Kies data

Dingen om te doen Guadalajara, Jalisco

Guadalajara, Jalisco: De beste dingen die je niet wil missen

Van Guadalajara: Jose Cuervo-distilleerderij en Tequila-stadstour

1. Van Guadalajara: Jose Cuervo-distilleerderij en Tequila-stadstour

Bewonder de agavevelden van Jalisco die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan tijdens een tequila-proeverij van een hele dag vanuit Guadalajara, reizend met een comfortabele minibus. Rijd naar het platteland van Mexico's beroemde tequila-producerende regio voor een rondleiding en proeverij in een van de beroemdste tequila-distilleerderijen ter wereld. Passeer de agavevelden onderweg vanuit Guadalajara. Leer vervolgens over het fermentatieproces en geniet van een voorproefje van deze nationale drank nadat je de stad Tequila met je gids hebt verkend. Tijdens de rit van 1 uur naar Tequila, stop je om de bergen en de velden van agave azul (blauwe agave) te bewonderen, de vetplant die wordt gebruikt om tequila te maken, de nationale drank van Mexico. Deze blauwgroene plekken met agaveplanten, uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed, passen prachtig bij de aardetinten in het natuurlijke landschap. Stop voor de lunch (op eigen kosten) in Tequila, voordat je naar het nabijgelegen stadje Amatitlan gaat voor je proeverij in een distilleerderij. Leer meer over vroegere en hedendaagse productietechnieken voor tequila. Ontdek de inheemse oorsprong van tequila en de Spanjaarden die de drank distilleerden tot de tegenwoordig bekende tequila. Bekijk het moderne fermentatie- en distillatieproces van blauwe Weber-agave, voordat je verschillende soorten tequila proeft, gerijpt in eikenhouten vaten. Een meester tequilier leidt je door de verschillende aroma's en smaken. Aan het einde van de tour voel je je een tequila-kenner!

Van Guadalajara: tequila- en distilleerderijtour met proeverijen

2. Van Guadalajara: tequila- en distilleerderijtour met proeverijen

Reis naar de stad Tequila vanuit Guadalajara op deze dagtocht per busje. Ontdek de wereldberoemde alcoholische drank gemaakt van agaveplanten. Bewonder de blauwgroene velden die zijn erkend als UNESCO-werelderfgoed. Bezoek een van de oudste tequila-distilleerderijen terwijl je verdwaalt tussen de uitgestrekte velden en geniet van de geur van geroosterde agave. Proef na een rondleiding door de faciliteiten de sterke drank van de distilleerderij voor een echte smaak van Mexico's beroemde ambachtelijke tequilaproductie. Verken de stad om de oude haciënda's en andere wijdverbreide distilleerderijen te zien. Slenter door de smalle straatjes en bezoek onderweg een aantal van de talloze bars en proefplekken.

Van Guadalajara: Tequila Trail Tour met proeverij

3. Van Guadalajara: Tequila Trail Tour met proeverij

Leer alles over Tequila tijdens een rondleiding. Bezoek de velden waar agave groeit, een distilleerderij voor een proeverij en de steden Tequila en Amatitán met een gecertificeerde gids. Begin je avontuur door opgehaald te worden bij de lobby van je hotel of een ander adres in Guadalajara. Vertrek langs de Tequila Trail in Mexico. Stop eerst om het Agave-landschap te bewonderen. Maak foto's en loop tussen de agaveplanten in dit UNESCO-werelderfgoed. Zie hoe deze grondstof voor Tequila zich voortplant. Ontdek vervolgens hoe de nationale drank van Mexico wordt gemaakt in een ambachtelijke distilleerderij. Bekijk alle stappen die betrokken zijn bij het maken van verschillende soorten Tequila. Geniet vervolgens van een Tequila-proeverij voordat u de magische stad Tequila bezoekt. Verken het centrum van Tequila, bekijk de kerk, koop kunstnijverheid en probeer het lokale eten en drinken zoals 'cantaritos'. Spring ten slotte terug in het busje om terug te keren naar Guadalajara.

