Kies data

Grand Canyon Skywalk

  • Dagtochten
  • Avonturen
13 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Grand Canyon Skywalk: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Las Vegas: Grand Canyon West Rim & stop bij Hoover Dam

1. Las Vegas: Grand Canyon West Rim & stop bij Hoover Dam

Verken het majestueuze landschap van de Grand Canyon en de wereld van de Hualapai-stam tijdens een tour van een volle dag vanuit Las Vegas naar de West Rim, met lunch en transfers, plus optionele helikopter-, boot- en Skywalk-ervaringen. Jouw gids zal je live uitleg geven terwijl je kunt ontspannen en rondrijdt in een luxe bus. Reis onderweg naar de West Rim door het oude Joshua Tree-bos. Stop bij de Pat Tillman Memorial Bridge voor een mooie foto van de Hoover Dam. Bij aankomst verken je het inheemse dorp en de Hualapai-markt. Eet een hapje in het Skywalk Café, voordat je van een panoramisch uitzicht vanaf het punt van de Guano en Eagle Point geniet. Trotseer de nieuwste attractie hier: de glazen bodem van de Grand Canyon Skywalk. Leer de geschiedenis en geologie van de Canyon van jouw lokale gids. Maak vervolgens kennis met enkele leden van de Hualapai-stam wanneer zij in hun volledige klederdracht een traditionele dans opvoeren. Stem de rest van de tour af op de ervaringen die jij wilt opdoen uit de onderstaande opties. Optie Grand Canyon Skywalk: Wandel door de lucht op de glazen brug op ruim 1200 meter boven de bodem van de Canyon. Krijg een volledig 360˚ panoramisch uitzicht over de Grand Canyon West Rim. Helikopter en ponton-combo Maak jouw Grand Canyon-ervaring compleet met een spannende helikoptervlucht van 1200 meter naar de bodem van de Canyon. Ga vervolgens aan boord van een pontonboot voor een 15-minuten durende boottocht over de Colorado rivier. Skywalk, helikopter, en ponton boot-combo Ervaar met dit arrangement de Grand Canyon op het hoogste niveau! Ervaar de glazen Skywalk, een spannende helikoptervlucht naar de voet van de canyon, en een 15-minuten durende pontontocht over de Colorado rivier. Na jouw dag in de Grand Canyon wordt je teruggebracht naar jouw accommodatie in Las Vegas.

Las Vegas: Grand Canyon West Rim en Hoover Dam Tour

2. Las Vegas: Grand Canyon West Rim en Hoover Dam Tour

Ontdek de westrand van de Grand Canyon en de Hoover Dam tijdens een begeleide dagexcursie vanuit Las Vegas. Bewonder het adembenemende landschap met een deskundige gids en wat vrije tijd om de verschillende bezochte locaties te verkennen. Begin met ophalen vanuit Las Vegas en ga richting je eerste stop van de dag, The Hoover Dam. Geniet van wat tijd om foto's van het monument te maken en bewonder het uitzicht op Lake Mead en de Mike O'Callahan/Pat Tillman-brug. Bewonder vervolgens het adembenemende uitzicht terwijl je door de Mojave-woestijn en het Joshua Tree Forest rijdt tot je aankomt bij de tweede bestemming van de dag, de Grand Canyon West Rim. Neem wat vrije tijd om de regio te verkennen en dompel jezelf onder in het adembenemende landschap dat je omringt. Geniet van het uitzicht op Eagle Point en loop over de Grand Canyon Skywalk, tegen een extra vergoeding, te betalen op de dag, of als je de optie selecteert tijdens het boeken. Ga vervolgens naar Guano Point, de thuisbasis van enkele van de beste uitzichten op de Grand Canyon en de Colorado-rivier. Blader naar handgemaakte, authentieke Indiaanse ambachten en sieraden, en andere souvenirs die kunnen worden gekocht om uw bezoek te onthouden. Keer ten slotte in de vroege avond terug naar Las Vegas met drop-off in uw hotel.

