Ontdek het beste van
Grundarfjörður

Grundarfjörður

Onze aanbevelingen voor Grundarfjörður

Vanuit Reykjavik: dagtour naar het schiereiland Snæfellsnes

1. Vanuit Reykjavik: dagtour naar het schiereiland Snæfellsnes

Vertrek vanuit Reykjavik naar het schiereiland Snæfellsnes voor een dagtocht per bus en ervaar de natuurlijke schoonheid van IJsland. Bewonder het imposante landschap vol vulkanische pieken, zeekliffen, gouden stranden en sprankelende fjorden. Bezoek charmante vissersdorpen zoals Grundarfjordur, Arnarstapi en Hellnar. Bewonder de grootse bergen en vulkanische kraters, waaronder Kirkjufell en Ljósufjöll. Laat je blik over het zwarte zandstrand glijden bij Djúpalónssandur en zie de indrukwekkende gletsjer Snæfellsjökull. Maak een fotostop bij de beroemde Zwarte Kerk in Budir en zie zeehonden in de zee liggen op het strand van Ytri Tunga. Neem de tijd en beleef de imposante omgeving van het schiereiland op je gemak. Je bezoekt een verscheidenheid aan landschappen in een compact gebied dat Jules Verne vereeuwigde in zijn boek 'Naar het middelpunt der aarde'.

IJsland: Complete audiogids met zelfbegeleiding van het eiland

2. IJsland: Complete audiogids met zelfbegeleiding van het eiland

Na het boeken ontvang je een aparte e-mail van ons met de instructies voor het installeren van de app en de gids! Je kunt de "Ticket" E-mail van Get Your Guide negeren. Controleer ook je spam-map voor onze e-mail en neem contact met ons op als iets niet werkt! Met de Iceland complete audiogids krijg je alle informatie die een gids je anders zou geven. Met behulp van GPS herkent de app waar je bent op je rondreis en geeft je op de juiste plekken spannende informatie. Zo staat niets jouw individuele rondreis met een huurauto in de weg. Jouw digitale IJsland reisgids voor het hele eiland van vuur en ijs! Deze audiogids biedt meer dan 340 zenders (7,5 uur speeltijd) met informatie over het land, de mensen en de bezienswaardigheden in alle delen van het land. Niet alleen de Ringweg en de Golden Circle komen aan bod, maar ook de schiereilanden Reykjanes en Snaefellsnes, de Westman Eilanden, de Oost- en Westfjorden en de woeste IJslandse Hooglanden.

Grundarfjörður: klassiek kajakavontuur op de berg Kirkjufell

3. Grundarfjörður: klassiek kajakavontuur op de berg Kirkjufell

Je tour begint bij de kajakbasis, waar je je ervaren lokale gids zult ontmoeten. Na enkele vriendelijke introducties zal uw gids u voorzien van alle benodigde uitrusting voor een leuke en veilige tijd op het water. Je uitrusting bevat een droogpak, een reddingsvest, schoenen en handschoenen, en natuurlijk een thermisch onderpak. Je zult in totaal 70 minuten op het water doorbrengen, eerst richting "Seal Skerry", een gebied met ongelooflijke dieren in het wild, waaronder verschillende soorten vogels en, zoals de naam al doet vermoeden, enkele zeehonden. Vanaf deze locatie heb je een fantastisch uitzicht op de berg Kirkjufell, die trots en dominant boven het landschap uitsteekt. Scherpe waarnemers van de popcultuur zullen Kirkjufell bijna onmiddellijk herkennen als de "berg als een pijlpunt" uit HBO's Game of Thrones. Als u "Seal Skerry" achter u laat, gaat u verder langs de kustlijn bij de wortels van de berg, voordat u de terugreis naar de basis maakt. Nadat je tour voorbij is, word je uitgenodigd om op te warmen op het dek van de kajakbasis met een warme drank, terwijl je nadenkt over de prachtige ervaring waaraan je zojuist hebt deelgenomen. Als je tijd op de basis voorbij is, ben je vrij om deze prachtige regio op je gemak verder te verkennen.

