Green Park

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Green Park

Wil je alle activiteiten in Green Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Green Park

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 776 beoordelingen

Echt genoten van onze reis naar Londen en ons pakket dat we hebben gekocht. We wilden de London Eye doen en de hop on hop off bus doen - de riviercruise was een extraatje en werd uiteindelijk het hoogtepunt. We liepen het grootste deel van de weg door de stad, maar gebruikten de bus slechts twee keer - beide keren om slechts één halte te gaan. Prachtig uitzicht vanaf de London Eye - maar de cruise was gewoon geweldig. We gingen van Tower Bridge naar Westminster. De man die sprak was echt grappig en de feiten super interessant. De Baileys warme chocolademelk aan boord ook heerlijk. Zou absoluut aanraden.

Ik vond het geweldig, omdat een suggestie zegt dat je een oesterkaart koopt maar deze niet gebruikt, gelukkig niet koopt, ik vond de houding van onze gids erg leuk.

We hadden echt een heerlijke dag, we hebben veel geleerd, dingen die we niet wisten, het personeel was uitzonderlijk, erg behulpzaam, beleefd en deskundig.

Onze gids Henry was echt geweldig, vol humor en anekdotes. Team zeer attent om uw verblijf onvergetelijk te maken. Hartelijk dank

Super goede gids! Joanna! Enthousiast en veel informatie