Grand Canyon: bustour met begeleide wandeling

3. Grand Canyon: bustour met begeleide wandeling

Tour door de Grand Canyon met een wandelgids, die u zal wijzen op spannende uitzichtpunten en locaties. Je gids weet waar de beste fotoplekken zijn, evenals het verborgen landschap van de Grand Canyon, en kan wijzen op lokale dieren in het wild en inheemse plantensoorten. Na je pick-up in Las Vegas kun je achterover leunen en ontspannen terwijl je naar de Grand Canyon reist. Je gids deelt feiten en verhalen langs de route. Bij Grand Canyon West rijd je met de shuttle met je gids naar het eerste uitkijkpunt, Eagle Point. Het ongelooflijke uitzicht op de adelaarvormige rotsformatie is iets dat alleen echt persoonlijk kan worden gewaardeerd. Bij Eagle Point is een Native American Indian Village, met woningen die vroeger werden gebruikt door inheemse Amerikaanse stammen. Stop vervolgens bij Guano Point, bekend van zijn verschijning in veel films. Bewonder de uitzichten vanaf dit punt, die totaal anders zijn dan die van Eagle Point, maar misschien nog wel indrukwekkender. Volg het onverharde pad langs de rand van de kloof om vanuit verschillende hoeken spectaculaire uitzichten te zien. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens de tour de toegang tot de Skywalk te betalen. Ga ten slotte terug naar Las Vegas, waar je in de late namiddag wordt afgezet. ***Vanaf 27 mei 2022 zal de West Rim-tour een stop bevatten bij de Hoover Dam voor een fotosessie en zal er geen stop meer zijn bij Lake Mead.***

Las Vegas: Grand Canyon West Rim Tour, lunch, Skywalk-optie

4. Las Vegas: Grand Canyon West Rim Tour, lunch, Skywalk-optie

Ervaar de Grand Canyon West Rim tijdens een eendaagse tour met 4 uur op het Hualapai-reservaat. Vertrek uit Las Vegas en rijd met een bus door de Mojave-woestijn. Rijd door het uitgestrekte bos van Joshua Tree National Park en passeer de Grand Wash Cliffs naar het Hualapai-reservaat. Breng 4 uur door in Grand Canyon West, waar je Eagle Point, Guano Point en Hualapai Ranch moet bezoeken. Geniet van de mogelijkheid om het architecturale wonder van de Grand Canyon Skywalk te bekijken. Kies ervoor om naar de bodem van de Grand Canyon te vliegen en op de Colorado-rivier te drijven in een gemotoriseerde pontonboot. Geniet van een korte fotostop van de Hoover Dam vanaf de brug met uitzicht op het uitkijkpunt op de terugweg naar Las Vegas.

Las Vegas: Grand Canyon-tour en helikopterlandingservaring

5. Las Vegas: Grand Canyon-tour en helikopterlandingservaring

Deze 10,5 uur durende reis naar Grand Canyon West in het Hualapai-reservaat zal zeker een onvergetelijke ervaring zijn. Grand Canyon West is een prachtige locatie, waar je ongeveer 4 uur hebt om het reservaat te verkennen en te genieten van de natuurlijke ongerepte schoonheid van de locaties langs de rand. Deze historische en visuele ervaring boordevol actie biedt bijna 4 uur aan activiteiten in de Canyon. Tijdens het grondtourgedeelte kun je stoppen bij de prachtige Hoover Dam, het 900 jaar oude Joshua Tree Forest, Eagle Point (de thuisbasis van de wereldberoemde Skywalk) en Guano Point (met een prachtig uitzicht op de oostelijke en noordelijke canyon) . Je zult ook genieten van een romantische lunch aan de rand van de kloof en de mogelijkheid hebben om de wereldberoemde Skywalk te lopen (optioneel, tegen een extra vergoeding). Bekijk het Indiaanse dorp en authentieke handgemaakte Indiase sieraden en ambachten. Vlieg in een Eurocopter EC130-jethelikopter van wereldklasse op de langste vlucht die beschikbaar is in de Grand Canyon. Je landt op de bodem met nog eens 20 minuten om te verkennen en foto's te maken. Beter of spannender dan dit wordt het niet!

