Granada Architectuur
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
granada ticket en rondleiding alhambra en nasridenpaleizen

Granada: ticket en rondleiding Alhambra en Nasridenpaleizen

Duur: 3 uur
843 Beoordelingen
GetYourGuide Original
843

Ontdek het paleizenterrein van het Alhambra en de Generalife tijdens een 3 uur durende rondleiding door het complex, inclusief de Nasridenpaleizen.…

Populaire Architectuur in Granada

Bekijk alle Architectuur in Granada
Bekijk alle 238 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Granada

Blij dat we de volledige rondleiding, met de paleizen, gekozen hebben.

Betrouwbare organisatie, nochtans was de eerste indruk niet zo goed. Trage start, grote groep, 2 talige rondleiding. Het werd een rustige wandeling van 2.5 u met een professionele gids die goed Engels sprak. Er was ook een korte pauze juist voor de Nasridenpaleizen. Na de rondleiding kan je op eigen tempo verder genieten van de tuinen en enkele gebouwen. Het was zeker de moeite al vond ik de prijs veel te duur in vergelijking met een officieel toegangsticket Bestel ruim op voorhand en vergelijk de prijzen.

Bezoek zeer goed, tickets te laat ontvangen

Het bezoek was 01\07, maar op 30\06 rond 17u hadden we de ingangsticketten nog steeds niet ontvangen. Dit brengt stress mee wat ik op vakantie nu net niet wens. Ik ben dan zelf gaan rondbellen. De tickets zouden toch minstens 2 dagen voor het bezoek moeten aanwezig zijn zeker wanneer tijdig geboekt, want nu waren we ongerust dat er misschien iets niet in orde was. Na mijn telefoontje is wel alles in het werk gesteld om ons de tickets te bezorgen, waarvoor dank!

Het Alhambra was geweldig, de reis er naar toe iets minder

Onze reis vanuit Malaga verliep helaas niet helemaal soepel omdat de chauffeur een paar keer de weg niet wist en we in Granada rondjes hebben gereden door extreem smalle straatjes. Hierdoor hebben we helaas wat tijd verloren. De chauffeur communiceerde ook niet met de passagiers. De rondleiding met de gids door het Alhambra was heel erg leuk en informatief. Een topbestemming! Echt prachtig om te zien en niet te missen!

Vanuit Malaga: rondleiding door het Alhambra Beoordeeld door Antoinette, 10-10-2019

Mooie, boeiende uitstap met uitstekende reisleider en gids.

De daguitstap was niet goedkoop (90 euro/persoon) maar was zeker zijn geld waard. Vrije tijd in Granada was iets te weinig: anderhalf uur waarin we ook nog moesten lunchen. Een half uurtje langer was beter geweest.

Gids super, spijtig dat het zowel in Engels en Spaans was

Door de dubbel taal verloor je soms je aandacht. De gids kon daardoor minder persoonlijk zijn wat de rondleiding wat afstandelijk maakte. Je merkte wel dar hij een passie had voor het Alhambra

Granada: rondleidingopties door het Alhambracomplex Beoordeeld door Anoniem, 17-09-2019