Toegangsticket

Granada: tickets Alhambra complex en Andalusische monumenten

Granada: tickets Alhambra complex en Andalusische monumenten

Vanaf € 33,50 per persoon

Maak een wandeling door de geschiedenis tussen Alhambra en Albaicín. Ontdek het adembenemende Alhambra en de Nasriden-paleizen, evenals de zes Andalusische monumenten in de buurt van Albaicín.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Bevestiging van het ticket binnen 48 uur
Zodra je geboekt hebt ontvang je een bevestiging van de activiteitenaanbieder.

Je belevenis

Highlights
 • Bezoek het Alhambra, het populairste monument van Spanje
 • Bezoek de Nasrid-paleizen, de residenties van de koningen van Granada
 • Geniet van een wandeling tussen de bloemen en fonteinen van de Generalife-tuinen
 • Ontdek de moslimmonumenten van het werelderfgoed in de buurt van Albaicín
Volledige beschrijving
Ga op avontuur en koop dit ticket inclusief een bezoek aan het Alhambra. Bekijk de Nasrid-paleizen, Generalife en Alcazaba, evenals monumenten zoals Bañuelo, Casa Morisca (Horno de Oro St.), Dar al-Horra Palace, Chapíz House en Zafra House en het oude ziekenhuis van de Maristán. Bewonder het Alhambra en Albaicín die nu met elkaar verbonden zijn door Dobla de Oro. Geniet van een culturele en toeristische route die de nauwe verbindingen tussen de oudste wijk van de stad probeert te inspireren door een bezoek aan zes moslimmonumenten. Alhambra en Generalife zijn beide erkend als UNESCO Werelderfgoed.
Inbegrepen
 • Overdag toegang tot alle te bezoeken ruimtes van Alhambra: Alcazaba, Nasrid-paleizen, Generalife, Paleis van Karel V, de Moskeebaden, Ruimte van de Maand en tijdelijke tentoonstellingen
 • Toegang tot de moslimmonumenten van Albaicín: Corral del Carbón, Bañuelo, Casa Morisca (Horno de Oro St.), Dar al-Horra Palace, Chapíz House, Zafra House en de Maristán
 • Toegang tot Cuarto Real de Santo Domingo (voormalig Nasrid-paleis en klooster)
 • Reserveringskosten
 • Gids
 • Audiogids

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Toon simpelweg je ticket op een van de onderstaande adressen: Alhambra: Calle Real de la Alhambra, s/n, 18009 Granada, Spanje Corral del Carbón: Calle Mariana Pineda, 21, 18009 Granada Bañuelo: Carrera del Darro, 31, 18010 Granada Dar al-Horra-paleis: Callejón de las Monjas Albayzin, s/n, 18008 Granada Casa Morisca: Calle Horno del Oro, 14, 18010 Granada Chapíz House: Camino del Sacromonte, 1, 18010 Granada Zafra House: Calle Portería Concepción, 8, 18010 Granada

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Paspoort of identiteitskaart

Goed om te weten

 • Je ticket is alleen geldig op dezelfde dag van het bezoek aan het Alhambra
 • De datum en het tijdstip van toegang tot de Nasridenpaleizen staan vermeld op het ticket. Het bezoek aan deze ruimte moet gebeuren binnen het specifieke tijdslot dat op het ticket staat vermeld. De andere monumenten waren drie dagen te bezoeken: dezelfde dag als je bezoek aan het Alhambra, de vorige en de volgende tijdens hun openingsuren.
 • Tickets voor kinderen van 3 tot 11 jaar oud moeten worden geboekt op het moment van aankoop en worden beheerd met de rest van de tickets voor volwassenen. Tickets voor kinderen jonger dan 3 jaar zijn verkrijgbaar bij de loketten van het monument of bij de ingangen van het monument. Er is geen voorafgaande reservering vereist
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 44 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Alhambra: Aankomst en vertrek was moeilijk. Alle taxi's bezet. Zou goed zijn geweest, een telefoon nr. hebben voor een taxi. We hadden er alleen geen rekening mee gehouden dat het moeilijk was om de weg te voet te vinden. Onze toegangstijd tot het Nasridenpaleis was 19.00 uur, maar we moesten de audiogids om 20.00 uur teruggeven. Dat was spanning!

Verder lezen

29 mei 2022

Het Full Day Ticket is perfect voor het verkennen van het Alhambra. Je kunt alle gebieden bereiken en de ochtendafspraak voor het Nazrid-paleis was geweldig. Er waren daar niet zoveel mensen. Een extra audiogids om het complex uit te leggen is een must. Kost maar 6€ extra. Zorg ervoor dat deze volledig is opgeladen. De mijne was al voorbij voordat we het Alhambra verlieten (ongeveer 30 minuten van tevoren, OK aangezien ik alles heb gezien, maar het is nog steeds jammer)

Verder lezen

5 april 2022

Alambra is een plaats die je moet bezoeken. Ik denk niet dat het nodig is om een gids te krijgen, aangezien je veel gratis audiogidsen online kunt vinden, maar als je iemand bent die graag uitleg krijgt, moet je een gids krijgen. Ook kun je goedkopere tickets kopen dan hier!! Toch was het kaartje in orde en had ik geen probleem om alle plaatsen te betreden waar ik met mijn kaartje mocht komen!

Verder lezen

19 maart 2022

Product ID: 390741