Vanuit Grundarfjörður: Snæfellsnes schiereiland halfdaagse tour

4. Vanuit Grundarfjörður: Snæfellsnes schiereiland halfdaagse tour

Ga op een onvergetelijke dagexcursie van Grundarfjörður naar Snæfellsnes en verken de prachtige landschappen en fascinerende bezienswaardigheden die dit magische schiereiland kenmerken. Je reis begint in de haven van Grundarfjörður, waar je wordt begroet door het adembenemende silhouet van Kirkjufell, een van de meest iconische bergen van IJsland. De eerste op de route is Kirkjufellsfoss, een majestueuze waterval aan de voet van Kirkjufell. Bewonder de synergie van de berg en de waterval, waarbij je ansichtkaart-perfecte momenten vastlegt tegen de achtergrond van de grootsheid van de natuur. Vervolg je avontuur naar Djúpalónssandur, een zwart zandstrand versierd met fascinerende overblijfselen van een scheepswrak. Voel de oude geesten van de zee terwijl je de mystieke stenen verkent die langs de kust verspreid liggen, elk met zijn eigen unieke historische betekenis. Terwijl je langs de kustlijn reist, doemt Lóndrangar op aan de horizon - kolossale basaltrotsen die dramatisch uit de zee oprijzen. Kijk vol ontzag naar deze natuurlijke sculpturen en waardeer de rauwe kracht van de geologische krachten die de ruige kustlijn hebben gevormd. Arnarstapi, een schilderachtig vissersdorpje, lonkt met zijn charme en schilderachtige kustschoonheid. Wandel langs de kliffen, adem de frisse zeelucht in en wees getuige van de vogels die op de kliffen nestelen. Je reis eindigt in Búðir, een schilderachtige locatie met de iconische zwarte kerk tegen een achtergrond van lavavelden en de gletsjer Snæfellsjökull. Geniet van de spirituele sfeer en vang de tijdloze allure van deze historische plek. Als je terugkeert naar de haven van Grundarfjörður, denk dan na over een dag vol natuurlijke wonderen, culturele schatten en de onmiskenbare magie die Snæfellsnes is. Deze dagexcursie belooft een symfonie van bezienswaardigheden en ervaringen, die blijvende herinneringen creëert aan de ontzagwekkende schoonheid van IJsland.

IJsland: Kajakavontuur op middernachtzon

5. IJsland: Kajakavontuur op middernachtzon

Deze tour begint bij de kajakbasis naast de kustlijn. Hier maakt u kennis met uw vriendelijke en ervaren gids die een korte les geeft over de basisprincipes van het besturen van uw vaartuig en alle benodigde uitrusting uitdeelt. Eenmaal op het water wordt u omringd door een breed scala aan fascinerende natuurlijke landschappen, waaronder natuurlijk Mount Kirkjufell, het meest bekend om zijn hoofdrol als "de berg als een pijlpunt" in de bekroonde tv-serie van HBO, Games of Thrones . Terwijl u richting "Seal Skerry" gaat, ziet u ook uit de eerste hand verschillende soorten vogels, evenals enkele van de zeehonden die in het gebied wonen. Je gaat dan verder rond de voet van Mount Kirkjufell en krijgt verschillende perspectieven van deze ongelooflijke functie. Bij terugkomst aan de kust wordt u uitgenodigd om op te warmen met een warm drankje op het dek.

