Nationaal Park Grand Canyon

Nationaal Park Grand Canyon: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Grand Canyon: Helikoptervlucht en optionele Hummertour

1. Grand Canyon: Helikoptervlucht en optionele Hummertour

Bewonder de Grand Canyon vanuit een uniek perspectief met een helikoptervlucht die jouw een uniek uitzicht biedt. Voeg een optionele Hummertour toe, overdag of bij zonsondergang, voor een andere gedenkwaardige manier om dit natuurwonder te ervaren. Vlieg over het Kaibab National Forest en over het breedste gedeelte van de South Rim. Geniet van een adembenemend uitzicht over de Colorado River in de richting van de North Rim. Bekijk formaties zoals de Tower of Ra en de Vishnu Schist terwijl je door de Dragon Corridor vliegt. Upgrade je tour met een Hummer-ervaring. Maak een comfortabele rit en bekijk rotsformaties, kloven en andere wonderen in het nationale park. Het voertuig is zo aangepast dat je van het beste uitzicht op het landschap van de canyon kunt genieten. De reis door de Grand Canyon zal worden geleid door een gids die je naar 3-4 van de beste uitzichtpunten zal brengen. Leer meer over de vorming van de canyon, de geschiedenis, de dieren en oude bewoners. Er zal ook genoeg tijd zijn om te verkennen en foto's te nemen.

Vanuit South Rim: helikoptervlucht Grand Canyon

2. Vanuit South Rim: helikoptervlucht Grand Canyon

Ga naar Grand Canyon Airport in Tusayan, Arizona voor een fantastische helikoptervlucht van 45 minuten over de Grand Canyon. Vertrek vanaf de South Rim van de Grand Canyon en zweef boven het Kaibab National Forest voor een fantastisch uitzicht op de Marble Canyon en Point Imperial. Bewonder het uitzicht terwijl de South Rim langzaam uit het zicht verdwijnt; ongetwijfeld een bijzondere herinnering voor de rest van je leven. Vlieg boven de North Rim en ervaar het fabelachtige uitzicht vanuit vogelperspectief voordat je door de Dragon Corridor gaat, het breedste en diepste deel van de canyon. Zie in de verte de Painted Desert en de Desert View Watchtower, ontworpen door de Hopi-indianen. De reis gaat verder stroomopwaarts, waar de Colorado River samenkomt met de Little Colorado River. Vervolgens vlieg je terug naar Tusayan over het Kaibab National Forest. Ontspan terwijl je geniet van de uitzichten vanuit een ECO-star helikopter met individuele leren stoelen, rondom glas voor het beste zicht en uitzonderlijke geluidsreductie, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

3. Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Ga weg van de felle lichten van Las Vegas en reis naar het geweldige Amerikaanse zuidwesten. Bezoek Antelope Canyon, Horseshoe Bend en de Grand Canyon. Profiteer onderweg van de kennis van uw deskundige gids. Stop eerst bij Antelope Canyon en geniet van de kleurrijke, ingewikkelde rotswanden en formaties, regenboogkleuren en patronen. Je verkent de kloof met een ervaren Navajo-gids. Geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht op de Horseshoe Bend, een hoefijzervormige ingesneden meander van de Colorado-rivier. Neem na 1,2 km wandelen over een zandpad de tijd om het adembenemende uitzicht te bewonderen. Stop ten slotte bij de wereldberoemde Grand Canyon, een UNESCO-werelderfgoed. Ontdek de gelaagde banden van rode rots die miljoenen jaren geologische geschiedenis onthullen.

Williams, AZ: de Grand Canyon Railway Round Trip-ervaring

4. Williams, AZ: de Grand Canyon Railway Round Trip-ervaring

Geniet van de natuurlijke schoonheid van de Grand Canyon tijdens een nostalgische rondreis met de trein met westerse muzikanten en cowboypersonages in oldtimers. Pak een drankje in de bar aan boord en bekijk het landschap van het Nationaal Park. Reis met de Grand Canyon Railway, met een adembenemend landschap van 64 mijl dat naar het Grand Canyon National Park leidt. Deze eeuwenoude spoorlijn bracht mensen uit enkele van de wildste delen van Arizona naar een van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld - de Grand Canyon. Reis terug naar het Oude Westen met de hulp van authentieke personages die onderweg muziek en verhalen met je delen. Kom rond lunchtijd aan in de kloof met voldoende tijd om te wandelen en te genieten van het park. Daarna keert u terug naar Williams, Arizona.

