Grot van Benagil
Huren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Grot van Benagil

Wil je alle activiteiten in Grot van Benagil ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Grot van Benagil

Het hoogtepunt van onze vakantie was deze speedboottour langs mooie kliffen en door prachtige grotten. Commentaar van Gonzalo was vermakelijk en had een klein beetje humor. Wij twijfelden of dit ook geschikt zou zijn voor onze 10-jarige dochter, maar dat ging prima. Wij zaten op de speedboot met zadels en zij zat voorop. Ze hielden wel steeds in de gaten of de snelheid voor iedereen prettig was, dus controle was er wel. Voor jongere kinderen zou ik deze boot niet aanbevelen, maar ze hebben ook nog een andere welke meer geschikt is voor jongere kinderen. Ik beveel iedereen deze actieve boottour aan en zou het zelf nog eens doen als ik weer in de buurt ben.

Het is fantastisch voor mensen die niet zeeziek zijn. Ik heb daar dus wel last van en heb minder kunnen genieten van de tocht dan ik gewild had. Helaas geen dolfijnen gespot, wel met bewondering naar de kustlijn met standjes en grotten gekeken. De gidsen waren erg aardig en vroegen regelmatig of alles 'okay' was. Ze gaven ook interessante informatie en vertelden leuke anekdotes.

Geweldige boottocht! Niet geschikt voor baby's. Voor onze muizen (5 en 7 jaar oud) was het geweldig! Neem zeker een jas mee (winddicht ... softshelljack). Veel dolfijnen gezien en naar de grot van Benagil geweest.

Super ervaring! Ga niet als het te hard waait. De eerste keer hebben wij niks kunnen zien omdat de zee te ruw was. De tweede keer was heel mooi. Dolfijnen gespot en de grotten in geweest.

Goede uitleg van gids, goede stuurman. Heel verrassend qua boottocht.