Grote of Sint-Laurenskerk, Rotterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Grote of Sint-Laurenskerk, Rotterdam

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 247 beoordelingen

Prima rondleiding voor een eerste indruk van Rotterdam

Gids was vriendelijk en vertelde keurig over Rotterdam, de stad, haar inwoners en verleden. Persoonlijk had ik nog wel iets meer door de wijken, het park en langs meer kunst willen fietsen. Het afstappen van de fiets bij de markthal had mijn inziens niet gehoeven. De fietsen die we mochten gebruiken vond ik redelijk, koplamp, stuk net als de behuizing van de versnelling en een aantal hadden zeer zachte banden.

Onze zeer vriendelijk gids heeft ons door de stad gekeudt, waardoor we binnen een paar uur een beeld van de hebben kunnen vormen, was een super wandeling! De volgende dag (wat per toeval zo geregeld was) een rondvaart gedaan en wederom genoten

Genoten van prachtig Rotterdam o.l.v. geboren en getogen Rotterdammer Erik. Zijn kennis en liefde voor de stad maakte de fietstocht een geweldig mooie rit. Erik, bedankt!

Fijn om per fiets Rotterdam te leren kennen!

Leuke gids. We waren met 3 koppels, zelfde leeftijd en het was zeer aangenaam. Leuke bende. Het mocht zelfs wat meer kilometers zijn !!!

Een volledige, goed uitgelegde fietstocht door Rotterdam

Een hele fijne middag gehad, met een enthousiaste begeleider. Goede, volledige uitleg gegeven met een vleugje humor, helemaal top!