Grote Markt, Brussel

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Grote Markt, Brussel

Wil je alle activiteiten in Grote Markt, Brussel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Grote Markt, Brussel

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.927 beoordelingen

Ondanks de weergoden wat minder goed geluimd waren, hebben we deze dag toch regenvrij kunnen doorbrengen. Het loont echt de moeite om gebouwen die ik in de werkelijkheid gezien heb, hier onder miniatuur vorm terug te zien. Een aanrader voor groot en klein, met zeer waardevolle gratis handleiding. Een must voor al de mensen die het nog niet gezien hebben. Doodjammer als de geruchten van het opdoeken 100 % waar zouden zijn.

Rondleiding was goed , je ziet ook de stad andersen ontdekt ongekende gebouwen . Spijtig dat we op het einde het Horta museum niet konden bezoeken . Misschien moet de organisatie dit in hun ticket/aanbod voorzien (mits meerprijs vanzelfsprekend)

Prachtig hoe al die mooie historische gebouwen nagemaakt zijn, heel interessant met kleinkids. Met het boekje kunnen ze zelf opzoeken waar ze staan. Een minireis door Europa in 3 uur.wij gaan terug.

Ik ben heel blij dat ik Mini Europa nog eens heb bezocht alvorens ze definitief gaan sluiten op 31/12. Heel jammer trouwens dat het park definitief sluit.

This was a great family activity. We visited Europe in 1 afternoon. The Corona rules made us feel real safe.