Vanuit Reykjavik: 3-daags gezinspakket

6. Vanuit Reykjavik: 3-daags gezinspakket

Op je eerste dag ga je naar de beroemde Golden Circle. Geniet van de Grand Golden Circle-tour, een compacte tour van 8 uur die je in slechts acht uur naar een reeks opmerkelijke en diverse locaties in het zuidwesten van IJsland brengt. Krijg in het geothermische gebied Geysir de kans om te zien hoe de kokend hete bron Strokkur elke 8 minuten stomend water tot 30 meter de lucht in spuit. Ga vervolgens naar de iconische waterval van Gullfoss, of Golden Falls, op slechts 7 minuten rijden van Geysir, gelegen in de gletsjerrivier Hvítá. Bewonder zijn elegante en majestueuze vorm die als geen ander is, waar het stromende rivierwater in twee treden naar beneden stort in een 32 meter diepe kloof. Bezoek daarna het Þingvellir National Park, gelegen op de kruising van de Noord-Amerikaanse en Euraziatische tektonische platen en is niet alleen een plaats van geologisch wonder, maar ook een plek vol geschiedenis, aangezien de locatie van het nationale parlement sinds 930. In Þingvellir , leer zijn verhalen over geografische en politieke strijd, compromissen en voortdurende evolutie. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het vulkanische kratermeer Kerið te bezoeken. Begin op de tweede dag aan een 10 uur durende tour door Zuid-IJsland die je meeneemt naar diverse natuurlijke parels langs de betoverende zuidkust van IJsland. Geniet van een landschap dat wordt gekenmerkt door sterke contrasten, waar volwassen vlaktes ruige bergen ontmoeten en vuur ijs ontmoet. Bezoek dan de watervallen van Skógafoss, met zijn adembenemende val van 60 meter, en Seljalandsfoss, waar je achter en doorheen kunt lopen naar de andere kant. Ervaar in Reynisfjara, of Black Sand Beach, de rauwe en verleidelijke kracht van de Noord-Atlantische Oceaan en zijn meesterlijk gevormde basaltkolommen. De site is even mooi als gevaarlijk en moet met een gezonde mate van ontzag en respect worden benaderd. Maak vervolgens een korte wandeling naar de gletsjersnuit van Sólheimajökull, een onderverhuurde gletsjer van Mýrdalsjökull, waar je getuige kunt zijn van de dynamiek van IJslandse gletsjers, hun vorming, gedrag en snel smelten. Ervaar op de derde en laatste dag het scala aan IJslandse natuurlijke schoonheid in slechts één gebied: het wonderbaarlijk diverse schiereiland Snæfellsnes. Ontdek de charmante vissersdorpjes Grundarfjordur, Arnarstapi en Hellnar, spectaculaire bergen en vulkanische kraters zoals Kirkjufelland Ljósufjöll, het zwarte strand van Djúpalónssandur, de majestueuze gletsjer Snæfellsjökull en de zeehondenkolonie bij Ytri Tunga.

Stykkishólmur: 2 uur durende zeekajaktocht

7. Stykkishólmur: 2 uur durende zeekajaktocht

Deze 2-uur durende zeekajaktocht is de perfecte gelegenheid om de natuur en dieren in het wild van IJsland op zijn best te ontdekken. Ontsnap aan de drukte tijdens deze excursie en reis langs de kustlijn naar enkele van de meest afgelegen eilanden van de Breiðafjörður-baai. Geniet van schilderachtige landschappen vanaf zeeniveau en bekijk de omliggende gletsjers en vulkanen van het schiereiland. De tour begint bij de kajakbasis in het centrum van het charmante dorpje Stykkishólmur. Na een korte peddeltocht komt de tour aan bij het eerste herkenningspunt, Landey, de wereldberoemde oogstlocatie voor dons. Later bezoekt de tour scheepswrakken, waaronder het griezelige wrak van de Thorgeir. Af en toe zien kajakkers de koning van de IJslandse vogels, de zeearend, die ver boven de eilanden vliegt of nestelt. De witte staartarend is een zeldzaam en onvergetelijk gezicht. Daarna, na een korte peddelpauze, slingert de tour tussen lokale eilanden voordat hij terugkeert naar de kust.

