Kies data

Grand Canyon

Geniet van het spectaculaire uitzicht en de talloze outdooractiviteiten in een van de mooiste natuurparken ter wereld.

Grand Canyon: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Las Vegas: bustour Grand Canyon met optioneel Skywalk-ticket

1. Las Vegas: bustour Grand Canyon met optioneel Skywalk-ticket

Je vertrekt 's ochtends uit Las Vegas en krijgt onderweg naar Grand Canyon West een heerlijke ontbijtsnack. Bij aankomst neem je de pendelbus naar Eagle Point, waar de Skywalk en cadeauwinkel zich bevinden. Je hebt een geweldig uitzicht op de rotsformatie in adelaarsvorm en kunt helemaal tot aan de rand van de canyon lopen. Bekijk enkele plekken waar indianenstammen vroeger leefden. Vervolgens ervaar je het meest spectaculaire uitzicht vanaf de Skywalk. Dit transparante uitzichtpunt bevindt zich ruim 1200 meter boven de Grand Canyon en omvat een 3 meter brede, hoefijzer-vormige glazen brug die over de Westelijke Rand van de canyon uitsteekt. Met dit uitzicht voel je je alsof je in de lucht zweeft. Daarna ga je naar een oude guanomijn in Guano Point. Hier is het uitzicht compleet uniek zijn aan het uitzicht vanaf Eagle Point. Loop over het onbestrate pad (indien mogelijk) aan de rand van Guano Point voor een spectaculair uitzicht vanuit verschillende hoeken. Voordat je weer naar Las Vegas gaat, ga je naar het bezoekerscentrum. Kijk films in de bus om de tijd te doden of ontspan in de vliegtuigachtige stoelen met riemen, en kijk uit het raam om van het uitzicht te genieten.

Grand Canyon: Helikoptervlucht en optionele Hummertour

2. Grand Canyon: Helikoptervlucht en optionele Hummertour

Bewonder de Grand Canyon vanuit een uniek perspectief met een helikoptervlucht die jouw een uniek uitzicht biedt. Voeg een optionele Hummertour toe, overdag of bij zonsondergang, voor een andere gedenkwaardige manier om dit natuurwonder te ervaren. Vlieg over het Kaibab National Forest en over het breedste gedeelte van de South Rim. Geniet van een adembenemend uitzicht over de Colorado River in de richting van de North Rim. Bekijk formaties zoals de Tower of Ra en de Vishnu Schist terwijl je door de Dragon Corridor vliegt. Upgrade je tour met een Hummer-ervaring. Maak een comfortabele rit en bekijk rotsformaties, kloven en andere wonderen in het nationale park. Het voertuig is zo aangepast dat je van het beste uitzicht op het landschap van de canyon kunt genieten. De reis door de Grand Canyon zal worden geleid door een gids die je naar 3-4 van de beste uitzichtpunten zal brengen. Leer meer over de vorming van de canyon, de geschiedenis, de dieren en oude bewoners. Er zal ook genoeg tijd zijn om te verkennen en foto's te nemen.

Williams, AZ: de Grand Canyon Railway Round Trip-ervaring

3. Williams, AZ: de Grand Canyon Railway Round Trip-ervaring

Geniet van de natuurlijke schoonheid van de Grand Canyon tijdens een nostalgische rondreis met de trein met westerse muzikanten en cowboypersonages in oldtimers. De Grand Canyon Railway biedt een adembenemend landschap van 64 mijl dat naar het Grand Canyon National Park leidt. Deze eeuwenoude spoorlijn bracht mensen uit enkele van de wildste delen van Arizona naar een van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld - de Grand Canyon. Reis terug naar het Oude Westen met de hulp van authentieke personages die onderweg muziek en verhalen met je delen. Je komt dan rond lunchtijd bij de kloof met voldoende tijd om te wandelen en te genieten van het park. Daarna keert u terug naar Williams, Arizona.

