Datums kiezen

Ontdek het beste van
Guadalajara, Jalisco

Onze aanbevelingen voor Guadalajara, Jalisco

Guadalajara: Selva Magica Park met VIP-pas

1. Guadalajara: Selva Magica Park met VIP-pas

Boek uw Selva Magica Park VIP Pass vooraf en krijg toegang tot 29 attracties, het comando (commando) gebied en uw keuze voor een combo-lunch. Probeer extreme attracties zoals het spookhuis, Bat Flyer, Titan VR en de watervallen. Kom en vind iets leuks om te doen bij Selva Magica met je school, bureau, bedrijf, vrienden of familie. Durf de vlucht van Aladdin te voelen, een van de meest populaire attracties van Selva Magica. Ervaar dan dat je omhoog gaat als een kogel en op volle snelheid afdaalt vanaf het hoogste punt van het park op de Bullet. Plons in het water in een enorme bubbel, rijd in een door kinderen goedgekeurd reuzenrad, race naar de finish in een racekart en nog veel meer. Mis het draaien met hoge snelheden niet op het ritme van de muziek op Music Flyer. Tussen je plezier door, geniet van een frisdrank en je keuze uit een enkel lunchitem (pasta, lasagne, pizza, salade, hamburger of hotdog).

Mexico: eSIM mobiel roaming data-abonnement

2. Mexico: eSIM mobiel roaming data-abonnement

Kies het data-abonnement en de geldigheidsperiode die passen bij je reisbehoeften en koop het. Download een QR-code en print of scan deze naar een ander apparaat. Maak vervolgens verbinding met internet op je smartphone, via WiFi of mobiele data, en scan de QR-code om het eSIM-pakket op je apparaat te installeren. Vervolgens maak je verbinding met het lokale datanetwerk in Mexico en kun je je favoriete apps gebruiken. Surf op het web, werk je sociale media bij en meer. Koop een ander abonnement als je alle gegevens hebt verbruikt en moet opwaarderen. Volg ook de probleemoplossingsgids als je problemen ondervindt bij het gebruik.

Van Guadalajara: Tequila-dagtrip met Jose Cuervo-optie

3. Van Guadalajara: Tequila-dagtrip met Jose Cuervo-optie

Ontdek het uitwerkingsproces van tequila door een traditionele distilleerderij te bezoeken, en je kunt je ervaring upgraden door de optie te selecteren om een tweede distilleerderij te bezoeken, de José Cuervo-distilleerderij. Rijd naar het platteland van de beroemde tequila-producerende regio van Mexico voor een rondleiding en proeverij in een van de beroemdste tequila-distilleerderijen ter wereld. Passeer de agavevelden onderweg vanuit Guadalajara. Leer vervolgens over het fermentatieproces en de productietechnieken van vroeger en nu tequila. Ontdek de inheemse oorsprong van tequila en de Spanjaarden die de drank hebben gedistilleerd tot de tequila die we tegenwoordig kennen. Aan het einde van het geleide bezoek kunt u genieten van een proeverij van dit nationale drankje nadat u met uw gids de stad Tequila heeft verkend. In het geval dat u de optie José Cuervo-distilleerderij kiest, wordt u na het bezoek aan de genoemde distilleerderij overgebracht naar Tequila. Stop tijdens de rit van 1 uur naar Tequila om het uitzicht op de bergen en de velden van agave azul (blauwe agave) te bewonderen, de vetplant die wordt gebruikt om tequila te maken, de nationale drank van Mexico. Deze blauwgroene plekken met agaveplanten passen prachtig bij de aardetinten in het natuurlijke landschap. Bij Tequila krijg je vrije tijd om de straten zelf te verkennen, je kunt lunchen of winkelen en wat tequila kopen om de ervaring te onthouden! Eindelijk ontmoet je je gids opnieuw om terug te keren naar Guadalajara en te worden afgezet op een van de drie mogelijke punten in het centrum.