Schiereiland Snaefellsness : Dagtour met privéleiding

8. Schiereiland Snaefellsness : Dagtour met privéleiding

Onze privédagtour op maat van het schiereiland Snaefellsnes is een unieke en onvergetelijke ervaring die je onderdompelt in de adembenemende natuurlijke schoonheid van de westkust van IJsland. Je privégids vertrekt vanuit Reykjavik en neemt je mee op een mooie rit door lavavelden, langs torenhoge bergen en pittoreske vissersdorpjes, en langs kronkelende kustwegen die een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan bieden. Tijdens de tour zal uw gids u verhalen en legendes over het gebied vertellen en hun kennis van de IJslandse geschiedenis, cultuur en geografie delen. Je hebt genoeg mogelijkheden om te stoppen en foto's te maken, en je gids zal je graag lokale restaurants en cafés aanbevelen waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of snack. Gepersonaliseerde ervaring: onze privédagtour door Snaefellsnes biedt een persoonlijke ervaring die tegemoetkomt aan de specifieke interesses en behoeften van elke bezoeker. Dit betekent dat u de regio in uw eigen tempo kunt verkennen en u kunt concentreren op de attracties die u het meest interesseren. Deskundige gids: Onze deskundige en ervaren gids neemt je mee naar de beste plekjes in Snaefellsnes en geeft je fascinerende inzichten in de geschiedenis, cultuur en natuurlijke wonderen van de regio. Je leert er veel van en hebt er veel plezier in! Comfortabel voertuig: Ons ruime en comfortabele voertuig is uitgerust met alle voorzieningen die u nodig heeft om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt ontspannen en genieten van het adembenemende landschap zonder u zorgen te hoeven maken over transportlogistiek. Flexibiliteit: Onze privédagtour door Snaefellsnes is volledig flexibel, wat betekent dat u uw reisschema kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Of u nu meer tijd wilt besteden aan wandelen, bezienswaardigheden bekijken of foto's maken, wij kunnen aan uw behoeften voldoen. Onvergetelijke herinneringen: Snaefellsnes is een van de mooiste en meest unieke regio's van IJsland, en onze privédagtour is ontworpen om u te helpen onvergetelijke herinneringen op te doen die een leven lang meegaan. Je ziet ongelooflijke landschappen, ontmoet vriendelijke locals en ervaart de magie van IJsland op een manier die maar weinig bezoekers ooit doen. Hier is een gedetailleerde routebeschrijving voor een privédagtour op het schiereiland Snaefellsnes: Ophalen bij hotel in Reykjavik Bezoek het strand van Ytri-Tunga om zeehonden te zien Verken het dorp Arnarstapi en de kliffen aan de kust Lunchpauze in Stykkisholmur Bezoek de berg en de waterval van Kirkjufell Stop bij het zwarte zandstrand van Djupalonssandur Verken de Saxholl-krater en lavavelden Afzetten bij hotel in Reykjavik Deze route biedt voldoende tijd om enkele van de mooiste en meest unieke bezienswaardigheden op het schiereiland Snaefellsnes te bekijken. Houd er rekening mee dat dit slechts een voorgestelde reisroute is en kan worden aangepast aan uw interesses en voorkeuren.

12 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Onze aanbevelingen voor Grundarfjörður

Vanuit Reykjavik: dagtour naar het schiereiland Snæfellsnes

Vanuit Reykjavik: dagtour naar het schiereiland Snæfellsnes

Vertrek vanuit Reykjavik naar het schiereiland Snæfellsnes voor een dagtocht per bus en ervaar de natuurlijke schoonheid van IJsland. Bewonder het imposante landschap vol vulkanische pieken, zeekliffen, gouden stranden en sprankelende fjorden. Bezoek charmante vissersdorpen zoals Grundarfjordur, Arnarstapi en Hellnar. Bewonder de grootse bergen en vulkanische kraters, waaronder Kirkjufell en Ljósufjöll. Laat je blik over het zwarte zandstrand glijden bij Djúpalónssandur en zie de indrukwekkende gletsjer Snæfellsjökull. Maak een fotostop bij de beroemde Zwarte Kerk in Budir en zie zeehonden in de zee liggen op het strand van Ytri Tunga. Neem de tijd en beleef de imposante omgeving van het schiereiland op je gemak. Je bezoekt een verscheidenheid aan landschappen in een compact gebied dat Jules Verne vereeuwigde in zijn boek 'Naar het middelpunt der aarde'.

