Kies data

Gröna Lund

Gröna Lund: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Archipel van Stockholm: ervaring van 1 uur met RIB-speedboot

1. Archipel van Stockholm: ervaring van 1 uur met RIB-speedboot

Ervaar de adrenalinesensaties in de archipel van Stockholm aan boord van een RIB-speedboot en profiteer van een snel en spannend avontuur aan de Oostzee. Je baant je een weg naar het schiereiland Blaiseholm om je schipper en rubberboot (RIB) te ontmoeten. Luister naar de korte instructies over wat je tijdens de boottocht kunt verwachten. Trek dan je waterdichte uitrusting en zwemvest (meegeleverd) aan. Stap in de boot en hou je vast - het wordt een hobbelige rit! Passeer het Nationalmusem (Nationaal Museum van Stockholm) en de schilderachtige stedelijke kust terwijl je de stad verlaat. Je maakt een rondje om deDjurgården en bewondert het pretpark Gröna Lund, het Vasamuseum en het Prince Eugens Waldemarsudde Museum. De boot trekt dan op terwijl hij naar de idyllische archipel van Stockholm vaart met snelheden tot 64 km per uur. Als je het eiland Fjäderholmarnas bereikt, ben je het hart van de archipel binnengegaan. Je kijkt naar de rotsachtige, met bomen bedekte eilanden die de Oostzee bedekken. Sommige hebben pastelkleurige houten woningen en kleine vissersdorpjes, maar veel zijn onbewoond. Je mindert snelheid bij het eiland Vaxholm om het gigantische fort Vaxholm, gebouwd in de jaren 1500, te bewonderen. Na het voelen van de verkwikkende wind en zoutwater, ga je terug naar het vertrekpunt.

Stockholm: hop on, hop off-sightseeingboot 24/72 uur

2. Stockholm: hop on, hop off-sightseeingboot 24/72 uur

Ervaar Stockholm vanaf het water met een 24- of 72-uurs pas voor de hop on, hop off-sightseeingboot. Bepaal waar je heen wilt en maak je eigen route in de Zweedse hoofdstad. Geniet van onbeperkt reizen zo lang als je kaartje geldig is, en spring de boot in en uit bij alle 8 haltes langs de route. Je kunt ook een volledige reis maken om je te oriënteren en je voeten rust te geven! De boten vertrekken iedere 30 minuten en er is interessant commentaar beschikbaar in verschillende talen via de meertalige koptelefoon. Haltes van de boot: • Koninklijk paleis • Nybroplan (overstaphalte voor de hop on, hop off-bus) • Vasa-museum (overstaphalte voor de hop on, hop off-bus) • Skeppsholmen (overstaphalte voor de hop on, hop off-bus) • Gröna Lund Tivoli (overstaphalte voor de hop on, hop off-bus) • Stadsgården cruise-ligplaats / Viking Line Terminal (overstaphalte voor de hop on, hop off-bus) • Fotografiska• Oude Stad / Gamla Stan (overstaphalte voor de hop on, hop off-bus)

Sitemap Gröna Lund

Wil je alle activiteiten in Gröna Lund ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gröna Lund

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 369 beoordelingen

De reis was goed. Ik was het, mijn man en mijn tiener. Er was ook een ouder echtpaar op deze boottocht. Onze gids moet zeer attent zijn geweest op het bejaarde echtpaar tijdens de boottocht. We hadden meer snelheid en opwinding kunnen doorstaan.

De boot was op tijd bij het vertrekpunt en we werden eerst aangekleed. Nadat iedereen aan boord was, begon de reis eerst langzaam en eindigde met een snelle reis door de archipel zzzback door een kanaal.

Zeer goede reis - spannend maar veilig - Hans had alles onder controle! Het geld waard

Fantastische rondleiding en bekwame gids. We hadden ook geluk met het weer.0

Hasse was canon als gids kalm tot stabiel mvh henrik Isaksson