Greyfriars Church

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Greyfriars Church

Wil je alle activiteiten in Greyfriars Church ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Greyfriars Church

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.803 beoordelingen

Op basis van mijn ervaring had ik het gevoel dat het een hele verhelderende tour was. De gids bracht ons naar plaatsen die JK Rowling hadden geïnspireerd en legde in detail uit hoe elke plaats een rol speelde in het schrijfproces of in het laatste boek. Niet alleen dat, maar veel feiten over de stad zelf, wat volgens mij de ervaring interessanter maakt. Maar houd er rekening mee dat er een behoorlijke hoeveelheid loopafstand is, op hellingen en trappen klimmen. Maar over het algemeen denk ik dat dit echt een geweldige meeslepende tour is die Potterheads zeker moet overwegen wanneer in Edinburgh, omdat het meer inzicht geeft in het proces van het schrijven en de achtergrond van de auteur, wat een extra speciaal gevoel geeft bij het lezen van de Harry Potter-boeken!

Om eerlijk te zijn, heeft Jenny de ervaring gemaakt. Ze zorgde ervoor dat we ons meteen gemakkelijk en ontspannen voelden en was erg vriendelijk en gastvrij. Voor een jong meisje is haar zelfvertrouwen geweldig en ze is zo'n lief meisje. Ze maakte de tour erg interessant en plezierig. Ondanks het koude weer was het een geweldige tour en ik vond het veel interessanter dan ik dacht dat ik zou doen. Het overtrof zeker mijn verwachtingen! Zou dit bedrijf zeker weer gebruiken om in de toekomst rondleidingen te boeken.

Ikzelf en Louise gingen op de rondleiding op zondag 26 januari. De tour bood een mooie mix van hoe JKRowling personages in Edinburgh kwam zoeken en een paar verrassende feiten over JKRowling zelf. Er werden ook enkele interessante historische feiten aangegeven. 'Australische' David was zeer goed geïnformeerd en enthousiast. Hij ziet de gids duidelijk als meer dan een taak. Ikzelf en Louise mochten onderweg met hem praten en hij was een zeer aangename kerel.

dit was echt een leuke tour. Onze gids Monique was geweldig

groep scholieren 17-20. Ze vonden het echt de moeite waard.