Groenpuntstadion

Groenpuntstadion: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Kaapstad: helikopter-tocht van 12 minuten, mooie uitzichten

1. Kaapstad: helikopter-tocht van 12 minuten, mooie uitzichten

Stijg op vanaf het iconische V&A Waterfront voor een helikoptervlucht langs de Atlantische kust met mooie uitzichten. Vlieg over het Cape Town Stadium en Lion's Head, een berg die deel uitmaakt van de imposante achtergrond van de stad. Vlieg over de buurten Clifton en Camps Bay, en bewonder de prachtige huizen, kliffen, en stranden. Eindig je vlucht met een panoramisch uitzicht over de Tafelberg, de meest iconische bezienswaardigheid van Zuid-Afrika.   Je piloot is tevens een opgeleide gids, die via hoge-kwaliteit Bose koptelefoons met je communiceert; dit maakt je vlucht leuk en informatief. Vlieg in een R44, Airbus H120 of Airbus H130, allen milieuvriendelijke helikopters, gebouwd om het beste uitzicht te bieden.

Kaapstad: helikoptervlucht over 2 oceanen + ticket boottocht

2. Kaapstad: helikoptervlucht over 2 oceanen + ticket boottocht

Geniet van een helikoptervlucht vanaf het V&A Waterfront van Kaapstad met informatief commentaar.Vlieg rond de Tafelberg om de Atlantische Oceaan aan de ene kant van het Kaapse Schiereiland te zien en ga verder tot je aan de andere kant bij de Indische Oceaan komt. Krijg een ticket voor de Table Bay Boat Safari bij deze tour. Kom naar het V&A Waterfront-helikopterplatform en check 15-20 minuten van tevoren in voor je geplande gedeelde helikoptervlucht over de stad en de kust. Krijg bij aankomst eerst veiligheidsinstructies en ga dan door naar het mooie vluchtdek om het gebeuren van dichtbij te bekijken terwijl je wacht tot je zelf aan boord kunt gaan. Klim aan boord van de helikopter en begin je avontuur met een volledige rondvlucht om de Tafelberg. Daarna vlieg je over de stad om het stadion van Kaapstad te bekijken, een van de locaties van het WK van 2010. Reis verder langs de kust van de Atlantische Oceaan, langs Seinheuwel, Kampsbaai en het strand van Clifton. Op weg naar de Karbonkelberg kun je je in vogelvlucht vergapen aan riante villa's en de bergen van de Twaalf Apostelen. Je zweeft over de historische Houtbaai en steekt daarna het Kaapse Schiereiland over om van de ene oceaan naar de andere te gaan. Kijk of je kunt zien waar de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan bij elkaar komen in de buurt van de Valsbaai. Het terrein onder je verandert langzaam van zandstranden naar glooiende heuvels, die op hun beurt weer overlopen in ruige kliffen. Vlieg door over het strand van Muizenberg. Houd je ogen open voor schaduwen in het water – dat zouden wel eens witte haaien kunnen zijn. Je keert terug naar Kaapstad langs de andere kant van de Tafelberg en krijgt de kans om dit beroemde baken van de stad en het omliggende landschap vanuit een andere hoek te bekijken. Op weg terug naar het V&A Waterfront-helikopterplatform zweef je nog over de mooie wijngaarden van de Constantiavallei: een schilderachtige afsluiting van je tocht.

Kaapstad: fietstocht van 3 uur

3. Kaapstad: fietstocht van 3 uur

Kom meer te weten over het erfgoed van Kaapstad tijdens een fietstocht van de levendige Victoria & Alfred Waterfront naar de bruisende binnenstad en kom dichtbij lokale inwoners. Bewonder het stedelijke landschap en zie oude en huidige bezienswaardigheden terwijl je het historische fort van Castle of Good Hope bezoekt, door Adderley Street reist en naar de voormalige gemeente Bo-Kaap gaat. Fiets naar Company Gardens en St. George's Mall en bekijk het indrukwekkende Green Point Stadium, waar de FIFA World Cup 2010 werd gehouden. Verken het nieuw aangelegde Green Point-ecopark en bewonder de oudste werkende vuurtoren in Zuid-Afrika.

Kaapstad: e-bike stadstour van een halve dag

4. Kaapstad: e-bike stadstour van een halve dag

Ontdek de "Moederstad" met een elektrische fiets en een geregistreerde gids. Deze schilderachtige tocht langs de Atlantische kust en de geschiedenisrijke stad is zowel gemakkelijk te doen als een hoogtepunt voor uw reis naar Zuid-Afrika. Als u de jachthaven en de waterkant oversteekt, bezoekt u de oudste vuurtoren van Zuid-Afrika. Nadat je over Seapoint's Walkway hebt gereden, leidt je gids je naar Greenpoint Gardens, waar je een prachtig uitzicht hebt over het stadion van Kaapstad. Je bezoekt later het Nelson Mandela Jetty 1 Museum, waar alle gevangenen werden vastgehouden voordat ze naar Robin Island werden overgebracht. Aan boord van je handige e-bike is deze tour moeiteloos en bevat veel mogelijkheden om te stoppen voor foto's.

Kaapstad stadscentrum: kunst en geschiedenis op de fiets

5. Kaapstad stadscentrum: kunst en geschiedenis op de fiets

Doe mee aan een begeleide fietstocht die de geschiedenis van Kaapstad, het stadslandschap en straatkunst combineert en bezoek de belangrijkste historische artistieke bezienswaardigheden van Kaapstad met bezoeken aan The City Centre, Bo-Kaap en District Six op een ontspannen manier terwijl je een diepe duik neemt in de kunst en cultuur van de stad. Ga met ons mee als we door de stad fietsen - verken de diepe en rijke geschiedenis van Kaapstad door middel van een unieke fietstochtervaring, geleid door een deskundige gids en vergezeld door een vriendelijke gemeenschap. en haar inwoners door door de buurten te fietsen, een goed beeld te krijgen van de gemeenschappen, gemakkelijk tussen de locaties te reizen en de binnenstad te ervaren.

Sitemap Groenpuntstadion

Wil je alle activiteiten in Groenpuntstadion ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Groenpuntstadion

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 66 beoordelingen

zeer leuke manier om Kaapstad te leren kennen op een andere manier. We fietsten met onze 3 kinderen langs de highlights. Zeer mooie afwisseling. Peter etait vraiment un guide formidable et tres patient par rapport les efants. Je recommande ce tour surtout si vous travaillez avec des enfants. C’est une maniere dynamique a decouvrir ce ville.

We waren de enige deze dag, dus hadden aan Andy onze privé gids. Hij heeft ons op een ontspannen manier veel van Kaapstad laten zien en er ook over verteld. Al met al een toffe gids!

Nederlandstalige gids, veel uitleg, leuke verrassing. Fijn overzicht van de stad!

Eenvoudig boeken, eenvoudig inchecken, begrijpelijke veiligheidsinstructies.

Leuke gids, prima overzicht van historie en activiteiten in Kaapstad.