Great Sugar Loaf

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Great Sugar Loaf: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vanuit Dublin: dagtour naar Glendalough en de Wicklow Mountains

1. Vanuit Dublin: dagtour naar Glendalough en de Wicklow Mountains

Ontdek Wicklow en geniet van de mooiste landschappen van Ierland. Begin je reis in comfort en stijl aan boord van een luxe bus. Glinsterende meren, dichte bossen en kabbelende beekjes maken dit tot een spectaculaire, schitterende rit en een lekker dagje weg vanuit de stad. Je ziet ook het landschap dat je kent uit films als Braveheart en P.S. I Love You. Bij aankomst in Wicklow word je verwelkomd door de indrukwekkende bergen, ruige pieken, diepe dalen en bospaden. Je reist ook naar de betoverende plaats Glendalough, de thuisbasis van het meest adembenemende landschap van Ierland. Treed in de voetsporen van heiligen en geleerden in een monastieke nederzetting die uit de 6e eeuw stamt.

...
Tour vanuit Dublin: halve dag naar Glendalough en Wicklow

2. Tour vanuit Dublin: halve dag naar Glendalough en Wicklow

Laat Dublin achter je en trek het platteland in tijdens een ochtend- of middagtour van 5 uur naar Glendalough en Wicklow. De tour begint met een kennismaking met de stad Dublin, waarna je zuidwaarts rijdt in de richting van het graafschap Wicklow, dat liefkozend 'de tuin van Ierland' genoemd wordt. Fonkelende meren, dichte bossen en romantische, kabbelende beekjes maken dit een spectaculaire rit door de natuur en een mooie dag weg uit de grote stad. Je ziet ook de landschappen die je kent uit films zoals Braveheart en P.S. I Love You Baan je een weg door de bergen van Wicklow naar Glendalough, de vallei van de 2 meren. Geniet van een ontspannende wandeling naar het Upper Lake (meer) en verken de ruïnes van het klooster van St. Kevin. Geniet daarna van de uitbundige omgeving terwijl je door de Sally Gap terugkeert naar Dublin.

...
Dublin: wandeltocht voor senioren

3. Dublin: wandeltocht voor senioren

Geniet van een wandeltocht door Dublin die speciaal is aangepast voor senioren. Bezoek de meest charmante plekken in de stad met een gids en leer wat deze stad zo speciaal maakt. Bekijk en leer over enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Dublin, waaronder Sugarloaf Mountain en O'Connell Bridge. Luister naar verhalen over deze historische stad terwijl je de straten en verborgen hoekjes verkent.

...

Sitemap Great Sugar Loaf

Wil je alle activiteiten in Great Sugar Loaf ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Great Sugar Loaf

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 841 beoordelingen

De tour was uitstekend en de prijs zeker waard. Zonder deze tour had ik deze twee gebieden niet kunnen zien. Ik was op bezoek in Ierland met een groepsreis, maar deze locaties stonden niet op onze reisroute. Als we tijd hebben tijdens groepsreizen, plan ik meestal een excursie en deze was perfect. De chauffeur was erg leuk. Ik vind het leuk dat er meer dan één ophaallocatie is. Wanneer u nieuw bent in een gebied, maakt dit het een eenvoudiger proces. Het enige dat een beetje verwarrend was, was waar we moesten staan op een van de locaties. Er waren geen borden waarop stond dat de bus hier of daar was opgepikt. We stopten bij verschillende winkels om het adres te valideren en te bepalen waar we moesten worden opgehaald.

Dit is een tripje van slechts 5 uur waar je 1 1/2 uur voor heen en 1 1/2 uur voor terug moet reizen. Dit is zeker de moeite waard. Je kunt ter plekke naar een Upper en Lower lake lopen. Prachtige omgeving, rust, schapen, watervallen etc.

Onze gids was super aardig en de uitzichten zijn echt de moeite waard. Ik raad deze reis aan, zelfs als je weinig tijd in Ierland hebt. Geweldig en blij dat ik het heb gedaan

Deze excursie laat je een prachtig stukje Ierland zien niet ver van Dublin!

Mooie omgeving. De tourgids gaf veel informatie en was komisch