Groenpuntstadion
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Groenpuntstadion Tours: Onze meest aanbevolen

 • Kaapstad: fietstocht van 3 uur

  1. Kaapstad: fietstocht van 3 uur

  Kom meer te weten over het erfgoed van Kaapstad tijdens een fietstocht van de levendige Victoria & Alfred Waterfront naar de bruisende binnenstad en kom dichtbij lokale inwoners. Bewonder het stedelijke landschap en zie oude en huidige bezienswaardigheden terwijl je het historische fort van Castle of Good Hope bezoekt, door Adderley Street reist en naar de voormalige gemeente Bo-Kaap gaat. Fiets naar Company Gardens en St. George's Mall en bekijk het indrukwekkende Green Point Stadium, waar de FIFA World Cup 2010 werd gehouden. Verken het nieuw aangelegde Green Point-ecopark en bewonder de oudste werkende vuurtoren in Zuid-Afrika.

  Leuk contact met de gids, zeer veel kennis over Kaapstad. Erg leuke (en veilige!) manier om met de fiets door Kaapstad te rijden.

 • Kaapstad: Halve dag e-bike stadstour

  2. Kaapstad: Halve dag e-bike stadstour

  Ontdek de "moederstad" met een elektrische fiets en een geregistreerde gids. Deze schilderachtige tour langs de Atlantische kust en de geschiedenisrijke stad is zowel gemakkelijk te doen als ongetwijfeld een hoogtepunt voor uw reis naar Zuid-Afrika. Door de jachthaven over te steken en door de waterkant, bezoek je de oudste vuurtoren in Zuid-Afrika. Nadat je op Seapoint's Walkway hebt gereden, zal je gids je naar Greenpoint Gardens leiden waar je een prachtig uitzicht over het stadion van Kaapstad zult tegenkomen. Je bezoekt later het Nelson Mandela Jetty 1 Museum, waar alle gevangenen werden vastgehouden voordat ze naar Robin Island werden overgebracht. Aan boord van uw handige e-bike, deze tour is moeiteloos en bevat veel mogelijkheden om te stoppen voor foto's.

Sitemap Groenpuntstadion

Wil je alle activiteiten in Groenpuntstadion ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Groenpuntstadion

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 45 beoordelingen

Geweldige introductie tot Kaapstad. Jeremy was goed geïnformeerd en we konden diverse onderwerpen met hem bespreken, namelijk politiek, sociaal en cultureel. De middagtour omvat het onderhandelen van zwaar verkeer, maar als ervaren fietsers was dit geen probleem voor ons, maar anderen die minder ervaren zijn of met kinderen willen misschien de ochtendtour overwegen. Een lokale inwoner van Bo-Kaap voorzag ons van snacks wat echt een leuke touch was.

Fijne gids, in een paar uur veel te weten gekomen!

Leuk contact met de gids, zeer veel kennis over Kaapstad. Erg leuke (en veilige!) manier om met de fiets door Kaapstad te rijden.

Het was oké, ik miste de "geheime plaatsen" een beetje. We hebben alles gedaan wat de Hop on Hop off ook doet.