Greenwich
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Greenwich: tours & tickets

Greenwich: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle 744 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Greenwich

Gemiddelde beoordeling
4.3 / 5
gebaseerd op 7.684 beoordelingen

Fantastische uitdaging om met deze steile klim dit gebouw te kunnen beklimmen. En om daarna van het mooie uitzicht te kunnen genieten. Ik was alleen, maar het zou nog mooier zijn om dit gebouw samen met iemand anders te kunnen beklimmen. Vriendelijke gids die je helpt waar dat nodig is en het vertrouwen geeft dat je de klim aankan. Iedereen zou deze uitdaging eens moeten meemaken als hij/zij in londen is.

Londen: beklim het dak van de O2 Arena Beoordeeld door

Aanvulling op een Londentrip en leuke informatie van gids onderweg. Op heenreis mooie boot, op de weg terug richting Westminster echter een redelijke oude boot die niet te vergelijken was met de boot heenreis. En omdat het mooi weer was niet genoeg plek voor iedereen om buiten te zitten. Mis nog wel een halte (stop) bij Canary Wharf

Wel oppassen met het opstappen want de opstapplaatsen zijn wat verwarrend en niet goed aangegeven (opstappunten A, B C enz...) Op de boot kan je bij slecht weer binnen zitten en er zijn drank en snacks te verkrijgen.

Leuk boottochtje naar gmt starttijd. Leuke info op de boot

Je krijgt leuke info over de stad en de history ervan. Alles met n beetje “black humor” verteld. Echt genoten en wat rustiger dan de drukke stad London.

Greenwich is ook de moeite maar wel moeilijk om daar terug weg te geraken tenzij terug met de boot maar dat duurt wel weer even

Theems: hop on, hop off-rondvaart Beoordeeld door