Grasse
Dagtochten naar

Dagtochten naar
38 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Grasse

Grasse

De topbezienswaardigheden in Grasse

Activiteiten in Grasse

Steden in Frankrijk

Andere activiteiten in Grasse

Wil je alle activiteiten in Grasse bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Grasse

Gemiddelde beoordeling

4.4
(1.493 beoordelingen)

Alessandro is een zeer beleefde en gedienstige gids en chauffeur. Hij heeft ons veel gebouwen en bezienswaardigheden laten zien en uitgelegd en heeft een goed gevoel voor humor. Het ophalen en terugbrengen verliep vlot, de tour was uniek, informatief en de plaatsen en gebouwen die we zagen waren adembenemend. Wij kunnen deze rondreis iedereen van harte aanbevelen. Vraag het beste naar Alessandro. Dan kun je niets verkeerd doen. Opmerking voor gasten uit het Duitstalige gebied: je kunt als taal "Duits" selecteren, maar het is naar mijn mening niet erg waarschijnlijk dat de gids de tour in het Duits zal doen, behalve misschien voor een privétour. (Ze zeiden “Duits” en de andere reizigers zeiden “Engels”. De tour was dus in het Engels.)

Zeer leuke excursie, maar ik zou stoppen om meer te zien en het bezoek niet beperken tot alleen een parfumfabriek; misschien de route aanpassen door bijvoorbeeld Gourdon en de waterval te verwijderen; het zou ook de tijd die in de bus wordt doorgebracht beperken, wat echt veel is, in feite TE VEEL. felicitaties aan de gids "Alessandro" die de reis aangenamer heeft gemaakt, beoordeling 10.

Onze chauffeur heette Parfait en hij deed echt zijn best om de dag perfect te maken. Hij was niet alleen een chauffeur, maar ook een deskundige gids, die ons tijdens de reis lokale tips en interessante informatie gaf. De reistijden waren nooit te lang, we hebben veel gezien in de vijf uur van de tour. Wij kunnen de “country trip” alleen maar aanbevelen.

Jacques, een gids, attent Circuit rijk aan landschappen, prachtig zelfs onder een grijze lucht Nogmaals bedankt aan Jacques Een mooie middag

Alessandro leidde ons door het platteland van Nice: uitstekende gids, professioneel, bekwaam en vriendelijk. Ik raad je sterk aan.