Grote of Sint-Laurenskerk, Rotterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Grote of Sint-Laurenskerk, Rotterdam

Wil je alle activiteiten in Grote of Sint-Laurenskerk, Rotterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Grote of Sint-Laurenskerk, Rotterdam

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 301 beoordelingen

Stephan is echt een goede gids! Zeer informatief en servicegericht. Weet veel van de stad en met name over wetenswaardigheden die je bij de standaard gids niet hoort. Wandeling duurde 3 uur i.p.v. 2 uur. Had voor ons nog wel een uurtje langer mogen duren zo leuk en informatief vonden we het. Geert Jan en Inge van Ark

Zeer mooie fietstocht door centrum van Rotterdam. Geeft je een goed beeld van de stad. Wij hadden een zeer goede gids, ben haar naam vergeten maar ze was van vlaamse afkomst. Ze heeft het zeer goed gedaan, TOP!

Door Stefan rotterdam op een nieuwe manier beleefd, mede door de pesoonlijke verhalen en anekdotes een mooie ervaring. Heel veel gezien en een heeele lange wandeling gemaakt. De moeite waard! Tamar

Was een super fietstocht. Veel over Rotterdam gehoord, verteld door een erg enthousiaste gids (Marijn). Wist veel en leuk te vertellen. Aanrader!

Superleuke, interessante en gezellige fietstocht om zo Rotterdam op een andere wijze te leren kennen. Leuke achtergrond informatie ook!!