheel met een officieel erkende gids die voor een fantastische 3 uur durende rondleiding zorgt. Geniet en begrijp de levensstijl, cultuur en traditie van de Nasridenkoningen en de samenleving van de 13e tot de 16e eeuw met een deskundige gids in de geschiedenis en architectuur van het Alhambra. Naast het leren over de werking van elk paleis, alkoof, tuinen, torens en verrassende hoeken, zul je ook meer te weten komen over talloze legendes en verhalen over liefde, ontrouw en tragedie die zich hebben voorgedaan in deze citadel.

Granada: ticket en rondleiding Alhambra en Nasridenpaleizen

9. Granada: ticket en rondleiding Alhambra en Nasridenpaleizen

Krijg een idee van het middeleeuwse Granada tijdens deze onvergetelijke rondleiding over het terrein van het Alhambra en de Generalife, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Ontspan, wetende dat je ticket voor de paleiselijke stad toegang verschaft tot de Nasridenpaleizen, het Alcazaba-fort en het terrein van de Generalife. Afhankelijk van je voorkeur kun je kiezen voor een beleving in een kleine groep of met een privégids.  De deskundige lokale gids haalt je op bij het complex, zodat je er zeker van bent dat je het terrein via een speciale groepsingang betreedt. Ook als je het paleis van de Generalife binnengaat, kun je gebruikmaken van een aparte groepsingang.  Geniet van de kalmte van het oude zomerpaleis van de emir in de Generalife, waar je onder andere een prachtige rozentuin, groene binnenplaatsen en ontspannende waterpartijen kunt vinden. Kom in deze rustige omgeving alles te weten over de geschiedenis van de stad Granada en het Alhambra.  Je gids neemt je mee naar de Nasridenpaleizen, de oude Moorse paleizen, waar je van dichtbij de iconische islamitische decoraties kunt bestuderen. Bewonder de kleurrijke geometrische tegels en diverse waterpartijen op de binnenplaatsen, waaronder de beruchte 'Patio de los Leones' ofwel de Leeuwenhof. Liefhebbers van architectuur en kunst kunnen hun hart ophalen aan de kenmerkende islamitische en Mudéjar-stijlen op het terrein. Bezoek de Alcazaba samen met je gids en bekijk de koninklijke vesting, die zo sterk is dat-ie eeuwen na de bouw nog steeds kon worden gebruikt. Beklim de trappen van de uitkijktoren en geniet van het prachtige uitzicht over Granada, inclusief de wijken Albaicín en Sacromonte. Neem na afloop van de tour de tijd om het complex zelf te verkennen, of je nu langer wilt doorbrengen in de schitterende tuinen of andere plekken zoals het Paleis van Karel V, een renaissance-paleis dat uit de 16e eeuw stamt, wilt bezoeken. Geniet vanaf tal van uitkijkpunten in het Moorse paleizencomplex van het adembenemende uitzicht op de oude Arabische wijk van Granada, Albaicín.

Vanuit Granada: begeleide dagtour door Alpujarra-dorpen

10. Vanuit Granada: begeleide dagtour door Alpujarra-dorpen

Verken de regio Alpujarra op een dagtrip vanuit Granada. Leer meer over de geschiedenis van de regio Andalusië met uw lokale gids en bewonder het uitzicht op fantastische landschappen. Begin in de richting van Lanjarón en maak de eerste stop bij de historische Nasrid-brug van Tablate. Lees meer over de relatie van de Moriscos met de Alpujarra. Bezoek het Nasrid-kasteel en geniet van het uitzicht op de omliggende regio. Ga naar een uitkijkpunt en bewonder de vergezichten van de Poqueira-vallei, de Guadalfeo-vallei en de Sierra Nevada. Ontdek de Fuente Agria-bron en de Chorrerón in Pórtugos, een waterbron die rijk is aan mineralen. Loop naar de Chorrerón en geniet van enkele indrukwekkende natuurlijke watervallen. Ga verder naar het charmante stadje Capilerilla, een verborgen juweeltje weg van de toeristische drukte met prachtige architectuur en schilderachtige straatjes. Aankomst in Pampaneira, binnen het netwerk van de mooiste dorpen van Spanje en een van de meest representatieve van de regio Alpujarra. Hier heb je vrije tijd om koffie te drinken voordat je terugkeert naar Granada.

135 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 9

Andere activiteiten in Granada

Wil je alle activiteiten in Granada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Granada

Deze dagtrip is zeker aangeraden voor mensen die meer te weten willen komen over de geschiedenis van Granada/Andalusië. Onze gids Zoraide wist veel te vertellen over de streek. Alles was perfect geregeld en het is zeker je geld waard! Albacin was prachtig en de Al Hambra was adembenemend.

Wij hadden als gids Carlos en deze was zeer gepassioneerd in zijn uitleg. We hebben heel veel dingen bijgeleerd en er erg van genoten! We zijn erg blij dat we een gids genomen hebben voor het Alhambra het is zeker en vast een meerwaarde!

Nina was wonderful! We loved her tour. She was also very patience with our small kids. Great experience.

Very nice tour with the explanation and just getting to know the important things

De bestelling en opvolging van de tickets gebeurde heel correct en vlot!