Grot van Benagil

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Grot van Benagil

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 7.919 beoordelingen

De tour was echt fantastisch. Omdat ze met 2 kleine boten varen, kunnen ze onderling contact houden en is de kans dat je de dolfijnen te zien komt zeer groot. Er werd met respect met de dieren omgegaan, in principe op gepaste afstand, maar hoe leuk is het dan als de dolfijnen zelf met de boot mee gaan zwemmen en een paar prachtige sprongen laten zien! Ook de uitleg bij de grotten was interessant. Een absolute aanrader!

Leuke tour! De kustlijn is prachtig, leuk dat je een aantal grotten in vaart. En gelukkig kregen we ook nog een flinke groep dolfijnen te zien! Ze doen tours met kleine groepen, wat heel fijn is, want dan krijg je ook de kans om vragen te stellen aan de gids.

De gids was erg aardig en we konden redelijk dicht bij de gr0tten komen. Jammer genoeg was het niet duidelijk can te voren dat dit niet een kleine boot was. Die informatie vind je nergens. Er zatem ook relatief erg veel mensen op de boot.

Leuke trip op open zee om dolfijnen te spotten en de kustlijn te bewonderen. Nadeel dat de boot erg vol zit en dat je de kustlijn en de grotten net niet goed kan zien als je rechts op de boot zit. (Veel mensen voor je)

PERFECT TOUR! Gidsen waren heel vriendelijk, uitgebreide uitleg, leuke rit, zwemmen, veel uitleg. Zeker aanrader!!! Recommend