Grand Canyon: ontdekkingstocht door de lucht

4. Grand Canyon: ontdekkingstocht door de lucht

Ervaar de grootsheid van de zuidelijke rand van de Grand Canyon tijdens een rondleiding vanuit de lucht die je zeker zal boeien. Je vlucht vertrekt vanaf de vertrekhal van het Grand Canyon nationaal park, en neemt je mee over Kaibab National Forest, Kaibab Plateau, de samenstroom van de Colorado en Little Colorado rivieren, Imperial Point en Zuni Corridor. Eenmaal aan boord leun je achterover en maak je je klaar om te genieten van het sensationele landschap dat dit natuurlijke wonder te bieden heeft. Alle zitplaatsen bieden vrij uitzicht voor sightseeing en fotografie door de speciaal ontworpen extra grote ramen. Deze Grand Discovery tocht is perfect voor families en individuen die beperkt de tijd hebben, maar toch willen genieten van de schoonheid van de gehele Grand Canyon.

Vanuit South Rim: helikoptervlucht Grand Canyon

5. Vanuit South Rim: helikoptervlucht Grand Canyon

Ga naar Grand Canyon Airport in Tusayan, Arizona voor een fantastische helikoptervlucht van 45 minuten over de Grand Canyon. Vertrek vanaf de South Rim van de Grand Canyon en zweef boven het Kaibab National Forest voor een fantastisch uitzicht op de Marble Canyon en Point Imperial. Bewonder het uitzicht terwijl de South Rim langzaam uit het zicht verdwijnt; ongetwijfeld een bijzondere herinnering voor de rest van je leven. Vlieg boven de North Rim en ervaar het fabelachtige uitzicht vanuit vogelperspectief voordat je door de Dragon Corridor gaat, het breedste en diepste deel van de canyon. Zie in de verte de Painted Desert en de Desert View Watchtower, ontworpen door de Hopi-indianen. De reis gaat verder stroomopwaarts, waar de Colorado River samenkomt met de Little Colorado River. Vervolgens vlieg je terug naar Tusayan over het Kaibab National Forest. Ontspan terwijl je geniet van de uitzichten vanuit een ECO-star helikopter met individuele leren stoelen, rondom glas voor het beste zicht en uitzonderlijke geluidsreductie, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Las Vegas: bustour Grand Canyon West met halte Hoover Dam

6. Las Vegas: bustour Grand Canyon West met halte Hoover Dam

Maak een dagtrip van Las Vegas naar de Grand Canyon op een bustour met commentaar. Bewonder de hele dag door een schilderachtig uitzicht op het Joshua Tree Forest National Park, de Hoover Dam, de Colorado River en de westrand van de Grand Canyon. Begin met ophaalservice in Las Vegas en maak kennis met je professionele chauffeur/gids die je informatie zal geven over de bezienswaardigheden langs de route. Je krijgt een lichte ontbijtsnack bij het instappen in de bus naar de Grand Canyon. Geniet van een stop van 15 minuten bij de Hoover Dam voor een fotomoment en prachtig uitzicht op de Bypass Bridge. Bij aankomst aan de West Rim geniet je van je eerste uitzicht op de majestueuze Colorado River beneden. Geniet van het spectaculaire uitzicht vanaf de punten Eagle en Guano. Als je het pad bij Guano Point bewandelt, bereik je het hoogste punt van de West Rim, waar het uitzicht op de Colorado River beneden adembenemend is. Daarna keer je terug naar Las Vegas en word je afgezet bij je hotel.

