Granada
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Granada

Wil je alle activiteiten in Granada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Granada

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.200 beoordelingen

Deze reis was zo ongelooflijk de moeite waard. Zowel mijn man als ik worden vrij gemakkelijk bewegingsziek en maakten ons zorgen over de lange rit, maar we hoefden ons geen zorgen te maken. Onze chauffeur was FANTASTISCH en de reis was over het algemeen zo naadloos als geadverteerd. We kregen de dag voor onze reis een sms met de bevestiging waar we onze chauffeur konden ontmoeten (hij was er vroeg), en toen we eenmaal in het busje waren, werd de rest van de dag voor ons geregeld. Het Alhambra was adembenemend en we zijn zo blij dat deze reis het ons gemakkelijk heeft gemaakt om heen en terug te komen zonder ons gehaast te voelen, allemaal voor het avondeten.

We verbleven twee weken in Spanje en dit was echt de beste dag van onze vakantie! Pedro, de gids, was absoluut fantastisch. Hij was zo attent en geduldig, waardoor je je superveilig voelde, maar er waren toch veel avontuurlijke dingen te doen. Toch waren er altijd opties voor mensen die niet van een klif wilden springen of van de rotsen wilden glijden, dus je hoefde niet de hele tour te stoppen als je geen activiteit wilde doen. Pedro moedigde iedereen altijd aan om de activiteiten te proberen, maar was nooit opdringerig. De canyon zelf is ook verbazingwekkend mooi. Zeer aan te bevelen!

Een echte aanrader! Alles was goed georganiseerd! Duidelijk, ook het vertrekpunt en tijdstip kregen wij de dag vooraf via app nogmaals goed doorgegeven. Zelfs met foto van vertrekpunt . Een fijne aardige gids. Met duidelijke informatie en zorgzaam voor zijn groep. En dan het Alhambra……. Waanzinnig mooi en de plaatselijke gids die ons door het Alhambra leidde was gepassioneerd en wist de hele groep te boeien. De rit ernaar toe in comfortabele bus.

Onze gids Maria was geweldig! Ik was de enige Engelse spreker in de groep, maar ze zorgde ervoor dat ze de tijd nam om alles voor me te vertalen. Ik kreeg ook een heerlijke vegetarische optie van kaas, brood en een olijvenpuree in plaats van varken voor tapas, wat geweldig was! Al met al was het een geweldige ervaring en 100% het geld waard!

Enorme leuke ervaring! Supermooie omgeving… het heeft me echt met verstomming geslagen.