Grote Markt, Krakau
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Grote Markt, Krakau

Wil je alle activiteiten in Grote Markt, Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Grote Markt, Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.242 beoordelingen

Wij hadden het 75 kogels pakket, schieten met 7 verschillende wapens: Glock, Uzi, Beretta,Revolver,Shotgun,AK-47 en M16. Echt super vet om te doen!! Kan het niet anders omschrijven, moet je absoluut doen wanneer je Krakau bezoekt. Goede begeleiding, aardige vrouw die je heen en weer terug brengt(met een biertje om lekker de avond af te sluiten). Raad wel aan om minimaal het 50 kogels pakket te nemen, is ook een 15 kogels pakket maar dan ben je heel snel klaar en zit je te wachten op de rest die meer kogels heeft.

Eten was typisch Pools, maar niet echt speciaal (raar voor in een restaurant bv. gekookte aardappelen te serveren). Dans is super leuk, ambiance verzekerd en mooi om naar te kijken. Niet te langdradig, maar ook niet te kort. Afwisseling met eten en dans zorgt voor geen wachttijdentussen het diner. Zeker zen aanrader.

Wat een superleuke activiteit, schieten met echte wapens en je krijgt je eigen trofeeën ook nog mee! Geduldige instructeur die de Engelse taal goed beheerst. De chauffeur die ons bij het hotel heeft opgehaald was erg correct en op tijd. Een keurige bus en goed ambiance maakte deze experience tot een echt feestje.

Leuke tour, vooral wanneer je voor het eerst in de stad bent. Je ziet veel in korte tijd. Fijn dat je ook momentjes hebt om even de benen te strekken en rondte kijken. Super dat flexibel afzetten in de stad mogelijk was.

Krakau een wondermooie stad!!! Het historisch centrum kan je heel goed te voet verkennen, het is zo aangenaam omdat het autovrij is met een prachtige groene gordel eromheen waar het leuk wandelen is.