Grand Palais

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Grand Palais

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.488 beoordelingen

Een super manier om in een paar uur de highlights van Parijs te zien!

Dit was echt een hele fijne manier om heel dicht bij de highlights van Parijs te komen. Op deze manier weet je je weg een beetje in Parijs en heb je echt een orientatiegevoel. Hierdoor is het veel makkelijker om dan te bepalen wat je allemaal nog wilt zien. De tour guide was echt heel erg goed! Ze was heel positief, sprak perfect Engels, was grappig, had leuke anecdotes te vertellen en met een oog voor iedereen. Top en echt een aanrader.

in de mail stond ander adres dan meetung point. was eerst bij binnenkomst beetje rommelig. maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de vriendelijk gids pierre. Die goed voor de fiets zorgde om op maat te maken. en ons veel leuke plekken heeft laten zien. Het was een klein groepje dus heeft de planning van bezichtigen helemaal aangepast !

Leuke reis en goed eten. Netjes verzorgd. Grootste tegenvaller, Er worden fotos gemaakt die je voor belachelijk veel geld kan kopen €60,- Terwijl je al best Te veel geld betaald voor De maaltijd die bezorgd word.

Goed gegeten, kwaliteit en op juiste temperatuur. Snel geserveerd en vriendelijk personeel. ‘Kerstmuziek’ was hard en opera achtig, niet fijn. Tour duurt 1.15 mij dan wordt het wel krap met de tijd .

Fantastische ervaring. goed personeel, leuke muziek op een sfeervolle boot. Eten viel wel wat tegen en weinig keus , maar top avond gehad voor .