Greenwich

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Greenwich

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 7.684 beoordelingen

Fantastische uitdaging om met deze steile klim dit gebouw te kunnen beklimmen. En om daarna van het mooie uitzicht te kunnen genieten. Ik was alleen, maar het zou nog mooier zijn om dit gebouw samen met iemand anders te kunnen beklimmen. Vriendelijke gids die je helpt waar dat nodig is en het vertrouwen geeft dat je de klim aankan. Iedereen zou deze uitdaging eens moeten meemaken als hij/zij in londen is.

Een prima manier om snel iets van de stad te zien en te horen. Er is een apart commentaar voor kinderen, maar deze is alleen in het Engels. Onze buschauffeur gaf ook zelf commentaar, wat erg leuk en vaak grappig was! Hij praatte alleen wel erg snel.

Greenwich is ook de moeite maar wel moeilijk om daar terug weg te geraken tenzij terug met de boot maar dat duurt wel weer even

Een mooie activiteit, klein beetje spanning. Extra leuk omdat we die avond naar het concert van John Mayer in de O2 gingen.

een heel fijne manier om veel te kunnen zien in korte tijd. voor lopen zijn de afstanden net is te groot om te wandelen.