Las Vegas: helikoptertour Grand Canyon Skywalk Express

6. Las Vegas: helikoptertour Grand Canyon Skywalk Express

Vertrek vanaf de beroemde Las Vegas Strip met een directe helikoptervlucht naar de Grand Canyon Skywalk. Tijdens je vlucht krijg je een vogelvluchtperspectief over de Grand Canyon, Lake Las Vegas, Lake Mead, de Hoover Dam en de Las Vegas Strip. Na de landing krijg je een echt technisch hoogstandje te zien: de Grand Canyon Skywalk. De Skywalk hangt meer dan 1.200 meter boven de Colorado River, steekt meer dan 21 meter uit over de rand van de West Rim en heeft een glazen vloer waar je overheen kunt lopen. Dit avontuur is inclusief voorrangstoegang tot de Skywalk, vipvervoer en een foto van de Skywalk als souvenir. Je krijgt ongeveer 45 minuten de tijd om bij Grand Canyon West rond te lopen, voordat je weer naar Las Vegas terugvliegt

Las Vegas: Grand Canyon Skywalk-tour met kleine groep met maaltijden

7. Las Vegas: Grand Canyon Skywalk-tour met kleine groep met maaltijden

De dag begint met het ophalen van uw hotel tussen 6 en 6.30 uur en stopt bij het beruchte Las Vegas-bord voor een fotomoment. Laat de felle lichten van de stad achter je en ga richting Henderson, Nevada, waar een smakelijk McDonald's-ontbijt wacht om je klaar te maken voor een dag vol avontuur. Na het ontbijt ga je verder naar de indrukwekkende Hoover Dam voor een wandeling door deze fascinerende prestatie van menselijke techniek. Kom om 10.30 uur aan bij de Grand Canyon West Rim en maak een wandeling over de Skywalk. Bewonder vanaf de Skywalk het panoramische uitzicht, bewonder Eagle Point en bekijk een reeks Indiaanse gebouwen. Als je eenmaal wat trek hebt gekregen, geniet je van een smakelijke picknicklunch tegen de achtergrond van het landschap van de Grand Canyon. Loop vervolgens naar Guano Point, dat fascinerende schilderachtige uitzichten biedt die zich uitstrekken zover het oog reikt. Breng wat tijd door met het nemen van foto's van dit adembenemende uitzicht en geniet vervolgens van een rondleiding door een nabijgelegen inheems dorp. Geniet aan het einde van een onvergetelijke dag van het laatste uitzicht terwijl je de kloof verlaat en rond 17:00 uur terugkeert naar Las Vegas.

Grand Canyon West Rim VIP Luxury Small Group Tour

8. Grand Canyon West Rim VIP Luxury Small Group Tour

Verken de wereld van de Hualapai-indianen en bewonder het majestueuze landschap van de Grand Canyon tijdens een 12-uur durende excursie naar de West Rim vanuit Las Vegas. Je gids vertelt onderweg live, terwijl je achterover leunt en ontspant in een ultramoderne luxe Mercedes Sprinter-bus voor 12 passagiers. Reis door het oude Joshua Tree Forest op weg naar de West Rim. Stop onderweg voor een geweldige fotomoment van de Hoover Dam vanaf de Pat Tillman Memorial Bridge. Kom aan en verken het Indiase dorp en bezoek de Hualapai-markt. Bekijk op de Hualapai-ranch een Wild West-show boordevol actie, met een echt vuurgevecht uit het Oude Westen. Dineer in het onlangs geopende Skywalk Café voordat u naar Guano Point en Eagle Point gaat voor een panoramisch uitzicht op de canyon. Vanaf hier kunt u de nieuwste attractie trotseren: de Grand Canyon Skywalk met glazen vloer! Leer meer over de geschiedenis en geologie van de kloof vanuit je Indiase gids. Daarna ontmoet en ontmoet je de Hualapai-indianen terwijl ze een traditionele dans uitvoeren in volledige tribale kleding.