IJsland: Complete audiogids met zelfbegeleiding van het eiland

IJsland: Complete audiogids met zelfbegeleiding van het eiland

Na het boeken ontvang je een aparte e-mail van ons met de instructies voor het installeren van de app en de gids! Je kunt de "Ticket" E-mail van Get Your Guide negeren. Controleer ook je spam-map voor onze e-mail en neem contact met ons op als iets niet werkt! Met de Iceland complete audiogids krijg je alle informatie die een gids je anders zou geven. Met behulp van GPS herkent de app waar je bent op je rondreis en geeft je op de juiste plekken spannende informatie. Zo staat niets jouw individuele rondreis met een huurauto in de weg. Jouw digitale IJsland reisgids voor het hele eiland van vuur en ijs! Deze audiogids biedt meer dan 340 zenders (7,5 uur speeltijd) met informatie over het land, de mensen en de bezienswaardigheden in alle delen van het land. Niet alleen de Ringweg en de Golden Circle komen aan bod, maar ook de schiereilanden Reykjanes en Snaefellsnes, de Westman Eilanden, de Oost- en Westfjorden en de woeste IJslandse Hooglanden.

Grundarfjörður: klassiek kajakavontuur op de berg Kirkjufell

Grundarfjörður: klassiek kajakavontuur op de berg Kirkjufell

Je tour begint bij de kajakbasis, waar je je ervaren lokale gids zult ontmoeten. Na enkele vriendelijke introducties zal uw gids u voorzien van alle benodigde uitrusting voor een leuke en veilige tijd op het water. Je uitrusting bevat een droogpak, een reddingsvest, schoenen en handschoenen, en natuurlijk een thermisch onderpak. Je zult in totaal 70 minuten op het water doorbrengen, eerst richting "Seal Skerry", een gebied met ongelooflijke dieren in het wild, waaronder verschillende soorten vogels en, zoals de naam al doet vermoeden, enkele zeehonden. Vanaf deze locatie heb je een fantastisch uitzicht op de berg Kirkjufell, die trots en dominant boven het landschap uitsteekt. Scherpe waarnemers van de popcultuur zullen Kirkjufell bijna onmiddellijk herkennen als de "berg als een pijlpunt" uit HBO's Game of Thrones. Als u "Seal Skerry" achter u laat, gaat u verder langs de kustlijn bij de wortels van de berg, voordat u de terugreis naar de basis maakt. Nadat je tour voorbij is, word je uitgenodigd om op te warmen op het dek van de kajakbasis met een warme drank, terwijl je nadenkt over de prachtige ervaring waaraan je zojuist hebt deelgenomen. Als je tijd op de basis voorbij is, ben je vrij om deze prachtige regio op je gemak verder te verkennen.

