Kies data

Groot Constantia

Groot Constantia: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Kaapstad: sightseeing met de hop on, hop off-bus

1. Kaapstad: sightseeing met de hop on, hop off-bus

Kaapstad is een van mooiste steden ter wereld en een topbestemming in Zuid-Afrika. Zie bezienswaardigheden zoals de Tafelberg, Camps Bay en Kirstenbosch National Botanical Garden tijdens een hop on, hop off-tocht.Reis op de 4 routes en geniet van meertalig commentaar. Er zijn 2 ticketopties beschikbaar. Met een ticket voor 1 dag kun je alle 4 de routes ervaren: rood, geel, blauw en paars. Met een ticket voor 2 dagen kun je 2 dagen lang alle 4 de routes ervaren: rood, geel, blauw en paars.Het ticket voor 2 dagen omvat ook 2 wandeltochten, een boottocht door de haven en een bustour bij zonsondergang in het zomerseizoen. Red City Tour 1 V&A Waterfont 2 The Clock Tower 3 Kaapstad Convention Centre 5 81 Long Street 6 Jewel Africa 7 Lower Cableway Station 8 Camps Bay Beachfront 9 President Hotel 10 St John's Road 11 Winchester Mansions Hotel 12 Green Lighthouse Point Blue City Tour 1 V&A Waterfont 4 Foreshore 5 81 Long Street 15 Mount Nelson Hotel 20 Botanische tuinen van Kirstenbosch 21 Constantia Nek (wijn bustocht OVERSTAPPUNT) 22 World of Birds Park in Hout Baai 23 Imizamo Yethu Township (wandeltocht) 24 Mariner’s Wharf at Hout Bay Harbor 8 Camps Bay Beachfront 9 President Hotel 10 St John's Road 11 Winchester Mansions Hotel 12 Green Lighthouse Point Yellow Downtown Tour 5 81 Long Street 13 St George's Cathedral 14 South African Museum & Planetarium 15 Mount Nelson Hotel (toegang tot de Government Gardens) 16 SA Jewish Museum & Holocaust Center 17 District Six Museum 18 Castle of Good Hope Purple Wine Tour Bezoek Constantia Valley - het oudste wijnbouwgebied van Zuid-Afrika. Groot Constantia Estate (oudste commerciële wijnlandgoed) Eagles' Nest (boutique wijnhuis) Beau Constantia (geweldige wijn en een prachtig uitzicht)

Kaapstad: privéwijntour

2. Kaapstad: privéwijntour

Ga mee op een dagtour door het wijnland van Kaapstad. Begin uw Kaapse wijnavontuur met een handige ophaalservice in de ochtend vanuit uw accommodatie in Kaapstad. Spring aan boord van een voertuig met airconditioning en ga naar je eerste stop op de tour, de Groot Constantia Vineyard. Groot Constantia, opgericht in 1685, is de oudste wijnmakerij van Zuid-Afrika, de wijngaarden liggen verscholen in de steile vallei aan de oostkant van de Tafelberg. Ga achter de schermen en bezoek de kelder om een diepgaande kijk te krijgen op hoe wijn wordt gemaakt. Neem deel aan een chocolade- en wijnproeverij. Proef vijf geselecteerde wijnen, elk perfect gecombineerd met handgemaakte chocolade. En voordat je naar je volgende stop vertrekt, bezoek je de historische Kaaps-Hollandse hoeve en krijg je een glimp van het leven op deze wijnboerderij in de 17e eeuw. Reis van Groot Constantia naar de Steenberg Farm, de thuisbasis van enkele van de beste bekroonde wijnen van Zuid-Afrika. Geniet van uw tweede wijnproeverij van de dag en proef zes van de allerbeste wijnen van het landgoed uit hun vlaggenschipassortiment. De volgende stop tijdens uw privéwijntour is een boetiekwijnlandgoed op de hellingen onder Constantia Nek met een prachtig uitzicht op het omliggende wijngebied en False Bay. Leun achterover en geniet van een heerlijke lunch (op eigen kosten) op het wijnlandgoed Constantia Glen voordat u deelneemt aan uw volgende proeverij op de veranda. De vierde en laatste stop op je wijnavontuur is Eagle's Nest in het hart van de Constantia-vallei. Geniet van de laatste proeverij van de dag in een schilderachtige omgeving naast een beekje onder het bladerdak van eikenbomen. Sluit uw dag af met een fantastisch uitzicht terwijl u terugkeert naar Kaapstad met een rit langs de kant van de Tafelberg.

Constantia Wine Valley-fietstocht

3. Constantia Wine Valley-fietstocht

Ervaar de historische Constantia Kaapse wijnroute met een persoonlijke gids die je meeneemt op een fietstocht in dit pittoreske gebied dat bekend staat om zijn bekroonde wijnen. Je wordt opgewacht bij je accommodatie en naar de Constantia-vallei gebracht waar de Nederlandse gouverneur, Simon van der Stel, de wijnindustrie in Zuid-Afrika begon die teruggaat tot de 17e eeuw. Bezoek het historische landgoed Groot Constantia. leer over een volledige reeks bekroonde wijnen van de vallei, evenals de rijke geschiedenis van de regio. Onderweg passeert u een kramat (moskee) die is gebouwd voor de slaven die de VOC uit Zuidoost-Azië importeerde. De fietsroute kronkelt door de verfijnde buitenwijk Constantia die enkele van de mooiste bouwwerken in de Kaap-Nederlandse architectuur heeft. Geniet tijdens de tour van enkele van de meest uitgebalanceerde wijnen die Zuid-Afrika te bieden heeft. Wijngaarden zoals Buitenverwachting, Groot Constantia, Constantia Uitsig, Steenberg openen hun deuren en kelders voor de rondleiding. Kom en ervaar het oudste wijngebied van Zuid-Afrika - op de fiets!

