Granada
Kanoën

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Granada Kanoën: Onze meest aanbevolen

Vanuit Granada: Rio Verde canyoningervaring

1. Vanuit Granada: Rio Verde canyoningervaring

Je vertrekt vanuit Granada en reist per bus met airconditioning naar de prachtige Rio Verde-kloof in de Sierra de Almijara. Neem deel aan een spannende canyoningactiviteit die geschikt is voor alle leeftijden. Je ontvangt veiligheidsinstructies bij aankomst en verzamelt de benodigde uitrusting om door te de kloof te komen met behulp van een ervaren gids. Klim van rotsen tot 15 meter hoog en krijg een adrenalinekick als je optionele sprongen van de rotsen neemt en over de rivierbedding glijdt. Je koelt af met een duik in het smaragdgroene water en waardeert de natuurlijke schoonheid van je omgeving vanuit een nieuw perspectief. Bereik het eindpunt na ongeveer 3,5 uur en geniet van een welverdiende rust en snacks voordat je terugkeert naar Granada.

...
Van Granada: Multi-avontuur in Monachil

2. Van Granada: Multi-avontuur in Monachil

Laat je adrenaline pompen in een multisportavontuur in Los Cahorros de Monachil, dat een prachtige tocht combineert met adrenalinesporten. Vertrek vanuit Granada en ga naar Monachil, waar je alle benodigde veiligheidsuitrusting krijgt. Nu is het tijd om je avontuur te beginnen met een abseil door de kloof. Stop voor wat snacks en water om weer op te laden na je adrenaline-pompende rappel. Ga daarna verder met je avontuur met een wandeling door de beroemde hangende houten bruggen, grotten en watervallen van het gebied en stop zelfs voor een duik in het kristalheldere water. Word na je activiteit teruggezet in Granada.

...

Sitemap Granada

Wil je alle activiteiten in Granada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Granada

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 9 beoordelingen

Oké, dus eigenlijk was het een erg leuke reis. Daarnaast zijn er nog een paar dingen die ik wil opmerken. Allereerst: het is bijna essentieel om Spaans te spreken, omdat wij als Duitsers het nauwelijks konden spreken en slechts één van de 4 gidsen goed Engels sprak. Er was dus een enorm gebrek aan communicatie dat voor problemen zorgde. Betreffende het ophalen van Granada: het was gepland om 8 uur 's ochtends We kwamen om 9 uur aan in de Sierra Nevada We kwamen om 11 uur aan bij het startpunt omdat we 2 uur moesten wachten om wat mensen naar andere plekken te krijgen enz. en moesten naar beneden rijden de sierra nevada naar beneden en weer omhoog zonder reden. Er is dus een enorm potentieel om dit te vergroten door ofwel de ophaaltijd in te stellen op 10 ofwel de organisatie te verbeteren van mensen die verschillende soorten tours hebben geboekt. De inbegrepen "snacks" achteraf zijn slechts een mueslireep tijdens de tour. Het is dus aan te raden om wat brood of fruit mee

We verbleven twee weken in Spanje en dit was echt de beste dag van onze vakantie! Pedro, de gids, was absoluut fantastisch. Hij was zo attent en geduldig, waardoor je je superveilig voelde, maar er waren toch veel avontuurlijke dingen te doen. Toch waren er altijd opties voor mensen die niet van een klif wilden springen of van de rotsen wilden glijden, dus je hoefde niet de hele tour te stoppen als je geen activiteit wilde doen. Pedro moedigde iedereen altijd aan om de activiteiten te proberen, maar was nooit opdringerig. De canyon zelf is ook verbazingwekkend mooi. Zeer aan te bevelen!

Fantastische ervaring met een adrenaline kick die iedereen aan kan!

Buiten dat de activiteit absoluut het geld waard was, hadden we ook een hele leuke groep en de meest geweldige gidsen! Pepe en manolo, fantastische kerels! Twee met veel lef, gekkigheid maar ook alle geduld voor ieder in de groep. Ze nemen de tijd voor je, óók als je het spannend vind. Veel humor beleefd deze dag! Waar het uitkomt, gaan we volgend jaar weer!

Fantastisch leuk canyoning

Rafa en Manu waren zeer professioneel, geduldig en vriendelijk. Een geweldig dagje uit, veel adrenaline voor sprongen, glijbanen, abseilen en zwemmen. Absoluut briljant en veel waar voor uw geld.

Enorme leuke ervaring! Supermooie omgeving… het heeft me echt met verstomming geslagen.