Vanuit Grundarfjörður: Snæfellsnes schiereiland halfdaagse tour

Vanuit Grundarfjörður: Snæfellsnes schiereiland halfdaagse tour

Ga op een onvergetelijke dagexcursie van Grundarfjörður naar Snæfellsnes en verken de prachtige landschappen en fascinerende bezienswaardigheden die dit magische schiereiland kenmerken. Je reis begint in de haven van Grundarfjörður, waar je wordt begroet door het adembenemende silhouet van Kirkjufell, een van de meest iconische bergen van IJsland. De eerste op de route is Kirkjufellsfoss, een majestueuze waterval aan de voet van Kirkjufell. Bewonder de synergie van de berg en de waterval, waarbij je ansichtkaart-perfecte momenten vastlegt tegen de achtergrond van de grootsheid van de natuur. Vervolg je avontuur naar Djúpalónssandur, een zwart zandstrand versierd met fascinerende overblijfselen van een scheepswrak. Voel de oude geesten van de zee terwijl je de mystieke stenen verkent die langs de kust verspreid liggen, elk met zijn eigen unieke historische betekenis. Terwijl je langs de kustlijn reist, doemt Lóndrangar op aan de horizon - kolossale basaltrotsen die dramatisch uit de zee oprijzen. Kijk vol ontzag naar deze natuurlijke sculpturen en waardeer de rauwe kracht van de geologische krachten die de ruige kustlijn hebben gevormd. Arnarstapi, een schilderachtig vissersdorpje, lonkt met zijn charme en schilderachtige kustschoonheid. Wandel langs de kliffen, adem de frisse zeelucht in en wees getuige van de vogels die op de kliffen nestelen. Je reis eindigt in Búðir, een schilderachtige locatie met de iconische zwarte kerk tegen een achtergrond van lavavelden en de gletsjer Snæfellsjökull. Geniet van de spirituele sfeer en vang de tijdloze allure van deze historische plek. Als je terugkeert naar de haven van Grundarfjörður, denk dan na over een dag vol natuurlijke wonderen, culturele schatten en de onmiskenbare magie die Snæfellsnes is. Deze dagexcursie belooft een symfonie van bezienswaardigheden en ervaringen, die blijvende herinneringen creëert aan de ontzagwekkende schoonheid van IJsland.

IJsland: Kajakavontuur op middernachtzon

IJsland: Kajakavontuur op middernachtzon

Deze tour begint bij de kajakbasis naast de kustlijn. Hier maakt u kennis met uw vriendelijke en ervaren gids die een korte les geeft over de basisprincipes van het besturen van uw vaartuig en alle benodigde uitrusting uitdeelt. Eenmaal op het water wordt u omringd door een breed scala aan fascinerende natuurlijke landschappen, waaronder natuurlijk Mount Kirkjufell, het meest bekend om zijn hoofdrol als "de berg als een pijlpunt" in de bekroonde tv-serie van HBO, Games of Thrones . Terwijl u richting "Seal Skerry" gaat, ziet u ook uit de eerste hand verschillende soorten vogels, evenals enkele van de zeehonden die in het gebied wonen. Je gaat dan verder rond de voet van Mount Kirkjufell en krijgt verschillende perspectieven van deze ongelooflijke functie. Bij terugkomst aan de kust wordt u uitgenodigd om op te warmen met een warm drankje op het dek.

Vanuit Reykjavik: 3-daags gezinspakket

Vanuit Reykjavik: 3-daags gezinspakket

Op je eerste dag ga je naar de beroemde Golden Circle. Geniet van de Grand Golden Circle-tour, een compacte tour van 8 uur die je in slechts acht uur naar een reeks opmerkelijke en diverse locaties in het zuidwesten van IJsland brengt. Krijg in het geothermische gebied Geysir de kans om te zien hoe de kokend hete bron Strokkur elke 8 minuten stomend water tot 30 meter de lucht in spuit. Ga vervolgens naar de iconische waterval van Gullfoss, of Golden Falls, op slechts 7 minuten rijden van Geysir, gelegen in de gletsjerrivier Hvítá. Bewonder zijn elegante en majestueuze vorm die als geen ander is, waar het stromende rivierwater in twee treden naar beneden stort in een 32 meter diepe kloof. Bezoek daarna het Þingvellir National Park, gelegen op de kruising van de Noord-Amerikaanse en Euraziatische tektonische platen en is niet alleen een plaats van geologisch wonder, maar ook een plek vol geschiedenis, aangezien de locatie van het nationale parlement sinds 930. In Þingvellir , leer zijn verhalen over geografische en politieke strijd, compromissen en voortdurende evolutie. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het vulkanische kratermeer Kerið te bezoeken. Begin op de tweede dag aan een 10 uur durende tour door Zuid-IJsland die je meeneemt naar diverse natuurlijke parels langs de betoverende zuidkust van IJsland. Geniet van een landschap dat wordt gekenmerkt door sterke contrasten, waar volwassen vlaktes ruige bergen ontmoeten en vuur ijs ontmoet. Bezoek dan de watervallen van Skógafoss, met zijn adembenemende val van 60 meter, en Seljalandsfoss, waar je achter en doorheen kunt lopen naar de andere kant. Ervaar in Reynisfjara, of Black Sand Beach, de rauwe en verleidelijke kracht van de Noord-Atlantische Oceaan en zijn meesterlijk gevormde basaltkolommen. De site is even mooi als gevaarlijk en moet met een gezonde mate van ontzag en respect worden benaderd. Maak vervolgens een korte wandeling naar de gletsjersnuit van Sólheimajökull, een onderverhuurde gletsjer van Mýrdalsjökull, waar je getuige kunt zijn van de dynamiek van IJslandse gletsjers, hun vorming, gedrag en snel smelten. Ervaar op de derde en laatste dag het scala aan IJslandse natuurlijke schoonheid in slechts één gebied: het wonderbaarlijk diverse schiereiland Snæfellsnes. Ontdek de charmante vissersdorpjes Grundarfjordur, Arnarstapi en Hellnar, spectaculaire bergen en vulkanische kraters zoals Kirkjufelland Ljósufjöll, het zwarte strand van Djúpalónssandur, de majestueuze gletsjer Snæfellsjökull en de zeehondenkolonie bij Ytri Tunga.