Kaapstad: 2-daagse privétour langs de hoogtepunten

4. Kaapstad: 2-daagse privétour langs de hoogtepunten

Dag 1 Nadat je om 08:00 uur bij je hotel bent opgehaald, begint de tour met een rondleiding op Kaapstads beroemde Tafelberg. Hierna volgt een schilderachtige rit langs de kust door de wijken Mouille Point, Three Anchor Bay, Sea Point, Bantry Bay en Clifton, waarbij  je ook bij Maiden's Cove stopt om foto's te maken. Vervolgens ga je naar Hout Bay voor een boottocht naar Seal Island. Geniet van het uitzicht op de oceaan terwijl je door Llandudno reist, waarna je uiteindelijk bij Chapmans Peak Drive een pauze van 15 minuten bij een uitzichtpunt houdt. Bij het Natuurreservaat Kaap de Goede Hoop zie je het Diaskruis, de plek waar de oceaanstromen samenkomen en diverse flora en fauna, zoals bavianen en  struisvogels. Je bezoekt ook Boulders Penguins Colony, waar je een zeldzame soort Afrikaanse pinguïns ziet, waarna je via Fish Hoek, Kalk Bay en Muizenburg terugkeert naar je accommodatie. Je wordt bij je accommodatie afgezet. Dag 2 Nadat je weer om 08:00 uur bent opgehaald ga je naar Clock Tower Precinct en V&A Waterfront. Je maakt een boottocht naar Robbeneiland, waar je een museumtour van 3,5-4 uur krijgt, waarna je je gids weer  bij  V&A Waterfront ontmoet. Geniet van de hoogtepunten van Kaapstad tijdens een begeleide stadstour, inclusief bezoeken aan de kleurrijke buurt Bo-Kaap en beroemde bezienswaardigheden. Vervolgens geniet je van een wijnproeverij bij  een van de oudste wijngaarden in Zuid-Afrika, Groot Constantia Wine Estate. Je eindigt de tour met een bezoek aan de Botanische Tuinen van Kirstenbosch, aan de voet van de Tafelberg, waar je ontspannen kunt wandelen. Aan het einde van de tour word je teruggebracht naar je hotel.

Kaapstad: privétour op het Kaapse Schiereiland

5. Kaapstad: privétour op het Kaapse Schiereiland

Rijd langs de ongerepte stranden van Camps Bay, Clifton en Llandudno - momenteel het populairste onroerend goed ter wereld - naar Hout Bay, een functionerende haven en het hart van de lokale rivierkreeftindustrie Na een lunchstop (voor eigen rekening) gaat het verder naar het natuurreservaat Kaap de Goede Hoop, waar u met de kabelbaan (voor eigen rekening) naar het schilderachtige uitkijkpunt kunt rijden waar de Indische en de Atlantische Oceaan samenkomen. Het spectaculaire uitzicht op zee en de bergen zijn reden genoeg om de reis van 66 km/41 mijl vanuit Kaapstad te maken. Temidden van het rotsachtige landschap - de thuisbasis van bergzebra's, elanden, bavianen en struisvogels - bloeit prachtige Kaapse flora. * Clifton-stranden * Houtbaai & Mariners' Wharf * Boottocht om zeehonden te bekijken (optioneel) * Chapman's Peak Drive/Ou Kaapse Weg * Kaappunt * Natuurreservaat Kaap de Goede Hoop * Pinguïnkolonie bij de Boulders * Historische Simon's Town * Groot Constantia Wine Estate OF * Botanische tuinen Kirstenbosch ###Houtbaai:### Met een tussenstop van ongeveer 1 uur kunt u een optionele boottocht maken om zeehonden op Duiker Island te bekijken. Veel te doen aan wal als u ervoor kiest om de boottocht niet te maken. ###Groot Constantia / Kirstenbosch optie:### Vanwege tijdgebrek tijdens deze dagtour door Kaapstad en omgeving kunnen beide locaties niet op dezelfde dag worden bezocht. Toeristen beschouwen Kirstenbosch over het algemeen als hun eerste keuze.

Overzicht activiteiten in Groot Constantia

Wil je alle activiteiten in Groot Constantia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Groot Constantia

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.208 beoordelingen

We kochten het dagticket en gebruikten de blauwe tour. Geweldige rit, veel informatie, een fantastisch uitzicht, als je op meerdere stations wilt uitstappen, is het raadzaam om 's ochtends vroeg te beginnen. Aangezien de reis zonder uitstappen een goede 3 uur duurt. We stapten uit in Kirstenbosch, de botanische tuin is prachtig aangelegd en nodigt uit tot verpozen. Helaas hadden we niet genoeg tijd voor verdere uitgangen, maar de andere stations zijn de moeite waard om nog een ritje op de blauwe tour te maken.

De tour was zeer bevredigend. U kunt alle toeristische plaatsen in de stad zien en informatie krijgen. Hoewel CT overdag veilig is, is het veel beter om als groep op te treden. De tourroute is goed georganiseerd, dus je kunt vroeg uitstappen en naar de V&A lopen en daar winkelen en eten.

Hop on en hop off bus is de beste manier om de stad te zien. het is handig, gemakkelijk op tijd en overal waar we gaan zie je de rode bus. vond het geweldig!

deze bus is echt zo de moeite waard. je kunt de hoogtepunten van Kaapstad op een goedkope en heel makkelijke manier bekijken. top.

Meest ontspannende manier om de stad te zien. Bussen op tijd en schoon