Van Guadalajara: Tequila Trail Tour met proeverij

4. Van Guadalajara: Tequila Trail Tour met proeverij

Leer alles over Tequila tijdens een rondleiding. Bezoek de velden waar agave groeit, een distilleerderij voor een proeverij en de steden Tequila en Amatitán met een gecertificeerde gids. Begin je avontuur door opgehaald te worden bij de lobby van je hotel of een ander adres in Guadalajara. Vertrek langs de Tequila Trail in Mexico. Stop eerst om het Agave-landschap te bewonderen. Maak foto's en loop tussen de agaveplanten in dit UNESCO-werelderfgoed. Zie hoe deze grondstof voor Tequila zich voortplant. Ontdek vervolgens hoe de nationale drank van Mexico wordt gemaakt in een ambachtelijke distilleerderij. Bekijk alle stappen die betrokken zijn bij het maken van verschillende soorten Tequila. Geniet vervolgens van een Tequila-proeverij voordat u de magische stad Tequila bezoekt. Verken het centrum van Tequila, bekijk de kerk, koop kunstnijverheid en probeer het lokale eten en drinken zoals 'cantaritos'. Spring ten slotte terug in het busje om terug te keren naar Guadalajara.

Guadalajara: Mexicaanse Charro en Charreada Culturele Tour

5. Guadalajara: Mexicaanse Charro en Charreada Culturele Tour

Breng een dag door in de 'laarzen' van een traditionele Mexicaanse Charro en maak deel uit van een Charreada (rodeo) tijdens een rondleiding waar je leert waarom de Charro een door UNESCO erkende identiteit van de Mexicaanse cultuur is. Laat je ophalen en begin je tour met een stukje stadsgeschiedenis terwijl je door historische buurten rijdt die erg belangrijk waren aan het begin van de geschiedenis van Charrería. Kom aan bij de Lienzo, een soort cowboyarena, waar een Charro je verwelkomt en je een inleiding geeft over de oorsprong van de Mexicaanse Charro in het museum van de arena. Bekijk de fantastische collectie van verschillende accessoires en traditionele kostuums die Charros elke zondag gebruikt in de Charreada, een competitief evenement vergelijkbaar met een rodeo. Krijg een les over het gebruik van de lasso's die door de Charros worden gebruikt en leer de verschillen tussen een Mexicaanse lasso en die in andere culturen in de wereld. Borstel en zadel de paarden en zie hoe ze worden gekozen voor de parade die de Charrería begint. Berijd indien mogelijk een paard samen met andere Charro's, zodat je deel kunt uitmaken van deze spannende parade. Neem deel aan enkele traditionele taken terwijl uw Charro-gids elk van de verschillende activiteiten uitlegt die plaatsvinden tijdens een Charreria. Vier het einde van deze unieke culturele ervaring samen met je nieuwe Charro-vrienden die wat tequila drinken en luisteren naar de klanken van mariachi-gitaren.

Guadalajara: cultuur-, architectuur- en marktwandeling

6. Guadalajara: cultuur-, architectuur- en marktwandeling

Dompel jezelf onder in de fascinerende cultuur van Guadalajara met een rondleiding door de kleurrijke straten. Kijk naar historische gebouwen, grijp de kans om beroemde muurschilderingen te bewonderen en verken een lokale markt om eten, snoep of souvenirs te kopen. Begin met het ontdekken van de kathedraal op Plaza Guadalajara en begeef je vervolgens naar de belangrijkste stadspleinen, waaronder de Rotonda de los Jaliscienses Ilustres en Plaza de Armas. Bekijk het Palacio de Gobierno del Estado de Jalisco en het oude Teatro Degollado. Geniet van de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het Instituto Cultural de Cabañas, een voormalig weeshuis, om de ongelooflijke door UNESCO erkende muurschilderingen te bekijken. Bezoek ten slotte de traditionele San Juan de Dios-markt om een gevoel te krijgen van de Mexicaanse cultuur en de lokale levensstijl.

Guadalajara: Selva Mágica Park-platinapas

7. Guadalajara: Selva Mágica Park-platinapas

Verken het pretpark Selva Mágica in Guadalajara met je Platinum Pass. Beleef een ongelooflijk avontuur met vrienden en familie terwijl je spannende ritten maakt en leuke attracties bezoekt die beschikbaar zijn voor alle leeftijden. Geniet met je Platinum Pass van 17 attracties om jezelf en je medebezoekers te vermaken. Ga naar het gedeelte Sesamstraat voor kinderen en bekijk de Elmo Bus. Maak een draai aan een klassieke draaimolen en verken vervolgens een scheef huis of huis van terreur. Laat je adrenaline stromen in een van de vele extreme achtbanen, waaronder een spannende VR-rit. Voel de opwinding van het rijden op een piratenschip, de muziekvlieger of een orkaanrit tijdens uw bezoek aan Selva Mágica.

