Granada
Segway tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Granada Segway tours: Onze meest aanbevolen

Granada: Segwaytour

1. Granada: Segwaytour

Ontdek het stadscentrum van Granada en Albaicin tijdens een sightseeingtour per Segway. Door de bijzondere geografische ligging biedt Granada prachtige routes met schilderachtige uitzicht. Leg een grote afstand af met een lokale en ervaren gids, terwijl je alles te weten komt over deze historische stad. Voor het rijden op een Segway is geen voorafgaande ervaring vereist, en of je het nu wel of niet eerder hebt gedaan, je doorloopt het trainingsproces voordat de tour begint. Het duurt meestal 10-15 minuten om je zeker te voelen op de Segway. Volg je gids en passeer Plaza Nueva, Fuente del Toro en Paseo de los Tristes, helemaal tot aan de heuveltop van Albaicin. Deze oude buurt is beroemd om zijn adembenemende uitzicht over zowel het Alhambra als het Sierra Nevada-gebergte. Zoef door de smalle kronkelige straatjes die dateren uit de Moorse overheersing van de stad en bewonder de islamitische architectuur.

...
Granada: 3 uur off-road segwaytour

2. Granada: 3 uur off-road segwaytour

Geniet van een adembenemend uitzicht op Granada en de omgeving tijdens deze 3 uur durende off-road segwaytour. Na een korte training van 15 minuten ga je op reis door glooiende heuvels en unieke landschappen. Zweef door de smalle straatjes van het stadscentrum en passeer het groene park bij Alhambra. Leer meer over dit majestueuze islamitische paleis en de mysterieuze omgeving van je professionele lokale gids. Ga dan off-road terwijl je langs verbazingwekkende bergachtige paden in het Sierra Nevada-gebergte rijdt. Geniet van heldere luchten en vogelgezang, ver weg van alle verkeer. Stop voor een picknick op de top van een heuvel om een panoramisch uitzicht op Granada en de bergen te bewonderen voordat je terugkeert naar het stadscentrum.

...
Segwaytour door Granada: 1, 2 of 3 uur

3. Segwaytour door Granada: 1, 2 of 3 uur

Met deze Segwayrondleiding bezoek je de wijken Albaicín en Sacromonte in Granada, twee van de meest betoverende historische wijken van de stad. Rijd met de Segway door het UNESCO-Wereldcultuurerfgoed Albaicín en ontdek verborgen plaatsen zoals het paleis van Dar al-Horra, des Paseo de los Tristes, het uitzichtspunt vanaf San Nicholas en de Cuesta del Chapiz. Je ontdekt de omgeving van Sacromonte, dat beroemd is vanwege de grotten, waarin de Roma en Sinti elke nacht met Flamenco-zang en -dans feesten. Rijd langs Veredo de Enmedio en ontdek de sporen van de eerste Roma en Sinti, die zich hier vestigden na de verovering van de stad door troepen van de katholieke koning.

...
Granada: Segrom Tour Sacromonte en Albaicin

4. Granada: Segrom Tour Sacromonte en Albaicin

Verken Granada op een segway met een lokale ervaren gids. Vanwege de geografische ligging biedt Granada geweldige routes met schilderachtige uitzichten. De stad ligt aan de voet van de bergen van de Sierra Nevada, dus de straten lopen op en neer waardoor Segway waarschijnlijk de meest comfortabele manier van vervoer is. Profiteer van een trainingssessie op de segway, zodat u comfortabel kunt worden als u een beginner bent. Passeer Plaza Nueva, Fuente del Toro, Paseo de los Tristes en de oude zigeunergrotten helemaal tot aan Abadia del Sacromonte. De abdij van Sacromonte biedt inzicht in de culturele geschiedenis van de stad. Naast de historische betekenis van de wijk biedt de heuvel op een heuveltop een geweldig uitzicht en fotomogelijkheden. Wandel door de smalle straatjes van de wijk Albaicin, zoom in bij de moskee van Granada en maak foto's op een van de beroemdste uitkijkpunten, het San Nicholas-plein, waar u het Alhambra en de tuinen van Generalife kunt zien.

...
Granada: 1 uur durende panoramische segwaytour

5. Granada: 1 uur durende panoramische segwaytour

Ontdek het stadscentrum en Albaicin tijdens een panoramische Segway-tour van 1 uur, wat een geweldige manier is om een grote afstand af te leggen met een lokale en ervaren gids. Vanwege de speciale geografische ligging biedt Granada geweldige routes met schilderachtige uitzichten. De belangrijkste focus van deze tour is om te genieten van het rijden op je Segway, terwijl je algemene informatie over Granada leert. Het rijden op een Segway vereist geen eerdere ervaring, en of je het eerder hebt geprobeerd, je zult het trainingsproces doorlopen voordat je begint. Het duurt meestal 10-15 minuten om je op je gemak te voelen, maar je bent van harte welkom om zoveel te oefenen als je wilt. U komt snel langs Plaza Nueva, Fuente del Toro en Paseo de los Tristes, helemaal tot aan het uitzichtpunt van Albaicin. Het ligt op een grote heuvel en is beroemd om zijn adembenemende uitzicht op zowel het Alhambra als de bergen van de Sierra Nevada. Albaicin is een oude wijk met de lay-out van middeleeuwse Moorse smalle straatjes, waardoor het de perfecte plek is om Moorse architectuur te ontdekken.

...
Granada: historische Segway Tour van 3 uur

6. Granada: historische Segway Tour van 3 uur

Ontdek het historische stadscentrum tijdens een 3-uur durende panoramische segwaytour, waardoor je een geweldige manier hebt om een grote afstand af te leggen met een lokale en ervaren gids. Vanwege de speciale geografische ligging biedt Granada geweldige routes met schilderachtige uitzichten. Geniet van het rijden op je segway terwijl je intrigerende geheimen over Granada ontdekt. Het rijden op een segway vereist geen eerdere ervaring, en of je het al eerder hebt geprobeerd, je doorloopt het trainingsproces voordat je begint. Het duurt meestal 10-15 minuten om je op je gemak te voelen, maar je bent van harte welkom om zoveel te oefenen als je wilt. Zodra je klaar bent, begint de reis. Vaar in het park in de buurt van Alhambra en leer over het majestueuze islamitische paleis. Je deskundige gids deelt belangrijke historische feiten over deze unieke plek die sinds 1984 op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Passeer Plaza Nueva, Fuente del Toro en Paseo de Los Tristes, helemaal tot aan Abadia del Sacromonte. Leer hoe de abdij van Sacromonte het culturele verleden van de stad symboliseert en van vitaal belang is om de geschiedenis van Granada te begrijpen. Geniet bovendien van fascinerende uitzichten, want deze mystieke wijk ligt op de top van de heuvel. Rij vervolgens door de smalle straatjes van de wijk Albaicin langs de moskee van Granada. Maak foto's vanaf een van de beroemdste uitkijkpunten in Granada - San Nicholas Square.

...

Sitemap Granada

Wil je alle activiteiten in Granada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Granada

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 238 beoordelingen

Het was super leuk! We konden snel met de Segway overweg en Fabrizio, onze gids was heel enthousiast! We hebben heel veel informatie gekregen, deze tour is een echte aanrader!!

Geweldige manier om Granada te verkennen. Echt top!

Top geregeld. Parkeergarage in de buurt. Juan was n prima, enthousiaste guide! Om 11.00 gestart en nadien om de hoek lunchen bij Los Diamantes. Een aanrader

Fabrisio onze gids was geweldig hij wist veel over de stad te vertellen hij begeleidde ons zeer goed als beginnende segwayers van 60 plus