Granada
E-Bike-Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Granada

Wil je alle activiteiten in Granada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Granada

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 279 beoordelingen

Fantastisch

Wandel buiten de stad en haar drukte. Puur geluk voor de ogen en de geuren van pijnbomen. Weinig opkomst, we denken dat we alleen op de wereld zijn met onze zeer aangename en glimlachende gids Maria. Elektrische fiets om de beklimmingen te vergemakkelijken, we hebben het gevoel te lopen zonder te forceren. Gevarieerde landschappen tussen hoge berg en bos. We kwamen zelfs op de fiets aan in het centrum van Granada voor onze sessie in de Hammam aan het eind van de middag. Ik raad deze activiteit aan op een brede baan en zonder al te veel stenen. Als bonus hadden we een kleine fotomontage van de wandeling. goed gedaan

Prachtige tocht in het niet-toeristische deel van de Sierra Nevada! In Granada werden we met een busje opgepikt om dan 45 minuten te rijden naar een hoogte in de Sierra Nevada. We fietsten in een gevarieerd landschap met prachtige uitzichten. Zeer goede e-bike. Er waren zelfs een sportjas, sportbroek en fietshandschoenen voorzien. Onderweg gestopt voor een gezonde snack. Regelmatig korte pauzes om een slok water te drinken. We vonden het heel tof om de terugtocht met de fiets tot in het centrum van Granada te doen! En bovendien: vriendelijke, enthousiaste gids en chauffeur! Een aanrader!

Wij hebben super hard genoten van deze uitstap! Goede fietsen, toffe begeleiding en prachtige omgeving. Hoogtepunt van onze trip! En zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader!

Het weer was in het begin slecht, maar onze gids Maria koos een geschikte route en voorzag ons van jassen en handschoenen. We hielden van de rondleiding. Wij adviseren!

José en Maria zijn van harte welkom, veilige bezemsteel, betaalbare fietspaden, kleine groepen, prachtige landschappen, een hele mooie herinnering aan deze wandeling.