Van Guadalajara: Stad van Tequila & Jose Cuervo Fabrieksrondleiding

8. Van Guadalajara: Stad van Tequila & Jose Cuervo Fabrieksrondleiding

Ga op een inzichtelijk avontuur in de staat Jalisco, perfect voor alle tequila-fans. Volg een rondleiding door de stad Tequila met een transfer vanuit Guadalajara. Verken de agavevelden en leer alles over het productieproces in de beroemdste tequilafabriek. Bij aankomst in Tequila stap je de agavevelden in, waar de legende van de oorsprong van deze heilige drank vandaan komt. Je gids leert hoe de agave wordt geplant, zorgvuldig gesnoeid en geëxtraheerd. Eenmaal in Downtown Tequila, zie je de productie van tequila op de plek waar dit proces meer dan 200 jaar geleden is ontstaan. In de José Cuervo-fabriek van La Rojeña wordt de grondstof gekookt, geëxtraheerd, gefermenteerd en gedistilleerd om de traditionele Mexicaanse drank te verkrijgen. Neem ten slotte de tijd om het charmante stadje te verkennen. Voel je vrij om lunch te kopen bij een van de vele restaurants op het centrale plein, waaronder een high-end restaurant, eigendom van het merk Jose Cuervo. Je kunt ook wat zeevruchten, taco's en streetfood proberen, zoals de traditionele 'marquesitas'.

Van Guadalajara naar het meer van Chapala: Grappige en culturele tour

9. Van Guadalajara naar het meer van Chapala: Grappige en culturele tour

1.- Vicente Fernandez Ranch: Nadat we je hebben opgehaald bij je hotel of Airbnb, bezoeken we de Vicente Fernandez ranch waar je op de foto kunt met zijn inmiddels beroemde wassen beeld, zijn tombe, de ranch bekijken en de grootste cowboywinkel van Mexico. 2.- Artisanale tequila: Bereid je keel voor op het proeven van meer dan vier verschillende soorten tequila in een ambachtelijke distilleerderij, leer de gebeden van tequila. 3.- Aankomst in Chapala: Je hebt vrije tijd om de Chapala promenade, de pier, de vuurtoren te bezoeken en ongelooflijke foto's van de prachtige stad vast te leggen. 4.- Eten: (Niet inbegrepen) We bezoeken een restaurant met live muziek in Ajijic waar je kunt genieten van zeevruchten of vlees met een ongelooflijk uitzicht op het meer van Chapala. 5.- Boottocht: Na de lunch kun je genieten van een boottocht op de "titanic" langs de kust van het meer, maak spectaculaire foto's en video's van de zonsondergang aan boord van de boot. 6.- Typische zoetigheden: Op de terugweg naar Guadalajara maken we een korte stop om typische zoetigheden uit de regio te proeven. 7.- Terugkeer naar je hotel of Airbnb.

Van Guadalajara: rondleiding naar Mazamitla en Eco-Park

10. Van Guadalajara: rondleiding naar Mazamitla en Eco-Park

Begin je avontuur door opgehaald te worden bij de lobby van je hotel of adres in Guadalajara en begin dan aan de reis naar Mazamitla. Onderweg stop je bij "Los Vampiritos" in San Luis Soyatlán, waar je meer te weten komt over de traditionele drankjes van het gebied. Kom vervolgens aan bij het Eco Park waar je de grote waterval kunt bezoeken met een korte wandeling. Stop daarnaast om een plaats met traditionele houten hutten te bezoeken en de lokale architectuur te bewonderen. Bereik daarna Mazamitla, waar je met je gids meer te weten komt over de lokale geschiedenis. Neem daarna wat vrije tijd om wat te lunchen en deze charmante stad te verkennen. Bewonder de omgeving van eiken, dennen en watervallen die de architectuur bepalen. Slenter door de lokale markt en vind veel kunst en handwerk gemaakt door lokale mensen. Spring daarna terug in de bus en keer terug naar Guadalajara.

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Guadalajara, Jalisco

Alle activiteiten

69 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Guadalajara, Jalisco

Wat zijn de topattracties van Guadalajara, Jalisco?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Guadalajara, Jalisco?

Andere activiteiten in Guadalajara, Jalisco

Wil je alle activiteiten in Guadalajara, Jalisco bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.