Grand Canyon: ontdekkingstocht door de lucht

5. Grand Canyon: ontdekkingstocht door de lucht

Ervaar de grootsheid van de Grand Canyon South Rim tijdens een luchttour, compleet met commentaar in meerdere talen dat jou zeker zal boeien. Jouw vlucht vertrekt vanaf de Grand Canyon National Park Terminal en voert je over het Kaibab National Forest, Kaibab Plateau, Confluence of Colorado, Little Colorado River, Imperial Point en Zuni Corridor. Eenmaal aan boord van het vliegtuig leun je achterover en maak je je klaar om te genieten van de sensatie van het ongelooflijke landschap om je heen.Alle zitplaatsen hebben speciaal ontworpen, grote ramen voor vrij uitzicht om rond te kijken en foto's te maken. Deze ontdekkingstour door de Grand Canyon is perfect voor gezinnen en voor individuen die weinig tijd hebben maar toch willen genieten van alle schoonheid van de Grand Canyon.

Williams: treinkaartjes Grand Canyon met begeleide bustour

6. Williams: treinkaartjes Grand Canyon met begeleide bustour

Geniet van de natuurlijke schoonheid van de Grand Canyon tijdens een nostalgische treinrit met westerse muzikanten en cowboypersonages in oldtimers met dit retourtreinkaartje tussen Williams en de Grand Canyon. Volg een begeleide bustour naar de topattracties langs de South Rim van de canyon. Haal je tickets op en stap aan boord van de trein in Williams. Geniet van de schilderachtige rit door het Grand Canyon National Park naar het dorp Grand Canyon. Laat je onderweg vermaken met een spannende schietpartij in het Wilde Westen. Kies een comfortabele stoel in de eerste klas met grote ramen, snacks en drankjes, of kies een tour met buskaartjes. Selecteer een tour met de lunchoptie en ga zitten voor een warme buffetmaaltijd in Maswik Lodge. Eenmaal aangekomen in Grand Canyon Village spring je aan boord van een bus die je naar de meest populaire uitkijkpunten langs de South Rim van de Canyon brengt. Maak je camera klaar voor een aantal ongelooflijke vergezichten. Luister onderweg naar fascinerend commentaar van je gids. Breng wat tijd door met wandelen in het historische Grand Canyon Village, waar u historische hotels en winkels kunt bezoeken of iets te eten kunt kopen. Keer terug naar Williams met de trein aan het einde van je tour.

Las Vegas: Grand Canyon, Lower Antelope Canyon en Zion Tour

7. Las Vegas: Grand Canyon, Lower Antelope Canyon en Zion Tour

Ervaar een rondleiding door de Grand Canyon, een van de zeven wereldwonderen. Ga vervolgens naar Antelope Canyon, waar u foto's kunt maken van de weidse uitzichten op deze populaire schilderachtige plek. Ontspan in de wetenschap dat vervoer van en naar uw hotel, accommodatie en ontbijt wordt geregeld. Dag 1: Begin met opgehaald te worden bij je hotel in Las Vegas. Ga in een busje met airconditioning naar je eerste stop, de Grand Canyon. Volg je gids naar de South Rim of the Canyon, de meest populaire kijkplek, en geniet van weidse uitzichten terwijl je luistert naar informatief commentaar van je gids. Breng vervolgens een bezoek aan het nieuwe bezoekerscentrum, waar je nog meer te weten komt over de canyon. Bekijk dan het uitzicht vanaf Mather's point, een andere populaire plek met meerdere vergezichten. Ga verder naar Bright Angel Point waar je de hele Grand Canyon kunt bekijken. Ga 's avonds naar je hotel. Dag 2: Begin dag 2 met een ontbijt in uw hotel. Maak daarna de rit naar Page, Arizona, en bezoek de Antelope Canyon en het Zion National Park. Maak veel foto's van deze natuurlijke formatie waar het zonlicht door het plafond van de kloof schijnt. Bekijk een adembenemend uitzicht op Glen Canyon & Dam en de Horseshoe Bend, een dramatische wending in de Colorado-rivier. Vertrek met je groep vanuit de stad Page terug naar Las Vegas in onze bus / tourbus.

Las Vegas: helikoptertocht Grand Canyon met champagne

8. Las Vegas: helikoptertocht Grand Canyon met champagne

Bewonder de Grand Canyon van bovenaf tijdens deze populaire helikoptervlucht vanuit Las Vegas, inclusief vervoer. Land op de bodem van de kloof, meer dan 1000 meter onder de rand, om er van dichtbij te genieten. Trakteer jezelf op wat champagne en versnaperingen terwijl je uitkijkt over de Colorado River. Nadat je in Las Vegas bent opgehaald, maak je een adembenemende helikoptervlucht over de Hoover Dam, Lake Mead en Fortification Hill, een uitgedoofde vulkaan, en vele andere ontzagwekkende uitzichten. Nadat je 1000 meter voet bent afgedaald in de Grand Canyon en de Hualapai Indian Reservation kun je fantastische foto's maken. Geniet van het adembenemende uitzicht op de kloof en de rivier voor je. Geniet vervolgens van een koel drankje, een lichte snack en een champagnetoost terwijl 30 meter boven de Colorado River zit. Vervolg je reis door de prachtige Black Canyon terwijl je terugkeert naar de terminal van South Las Vegas en word weer teruggebracht naar Las Vegas. Upgrade je tour met een vlucht over de felle lichten van de Las Vegas Strip en het centrum van de stad voordat je naar huis gaat. Deze optie omvat de standaardtour plus een extra vlucht over de wereldberoemde Vegas Strip.

