Belevingen in

Graubünden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Topbezienswaardigheden in Graubünden

Sitemap Graubünden

Wil je alle activiteiten in Graubünden ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Graubünden

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 894 beoordelingen

verwonderlijk

Het is een zeer charmante tour. De treinen hebben allemaal grote ramen en je kunt meren, sneeuw en zeer mooie bossen zien. We stapten uit in St. Moritz en het fascineerde ons. Ik raad aan om op een station uit te stappen en een route te doen. Het is allemaal duidelijk en gemakkelijk te volgen. Er zijn verschillende schema's om te stoppen en uw reis te plannen. Ik raad aan in Tirano te verblijven. We lieten de auto achter in de garage van het hotel en lieten ons deze hebben tot de trein terugkwam. Een onvergetelijke ervaring.

Wat een uitzonderlijke ervaring ...van het instappen in de bus naar de eindbestemming St. Moritz ...de gestage kronkelende klim van de rode trein ....het veranderende landschap .....de rit terug langs het rustige meer aan de voet van besneeuwde bergen.. de kronkelende pas ...Een prachtige dag om niet te missen en aan te bevelen aan elke reiziger.

Deze tour was briljant. Onze gids Inna was geweldig. Het enige nadeel is dat de tijd in Saint Moritz heel erg minimaal is. Maar nogmaals, deze specifieke tour gaat helemaal over de reis en niet over de bestemming. Ook de Pizzochoeri-pasta voor lunch in Tirona is een must om te proberen:)

Dit was een van de meest mooiste reis die ik heb meegemaakt. Alles is ontzettend goed geregeld. En de gidsen weten veel.

62 km. van pure verwondering .. Het is absoluut een ervaring om te proberen, je zult betoverd zijn !!!