Stykkishólmur: 2 uur durende zeekajaktocht

Stykkishólmur: 2 uur durende zeekajaktocht

Deze 2-uur durende zeekajaktocht is de perfecte gelegenheid om de natuur en dieren in het wild van IJsland op zijn best te ontdekken. Ontsnap aan de drukte tijdens deze excursie en reis langs de kustlijn naar enkele van de meest afgelegen eilanden van de Breiðafjörður-baai. Geniet van schilderachtige landschappen vanaf zeeniveau en bekijk de omliggende gletsjers en vulkanen van het schiereiland. De tour begint bij de kajakbasis in het centrum van het charmante dorpje Stykkishólmur. Na een korte peddeltocht komt de tour aan bij het eerste herkenningspunt, Landey, de wereldberoemde oogstlocatie voor dons. Later bezoekt de tour scheepswrakken, waaronder het griezelige wrak van de Thorgeir. Af en toe zien kajakkers de koning van de IJslandse vogels, de zeearend, die ver boven de eilanden vliegt of nestelt. De witte staartarend is een zeldzaam en onvergetelijk gezicht. Daarna, na een korte peddelpauze, slingert de tour tussen lokale eilanden voordat hij terugkeert naar de kust.

Schiereiland Snaefellsness : Dagtour met privéleiding

Schiereiland Snaefellsness : Dagtour met privéleiding

Onze privédagtour op maat van het schiereiland Snaefellsnes is een unieke en onvergetelijke ervaring die je onderdompelt in de adembenemende natuurlijke schoonheid van de westkust van IJsland. Je privégids vertrekt vanuit Reykjavik en neemt je mee op een mooie rit door lavavelden, langs torenhoge bergen en pittoreske vissersdorpjes, en langs kronkelende kustwegen die een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan bieden. Tijdens de tour zal uw gids u verhalen en legendes over het gebied vertellen en hun kennis van de IJslandse geschiedenis, cultuur en geografie delen. Je hebt genoeg mogelijkheden om te stoppen en foto's te maken, en je gids zal je graag lokale restaurants en cafés aanbevelen waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of snack. Gepersonaliseerde ervaring: onze privédagtour door Snaefellsnes biedt een persoonlijke ervaring die tegemoetkomt aan de specifieke interesses en behoeften van elke bezoeker. Dit betekent dat u de regio in uw eigen tempo kunt verkennen en u kunt concentreren op de attracties die u het meest interesseren. Deskundige gids: Onze deskundige en ervaren gids neemt je mee naar de beste plekjes in Snaefellsnes en geeft je fascinerende inzichten in de geschiedenis, cultuur en natuurlijke wonderen van de regio. Je leert er veel van en hebt er veel plezier in! Comfortabel voertuig: Ons ruime en comfortabele voertuig is uitgerust met alle voorzieningen die u nodig heeft om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt ontspannen en genieten van het adembenemende landschap zonder u zorgen te hoeven maken over transportlogistiek. Flexibiliteit: Onze privédagtour door Snaefellsnes is volledig flexibel, wat betekent dat u uw reisschema kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Of u nu meer tijd wilt besteden aan wandelen, bezienswaardigheden bekijken of foto's maken, wij kunnen aan uw behoeften voldoen. Onvergetelijke herinneringen: Snaefellsnes is een van de mooiste en