Gröna Lund

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gröna Lund: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Archipel van Stockholm: ervaring van 1 uur met RIB-speedboot

    1. Archipel van Stockholm: ervaring van 1 uur met RIB-speedboot

    Ervaar de adrenalinesensaties in de archipel van Stockholm aan boord van een RIB-speedboot en profiteer van een snel en spannend avontuur aan de Oostzee. Je baant je een weg naar het schiereiland Blaiseholm om je schipper en rubberboot (RIB) te ontmoeten. Luister naar de korte instructies over wat je tijdens de boottocht kunt verwachten. Trek dan je waterdichte uitrusting en zwemvest (meegeleverd) aan. Stap in de boot en hou je vast - het wordt een hobbelige rit! Passeer het Nationalmusem (Nationaal Museum van Stockholm) en de schilderachtige stedelijke kust terwijl je de stad verlaat. Je maakt een rondje om deDjurgården en bewondert het pretpark Gröna Lund, het Vasamuseum en het Prince Eugens Waldemarsudde Museum. De boot trekt dan op terwijl hij naar de idyllische archipel van Stockholm vaart met snelheden tot 64 km per uur. Als je het eiland Fjäderholmarnas bereikt, ben je het hart...

Sitemap Gröna Lund

Wil je alle activiteiten in Gröna Lund ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Gröna Lund

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 353 beoordelingen

Veel waar voor je geld.

We hebben zowel boot- als bustour gedaan op de warmste dag (31 graden!). En het was het beste plan. Breezy en bewaard. Koel terwijl luister nr aan de feiten. We hebben veel feiten geleerd en veel meer gezien dan wanneer we hadden gelopen. Vervolgens hebben we de hop on hop off service nog twee dagen gebruikt om de stad te verkennen en plaatsen te bezoeken. We kochten kaartjes online en kregen veel mama en twee jongens. (7 jaar en 10 jaar)

Graag weer

Je staat aan de steiger en denkt, goed geboekt via het net, dat zal werken. En zie, de boot trekt zeer punctueel op. In de warmtepakken, hoed op en bril op. 20 minuten over het kanaal naar de archipel en dan gaat het, echt uit. Als de archipel je bij meer dan 80 km / u noemt, is het een soort snelle inspectie. Het is leuk en de schipper besteedt aandacht aan iedereen en rijdt soepel over de golven van andere boten.

Alles is goed gelukt, op zoek naar de rode kleine boten!

De tour verliep zonder problemen toen ik eenmaal begreep hoe ik de twee rivaliserende bedrijven kon onderscheiden (voor deze tour moet je op zoek naar de rode boot). Het personeelslid dat me in de boot liet, was onzeker over mijn mobiele voucher, maar toen ik hem vertelde dat deze tour mobielvriendelijk is, liet hij me binnen zonder ruzie.

Allemaal geweldig

We waren erg blij. Ik vind het een must om Stockholm vanaf het water te ervaren. In tegenstelling tot wat anderen hebben gezegd, vonden we het station een goede, omdat vanaf daar alleen hop on hop off boten vertrekken. Ik kan deze tour ten zeerste aanbevelen om andere hoeken te verkennen.

krijgt een goed overzicht over wat de hoogtepunten van de stad