Granada
Wellenss & Spa's

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Granada Wellenss & Spa's: Onze meest aanbevolen

Granada: Hammam Al Ándalus met optionele massage

1. Granada: Hammam Al Ándalus met optionele massage

Geniet van een ontspannen Arabische traditie in Granada's Hammam Al Ándalus. Ervaar de verfrissende sensatie van authentieke koude en warme stoomruimtes, gevoed door thermaal water. Zwemmen kan worden afgewisseld met momenten van ontspanning in de loungeruimte, waar je met een kopje muntthee naar rustgevende Andalusische muziek kunt luisteren. Aan de voet van het Alhambra, achter de oude moskee, nu bekend als de kerk van Santa Ana, vind je het ontspanningsoord Hammam Al Ándalus. Wandel op je gemak van het hete naar het warme naar het koude bad, zoals het hoort in een echte Andalusische hamam. Maak je bezoek compleet met een bezoek aan de stoomcabine, waar je zo vaak heen kunt als je wilt tussen het zwemmen door.

...
Granada: ticket Alhambra & Arabisch bad (hele dag)

2. Granada: ticket Alhambra & Arabisch bad (hele dag)

Bezoek het Alhambra en een Arabische hamam tijdens deze dagtour. Bezichtig Generalife, het schitterende zomerpaleis en wandel door de tuinen. Verwen jezelf 's avonds met een traditionele behandeling in het weelderige Arabische badhuis, Hamam Al Andalus. Je komt meer te weten over het paleis en fort uit de 9e eeuw en bewonder de prachtige mix van Moorse en Spaanse cultuur. Een kenmerk van Granada's Moorse tradities is het gebruik van water, vooral in de Arabische baden. Granada Hammam Al Andalus is een geweldige manier om 's avonds tot rust te komen na een culturele dag in Alhambra en Generalife. Bij Hammam Al Andalus, wordt je verwelkomd door de aromatische geur van essentiële oliën. Het zwemmen in de zwembaden van verschillende temperaturen is een zekere manier om te worden versoepeld in een staat van hemelse rust, en als alle stress nog steeds voorkomt, trakteer jezelf op een optionele massage.

...
Granada: privé Albaicin-wandeltocht door UNESCO op de Werelderfgoedlijst

3. Granada: privé Albaicin-wandeltocht door UNESCO op de Werelderfgoedlijst

Maak een onvergetelijke wandeling door de geknoopte straten van Albaicin, het oudste stadsdeel van Granada. Voel de geest van het verleden en kom meer te weten over de middeleeuwse Moorse invloed in de lokale architectuur, keuken en cultuur. De wijk Albaicin werd bewoond door de boeren van het laatste Moorse koninkrijk in West-Europa. Leer meer over hun strikte dagelijkse routine van handel, hygiëne, bidden en onderwijs, en het hoge ontwikkelingsniveau van al deze aspecten die tijdens uw tour zijn bereikt. Na een ontmoeting met je gids, begint je tour met het verkennen van Plaza de San Nicolas. Dit populairste uitkijkpunt van de stad biedt een prachtig uitzicht over de grootste toeristische attractie van de stad, het Alhambra. Na 10 minuten te hebben doorgebracht met dit boeiende uitzicht, gaat je tour verder. De tweede site die tijdens je tour wordt bezocht, is Dar al-Horra. Dit 14e-eeuwse Moorse paleis is een verborgen parel van je tour en je krijgt 25 minuten de tijd om de kenmerken ervan te verkennen. Je stopt dan bij El Banuelo, een van de oudste monumenten in de hele stad, en was vroeger een badhuis. Hierna ga je verder richting Alcaiceria, een middeleeuwse Moorse marktplaats. Volg de marktplaats en stop bij Corral del Carbon, een 14e-eeuws hotel. Tegen het einde van uw tour bezoekt u Casa de Zafra, een charismatisch 14e-eeuws Moors huis. Na 25 minuten op deze locatie te hebben doorgebracht, reis je naar het stadscentrum, wat het einde van je tour zal markeren.

...

Sitemap Granada

Wil je alle activiteiten in Granada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Granada

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 259 beoordelingen

Heel rustig

Gevraagd om extreem stil te blijven om de transquil-sfeer te behouden - en als toeristische bezoekers wilden we de regels van het etablissement respecteren. Zodra enkele lokale jongens arriveerden, waren ze echter tevreden met luide discussies (zelfs terwijl ze naast elkaar waren) - wat een beetje vervelend was en de stemming voor alle andere bezoekers verstoorde.

Fantastisch. De 1,5 uur waren erg snel voorbij omdat ik me daar heel ontspannen voelde. De baden zijn koud, warm en heet, en er is een hete stoomruimte. Op aanbeveling van het personeel begon ik met de warme, daarna de warme en daarna het koude bad. Was in staat om verschillende rondes te doen zonder te haasten, en mijn spieren voelden daarna erg ontspannen.

We hadden nog nooit een bad in Hassam gedaan dus we waren niet zeker wat te verwachten !! Alles overtrof onze stoutste verwachtingen! Ik zou dit aan iedereen aanbevelen die er naartoe gaat!

Een beleving rijker!

Super gave locatie, vriendelijk personeel en heerlijk baden in de oudheden. Je voelt je als herboren. Zeker een aanrader