Las Vegas: Grand Canyon West & Hoover Dam-tour met maaltijden

7. Las Vegas: Grand Canyon West & Hoover Dam-tour met maaltijden

Begin aan een dag vol avontuur en plezier met deze VIP-tour langs de West Rim van de Grand Canyon - de thuisbasis van de beroemde Skywalk. Vertrek 's ochtends vanuit Las Vegas met een luxe bus met airconditioning (met een badkamer aan boord), bij deze tour inbegrepen is een warm ontbijt in een lokaal restaurant net buiten Vegas. (Vegetarische opties zijn beschikbaar). Deze tour omvat een fotostop bij de Hoover Dam, waar je ongelooflijke panoramische foto's van de dam kunt maken. Houd uw camera gereed voor de talrijke fotostops tijdens de rit door het beroemde Joshua Tree Forest en breng uw tijd door in het deskundige gezelschap van volledig opgeleide professionele gidsen Eenmaal bij de kloof ontvang je VIP-bustoegang - je hoeft niet over te stappen op een shuttlebus om je rond de uitzichtpunten te brengen zoals andere tours - deze tour gebruikt dezelfde bus die je ophaalt bij het hotel om je rond te leiden in de Canyon , wat betekent dat u meer tijd heeft om van het geweldige uitzicht te genieten en minder tijd in de rij hoeft te staan. Je ontvangt ook een schilderachtige BBQ-lunch in de Canyon bij Guano Point, waar je kunt genieten van je maaltijd, omringd door de ongelooflijke schoonheid van de kloof. (Vegetarische opties zijn ook beschikbaar) Het is ook mogelijk om jezelf te trakteren op een tocht op de wereldberoemde glazen Skywalk gebouwd over de rand van de canyon, als je deze optie selecteert bij het boeken.

Las Vegas: Grand Canyon West Rim & stop bij Hoover Dam

8. Las Vegas: Grand Canyon West Rim & stop bij Hoover Dam

Verken het majestueuze landschap van de Grand Canyon en de wereld van de Hualapai-stam tijdens een tour van een volle dag vanuit Las Vegas naar de West Rim, met lunch en transfers, plus optionele helikopter-, boot- en Skywalk-ervaringen. Jouw gids zal je live uitleg geven terwijl je kunt ontspannen en rondrijdt in een luxe bus. Reis onderweg naar de West Rim door het oude Joshua Tree-bos. Stop bij de Pat Tillman Memorial Bridge voor een mooie foto van de Hoover Dam. Bij aankomst verken je het inheemse dorp en de Hualapai-markt. Eet een hapje in het Skywalk Café, voordat je van een panoramisch uitzicht vanaf het punt van de Guano en Eagle Point geniet. Trotseer de nieuwste attractie hier: de glazen bodem van de Grand Canyon Skywalk. Leer de geschiedenis en geologie van de Canyon van jouw lokale gids. Maak vervolgens kennis met enkele leden van de Hualapai-stam wanneer zij in hun volledige klederdracht een traditionele dans opvoeren. Stem de rest van de tour af op de ervaringen die jij wilt opdoen uit de onderstaande opties. Optie Grand Canyon Skywalk: Wandel door de lucht op de glazen brug op ruim 1200 meter boven de bodem van de Canyon. Krijg een volledig 360˚ panoramisch uitzicht over de Grand Canyon West Rim. Helikopter en ponton-combo Maak jouw Grand Canyon-ervaring compleet met een spannende helikoptervlucht van 1200 meter naar de bodem van de Canyon. Ga vervolgens aan boord van een pontonboot voor een 15-minuten durende boottocht over de Colorado rivier. Skywalk, helikopter, en ponton boot-combo Ervaar met dit arrangement de Grand Canyon op het hoogste niveau! Ervaar de glazen Skywalk, een spannende helikoptervlucht naar de voet van de canyon, en een 15-minuten durende pontontocht over de Colorado rivier. Na jouw dag in de Grand Canyon wordt je teruggebracht naar jouw accommodatie in Las Vegas.

