Grundarfjörður

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Grundarfjörður: De beste dingen die je niet wil missen

 • Vanuit Reykjavik: daguitstap naar schiereiland Snæfellsnes

  1. Vanuit Reykjavik: daguitstap naar schiereiland Snæfellsnes

  Vertrek vanuit Reykjavik en ga naar het schiereiland Snæfellsnes om de veelzijdige IJslandse natuur in één enkel gebied te beleven. Bewonder het imposante landschap vol vulkanische pieken, zeekliffen, gouden stranden en sprankelende fjorden. Je bezoekt charmante vissersdorpen, zoals Grundarfjordur, Arnarstapi en  Hellnar. Bewonder de spectaculaire bergen en vulkanische kraters, waaronder Kirkjufell en Ljósufjöll. Laat je blik over het zwarte zandstrand glijden bij  Djúpalónssandur en bekijk de indrukwekkende gletsjer Snæfellsjökull. Neem de tijd en beleef de imposante omgeving van het schiereiland op je gemak. De excursie van 10 uur bevat een verscheidenheid aan landschappen in een overzichtelijk gebied dat vereeuwigd is in het boek 'Naar het middelpunt der aarde' van Jules Verne. 

  This tour sure brings you along some nice places. The tour guide is very informative and tells about the day planning very well. We loved it!

 • Stykkishólmur: 2 uur durende zeekajaktocht

  2. Stykkishólmur: 2 uur durende zeekajaktocht

  Deze 2-uur durende zeekajaktocht is de perfecte gelegenheid om de natuur en dieren in het wild van IJsland op zijn best te ontdekken. Ontsnap aan de drukte tijdens deze excursie en reis langs de kustlijn naar enkele van de meest afgelegen eilanden van de Breiðafjörður-baai. Geniet van schilderachtige landschappen vanaf zeeniveau en bekijk de omliggende gletsjers en vulkanen van het schiereiland. De tour begint bij de kajakbasis in het centrum van het charmante dorpje Stykkishólmur. Na een korte peddeltocht komt de tour aan bij het eerste herkenningspunt, Landey, de wereldberoemde oogstlocatie voor dons. Later bezoekt de tour scheepswrakken, waaronder het griezelige wrak van de Thorgeir. Af en toe zien kajakkers de koning van de IJslandse vogels, de zeearend, die ver boven de eilanden vliegt of nestelt. De witstaartarend is een zeldzaam en onvergetelijk gezicht. Daarna, na een korte ped...

Sitemap Grundarfjörður

Wil je alle activiteiten in Grundarfjörður ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Grundarfjörður

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 783 beoordelingen

Echt een hele leuke dag gehad. Onze tourguide Howser was ge-wel-dig! Hij wist veel te vertellen over het land, de dieren, de volksverhalen en nog veel meer. Hij maakte veel leuke grappen en verzinsels en we konden zelfs nog suggesties doen voor extra tussenstops. Hij heeft echt de dag gemaakt, ondanks dat het weer niet optimaal was. Zeker doen!

Mooie stoelen en voorbereide gids. Te veel pauzes op weg naar buiten, zeker afgesproken met de exposanten, ik zou ze hebben vermeden omdat er te veel tijd verloren ging die aan bezoeken had kunnen worden besteed

prima dagtocht, heel veel gezien en belangstellende gids

prima prijs kwaliteit verhouding. Heel veel stops met mooi uitzicht. Jammer dat we niet bij vulkaan krater stopten (was niet op programma maar we reden er wel langs)

gewwldig verrassende tour. veel extra secret stops en top gids.

De passie van de gids was duidelijk merkbaar! ronduit geweldig!