Van Las Vegas: Grand Canyon Helicopter Air Tour

9. Van Las Vegas: Grand Canyon Helicopter Air Tour

Deze 70 tot 75 minuten durende vlucht (zonder landing) is een onvergetelijke helikopterervaring naar de Hualapai-natie aan de westrand van de Grand Canyon. De ervaring wordt versterkt door verhalen in de taal van uw keuze in combinatie met een uitstekende selectie muziek die de prachtige bezienswaardigheden aanvult; Lake Mead, de Hoover Dam, de uitgestrekte Mojave-woestijn en de Grand Wash Cliffs in het Hualapai-reservaat. Bij aankomst op de West Rim wordt u getrakteerd op de visuele wonderen van de Grand Canyon; een werkelijk inspirerend natuurwerk dat de meeste bezoekers als adembenemend beschouwen. Kom aan bij de terminal en ontvang uw veiligheidsbriefing voordat u aan boord gaat van een van onze ultramoderne EcoStar-helikopters voor uw vliegreis naar de Grand Canyon. Vlieg over Lake Mead en de Hoover Dam en geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht op de vulkanische Black Mountains, Grapevine Mesa, de Mojave-woestijn en vervolgens over de Grand Wash Cliffs als je Grand Canyon West binnengaat. Vlieg onder de rand van de Canyon voor een fantastisch uitzicht op de wereldberoemde Skywalk en de Colorado-rivier.

Van Flagstaff: Grand Canyon National Park Tour

10. Van Flagstaff: Grand Canyon National Park Tour

Verken de 7 Natural Wonders of the World met een eersteklas rondleiding door het Grand Canyon National Park. Begin uw dag tussen de pijnbomen in Flagstaff, Arizona, een charmante universiteitsstad hoog in de bergen van Arizona. Leun achterover en ontspan terwijl je door het ongelooflijke landschap wordt afgevoerd naar de prachtige Grand Canyon. Bewonder de machtige Colorado-rivier, neem de verbluffende rotsformaties in je op en geniet van de natuurlijke schoonheid die miljoenen eeuwen lang heeft geboeid. Leer de legendarische geschiedenis achter de mensen die ooit door deze landen zwierven terwijl je gids je door Tusayan leidt. Bezoek historische bezienswaardigheden zoals het El Tovar Hotel en de Desert View Watchtower. Lunch wordt verzorgd en snacks en water zijn inbegrepen terwijl je door een van Amerika's meest gekoesterde natuurlijke bezienswaardigheden reist. Gidsen leiden rondleidingen in regen of zonneschijn en beantwoorden graag vragen over deze populaire bestemming.

Sitemap Nationaal Park Grand Canyon

Wil je alle activiteiten in Nationaal Park Grand Canyon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal Park Grand Canyon

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 6.289 beoordelingen

Zeer leuke ervaring. Ik raad de langere rit aan die door GetYourGuide wordt voorgesteld. Echt spannend! Pas op dat u niet voor een kortere vlucht kiest vanwege organisatorische behoeften, want het overkwam ons dat we moesten kiezen of we onmiddellijk een korte vlucht wilden nemen of 3 uur moesten wachten op de gekochte vlucht. We hebben natuurlijk gewacht! Een wonder van ervaring

Het was een once in a lifetime ervaring die we elke Grand Canyon-bezoeker aanbevelen. Maverick was in elk opzicht een geweldige keuze en professioneel. De fantastische impressie van de Grand Canyon vanuit vogelperspectief zal ons nog lang bijblijven. Dankzij de vers gepoetste ramen van de heli hebben we ook perfecte foto's. ;)

geweldige ervaring met goede piloten en ontdekking van de Grand Canyon op de beste manier, waar je ook bent in de helikopter, het uitzicht is prachtig met zijn grote glazen vlakken, hoewel de voorstoelen de beste zijn als je het je kunt veroorloven.

Absolute hamer, zou het iedereen aanbevelen die daar is. Dat was een van de meest indrukwekkende dingen die ik ooit heb meegemaakt.

Geweldige ervaring, je krijgt een mooi zicht over de Grand Canyon. Een uitzicht dat je nooit kan ervaren als je aan de rand staat.