Grote Moskee, Dubai
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Grote Moskee, Dubai: tours & tickets

Grote Moskee, Dubai: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Dubai

Bekijk alle 374 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Grote Moskee, Dubai

Gemiddelde beoordeling
4.7 / 5
gebaseerd op 11.121 beoordelingen

Informatief en aanrader om Dubai mee te beginnen!

De gids neemt je mee in de wandeling langs het oude historische gedeelte van de stad en vertelt ondertussen van alles over Dubai, de bevolking, de gewoonten, de economische ontwikkelen, de cultuur, het geloof en eigenlijk alles wat je maar wilt weten. Hij staat open voor alle vragen, ook die vanuit ons perspectief wat gevoelig lijken. Hij spreekt vrij en weet heel duidelijk weer te geven hoe vanuit verschillende perspectieven en achtergronden verschillen heel goed naast en met elkaar kunnen leven. Een leuke afwisseling is de boottocht over the Creek om vervolgens de Souk, drie stuks in totaal, te bezoeken. Informatie over kruiden, goud en Kashmir, maar vooral over wat je moet betalen is erg nuttig. Vervolgens geeft hij allerlei tips over dingen die je nog zou kunnen doen in Dubai. Mooie start van een bezoek aan Dubai!

Zeer goede chauffeur en heel vriendelijke, enthousiaste gids

Wij hadden een heel leuke, boeiende dag. Timing was goed, de uitstap duurde juist lang genoeg zodat we niet heel erg vermoeid terug waren en we nog konden bekomen en genieten van de avond. De enige opmerking die wij hebben, maar waar jullie weinig kunnen aan doen: de groep moest telkens wachten op één koppel dat zich niet aan de afgesproken timing kon houden. Misschien kan er daar toch strikter op toe gezien worden (al beseffen we zeer goed dat dit niet altijd in jullie mogelijkheden ligt). Dit is zeker geen verwijt naar onze gids toe, hij heeft echt wel alle nodige moeite gedaan! Bedankt aan de gids voor de leuke dag, voor de vele interessante informatie. Bedankt aan de chauffeur om ons veilig rond te rijden.

Vanuit Dubai: Grote Moskee en museum Louvre Abu Dhabi Beoordeeld door

Zeer goede rondleiding gekregen van Mohamed!(...Star was zijn bijnaam)

Daags voordien via Whatsapp bericht gekregen wanneer ik zou opgehaald worden dus dat was al een pluspunt. Opgehaald zoals voorzien, een zeer goede dag beleefd, met als gids Mohamed (hij had een bijnaam met iets van 'star') die ons zeer veel informatie gaf en op een ludieke maar manier. We konden ook veel vragen stellen, bijv. over zijn godsdienst (Islam) en hoe hij dat praktiseert enz. Op het einde nog een verrassingsbezoek aan de Etihad Towers met uitzicht vanaf het 74ste! Top! Fijne dag gehad, een aanrader!

Was een mooie trip. mooie dingen gezien. We hadden een Deskundige gids

Onze gids heeft heel verteld van begin tot het eind van de trip. Hele goede info over de Islam, over het land, over wonen, studeren, werken, het koningshuis in UAE, etc. Voldoende info de bezienswaardigheden. Na 20 Jaren rondgereisd en vele tours gedaan kan ik gerust zeggen: Abdul your are one of the best guide ever seen.

Goed verzorgde trip naar prachtige Moskee en Museum

Avond te voren appje over ophaaltijd gekregen. Busje keurig op tijd. Met aardige en goede gids Faisal Rizwan door Moskee (Shortcuts in de rijen) gelopen. Er was twee uur voor Museum bezoek uitgetrokken. (was voor ons genoeg). Uitstekende ervaring via Book a Guide met deze organisatie (Ocean air Travel)

Vanuit Dubai: Grote Moskee en museum Louvre Abu Dhabi Beoordeeld door