meest unieke regio's van IJsland, en onze privédagtour is ontworpen om u te helpen onvergetelijke herinneringen op te doen die een leven lang meegaan. Je ziet ongelooflijke landschappen, ontmoet vriendelijke locals en ervaart de magie van IJsland op een manier die maar weinig bezoekers ooit doen. Hier is een gedetailleerde routebeschrijving voor een privédagtour op het schiereiland Snaefellsnes: Ophalen bij hotel in Reykjavik Bezoek het strand van Ytri-Tunga om zeehonden te zien Verken het dorp Arnarstapi en de kliffen aan de kust Lunchpauze in Stykkisholmur Bezoek de berg en de waterval van Kirkjufell Stop bij het zwarte zandstrand van Djupalonssandur Verken de Saxholl-krater en lavavelden Afzetten bij hotel in Reykjavik Deze route biedt voldoende tijd om enkele van de mooiste en meest unieke bezienswaardigheden op het schiereiland Snaefellsnes te bekijken. Houd er rekening mee dat dit slechts een voorgestelde reisroute is en kan worden aangepast aan uw interesses en voorkeuren.

Veelgestelde vragen over Grundarfjörður

Wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige een dag tijdens een bezoek aan Grundarfjörður?

De beste binnenactiviteiten voor regenachtige dagen zijn:

Bekijk de beste binnenactiviteiten van Grundarfjörður op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Grundarfjörður

Activiteiten in Grundarfjörður

Steden in IJsland

Andere activiteiten in Grundarfjörður

Wil je alle activiteiten in Grundarfjörður bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Grundarfjörður

Gemiddelde beoordeling

4.8
(1.232 beoordelingen)

De reis was geweldig, onze gids deed er alles aan om er een onvergetelijk moment van te maken. De reis gaat door ongerepte gebieden, onaangetast door mensen - precies wat ik wilde zien. Je moet eten en drinken meenemen, want er is niet zo'n commercie als in het zuiden van IJsland. We stopten onderweg bij één winkel en daarna was er een korte pauze bij het trollenmonument, waar we iets konden eten. De overige attracties bevonden zich op plaatsen waar geen bebouwing en geen infrastructuur aanwezig was. De enige menselijke sporen zijn veiligheidsmaatregelen en geprepareerde paden en wegen. Voor mij was dit van alle reizen de beste. SIGII - bedankt voor uw tijd en inzet.

De dagtour werd geleid in een minibus door chauffeur/gids/entertainer “Denis”. Hij was een zeer informatieve en vermakelijke gids. We hebben alle stations bij daglicht kunnen ervaren. Gedurende de dag konden we het typische IJslandse weer ervaren, inclusief een sneeuwstorm. Ik zou de rondleiding aan iedereen aanbevelen. Je hebt genoeg tijd om overal de bezienswaardigheden te bekijken. De gids vergezelde ons zelfs overal naar de attracties. We konden ook twee extra stops maken voor foto's. Toprondleiding 👍🏼

Addi was geweldig! Geweldige gids, veel tips en veel geleerd! Zelfs zeehonden gezien, zijn geweldige tip opgevolgd voor de lunch en werd beloond met heerlijke verse vis!

De prijs komt absoluut overeen met de tour. Een hele dag de prachtige IJslandse landschappen ontdekken. Kleine groep en zeer deskundige gids. Absoluut een aanrader

hele enthousiaste gids: Dennis en prachtige stops!