Vanuit Las Vegas: vlucht over de Grand Canyon West Rim

9. Vanuit Las Vegas: vlucht over de Grand Canyon West Rim

Maak je klaar voor een panoramisch uitzicht op een van de meest gedenkwaardige natuurlijke wonderen van Amerika tijdens deze schilderachtige vliegtuigtour over de Grand Canyon. Je wordt opgehaald en teruggebracht bij hotels in Las Vegas en bewondert de West Rim van de canyon van bovenaf. Je wordt opgehaald bij je hotel in Las Vegas en gaat naar de Boulder Terminal om in te checken. Stap aan boord van het passagiersvliegtuig met airconditioning en bereid je voor op de start. Vlieg naar de westelijke rand van de Grand Canyon en passeer Lake Mead - het grootste kunstmatige meer in de VS - en de Hoover Dam. Vlieg boven de Colorado River en geniet van het landschap terwijl je Arizona in vliegt. Kom dan aan bij de Grand Canyon - een prachtig natuurverschijnsel. Kijk uit de grote ramen van het vliegtuig voor een panoramisch uitzicht op de wervelende kleuren en rotsformaties terwijl je luistert naar deskundig commentaar in 1 van de 16 talen. Geniet van het uitzicht op de terugweg naar de Boulder Terminal en word teruggebracht naar je hotel in Las Vegas, waar je tour eindigt. Je kunt een vluchtcertificaat aanvragen en persoonlijke foto's kopen.

Williams: treinkaartjes Grand Canyon met begeleide bustour

10. Williams: treinkaartjes Grand Canyon met begeleide bustour

Geniet van de natuurlijke schoonheid van de Grand Canyon tijdens een nostalgische treinrit met westerse muzikanten en cowboypersonages in oldtimers met dit retourtreinkaartje tussen Williams en de Grand Canyon. Volg een begeleide bustour naar de topattracties langs de South Rim van de canyon. Haal je tickets op en stap aan boord van de trein in Williams. Geniet van de schilderachtige rit door het Grand Canyon National Park naar het dorp Grand Canyon. Laat je onderweg vermaken met een spannende schietpartij in het Wilde Westen. Kies een comfortabele stoel in de eerste klas met grote ramen, snacks en drankjes, of kies een tour met buskaartjes. Selecteer een tour met de lunchoptie en ga zitten voor een warme buffetmaaltijd in Maswik Lodge. Eenmaal aangekomen in Grand Canyon Village spring je aan boord van een bus die je naar de meest populaire uitkijkpunten langs de South Rim van de Canyon brengt. Maak je camera klaar voor een aantal ongelooflijke vergezichten. Luister onderweg naar fascinerend commentaar van je gids. Breng wat tijd door met wandelen in het historische Grand Canyon Village, waar u historische hotels en winkels kunt bezoeken of iets te eten kunt kopen. Keer terug naar Williams met de trein aan het einde van je tour.

Grand Canyon: tours & tickets

Sitemap Grand Canyon

Wil je alle activiteiten in Grand Canyon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Grand Canyon

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 9.419 beoordelingen

De hele ervaring was geweldig, hoewel we werden geadviseerd om 15 minuten voor vertrek op de ophaalplek aan te komen, was de bus ongeveer 30 minuten te laat! De jaren van de gids was geweldig, zeer informatief en nam de tijd om foto's van iedereen te maken. Het regende die dag, maar we hebben er toch het beste van gemaakt! Geweldige ervaring.

Geweldige sightseeing-ervaring !! We hebben de helikopter- en de Hummer-tour gedaan en beide activiteiten voldeden aan onze verwachtingen. De zeer geruststellende helikopter, en de perfecte Hummer om de interessante standpunten te zien! ik raad aan

Helikoptervlucht over de Grand Canyon is een ervaring die u niet mag missen. Het is ongelooflijk en zeker een van de hoogtepunten van onze vakantie in Amerika.

Fantastische ervaring, uitzonderlijke piloot we waren bang om de helikopterdans te veel te horen, maar we merkten het niet eens. Sterk aanbevolen.

Het was een erg leuke tijd voor mij. Onze gids Paul is erg aardig. Het was de eerste keer dat ik kajakte, maar het was geweldig.