Las Vegas: Grand Canyon West-tour met lunch en toegang tot Skywalk

9. Las Vegas: Grand Canyon West-tour met lunch en toegang tot Skywalk

Ontdek het prachtige woestijn- en Joshua Tree-boslandschap op weg naar de beroemde West Rim van de Grand Canyon. Bekijk het prachtige landschap bij Eagle Point tijdens deze Grand Canyon-tour vanuit Las Vegas. Geniet van een handige ophaalservice vanaf je hotel in Las Vegas en breng de dag door met het verkennen van de majestueuze Grand Canyon. Ga naar Eagle Point en Guano Point om het adembenemende uitzicht te bewonderen. Upgrade je ervaring om de wereldberoemde Skywalk bij Eagle Point te trotseren. Bekijk exposities over de Indiaanse cultuur en live dansen in authentieke traditionele kostuums.

Las Vegas: Grand Canyon West Helicopter Experience

10. Las Vegas: Grand Canyon West Helicopter Experience

Begin je reis met het ophalen van hotels in Las Vegas voordat je over de Hoover Dam vliegt tijdens een schilderachtige helikoptervlucht naar Grand Canyon West en Hualapai Indian Territory. Bekijk de Hoover Dam van bovenaf, een van Amerika's nationale schatten en een technisch wonder. Ga door naar de Grand Canyon en geniet van het uitzicht op de natuurlijke schoonheid van dit wereldwonder. Daal meer dan 3500 voet onder de rand van de Grand Canyon af naar een privélandingsgebied op Hualapai Indian Territory. Geniet van snacks en champagne boven de Mighty Colorado River. Ga voor de tweede keer het luchtruim in terwijl je naar Eagle Point klimt. Dit spectaculaire uitzichtpunt biedt een ongeëvenaard uitzicht hoog boven de wolken. Durf over de zijkant naar de Grand Canyon te kijken of kaartjes te kopen om Skywalk te bezoeken, een glazen balkon dat over de rand van de klif zweeft. Sluit je avontuur af met een rondvlucht over de Las Vegas Strip en het centrum. Deze tour is ongeveer 7,5 uur lang en omvat ongeveer 2 uur grondtijd in de Grand Canyon West.

Sitemap Grand Canyon Skywalk

Wil je alle activiteiten in Grand Canyon Skywalk ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Grand Canyon Skywalk

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 875 beoordelingen

Het geld meer dan waard! Dit was mijn eerste keer dat ik de Grand Canyon zag en de eerste keer dat ik in een helikopter vloog. Ik zal zeggen, bespaar je geld op de Skywalk, maar doe de andere haltes bij het uitkijkpunt. Skywalk laat je niet je eigen foto's maken, dus het is een lange rij om te wachten om je foto te laten maken.

je moet in ieder geval geweldige service leveren, ook al is het niet goedkoop. Een onvergetelijke ervaring die we rechtstreeks vanuit Las Vegas vlogen is geweldig want dan wordt er best veel verteld en vlieg je ook nog eens over Las Vegas. Wij zijn enthousiast Groetjes Manfred en Beate Berlin

Verbazingwekkend opgewaardeerd naar Mercedes-sprinter om mee te beginnen, en al het andere dat volgde op de helikoptervlucht, de boottocht en de skywalk waren gewoon kers op de taart. Absoluut moet worden gedaan

Spectaculaire activiteit. De helikoptervlucht was geweldig en de Grand Canyon erg mooi. Perfecte organisatie en timing. Helemaal aanbevolen.

Een geweldige reis met geweldige indrukken. Perfect georganiseerd.