Guadalajara: Selva Magica Park met VIP-pas

4. Guadalajara: Selva Magica Park met VIP-pas

Boek uw Selva Magica Park VIP Pass vooraf en krijg toegang tot 29 attracties, het comando (commando) gebied en uw keuze voor een combo-lunch. Probeer extreme attracties zoals het spookhuis, Bat Flyer, Titan VR en de watervallen. Kom en vind iets leuks om te doen bij Selva Magica met je school, bureau, bedrijf, vrienden of familie. Durf de vlucht van Aladdin te voelen, een van de meest populaire attracties van Selva Magica. Ervaar dan dat je omhoog gaat als een kogel en op volle snelheid afdaalt vanaf het hoogste punt van het park op de Bullet. Plons in het water in een enorme bubbel, rijd in een door kinderen goedgekeurd reuzenrad, race naar de finish in een racekart en nog veel meer. Mis het draaien met hoge snelheden niet op het ritme van de muziek op Music Flyer. Tussen je plezier door, geniet van een frisdrank en je keuze uit een enkel lunchitem (pasta, lasagne, pizza, salade, hamburger of hotdog).

Van Guadalajara: Stad van Tequila & Jose Cuervo Fabrieksrondleiding

5. Van Guadalajara: Stad van Tequila & Jose Cuervo Fabrieksrondleiding

Ga op een inzichtelijk avontuur in de staat Jalisco, perfect voor alle tequila-fans. Volg een rondleiding door de stad Tequila met een transfer vanuit Guadalajara. Verken de agavevelden en leer alles over het productieproces in de beroemdste tequilafabriek. Bij aankomst in Tequila stap je de agavevelden in, waar de legende van de oorsprong van deze heilige drank vandaan komt. Je gids leert hoe de agave wordt geplant, zorgvuldig gesnoeid en geëxtraheerd. Eenmaal in Downtown Tequila, zie je de productie van tequila op de plek waar dit proces meer dan 200 jaar geleden is ontstaan. In de José Cuervo-fabriek van La Rojeña wordt de grondstof gekookt, geëxtraheerd, gefermenteerd en gedistilleerd om de traditionele Mexicaanse drank te verkrijgen. Neem ten slotte de tijd om het charmante stadje te verkennen. Voel je vrij om lunch te kopen bij een van de vele restaurants op het centrale plein, waaronder een high-end restaurant, eigendom van het merk Jose Cuervo. Je kunt ook wat zeevruchten, taco's en streetfood proberen, zoals de traditionele 'marquesitas'.

Guadalajara: onderdompeling in haaien bij Acuario Michin

6. Guadalajara: onderdompeling in haaien bij Acuario Michin

Boek vooraf uw toegangsbewijs voor het Acuario Michin-aquarium in Guadalajara en ervaar een uniek moment in een doorzichtige acrylkooi, die afdaalt in een tank van 750.000 liter om haaiensoorten, roggen en meer van dichtbij te zien . Leer meer over het leven en natuurbehoud in zee, ga lasergamen en aai geiten als onderdeel van je toegangsbewijs. Luister naar de instructies voor de onderdompeling, trek je zwemkleding aan en trek een wetsuit aan voordat je de kooi in gaat en het water in. Bewonder de meer dan 4.000 soorten zeedieren die langs je zwemmen of uit rotsen dobberen. Zie haaien, roggen en meer van dichtbij. Durf oog in oog te komen met haaien en vul je lichaam met adrenaline terwijl je deze stille zwemmers observeert vanuit de veiligheid van een waterkooi. Deze unieke ervaring zal je ongetwijfeld met ontzag achterlaten. Bezoek na de onderdompeling de vijf paviljoens van het aquarium, de boerderij waar je geiten kunt aaien en het vogelhuis om vogels in alle kleuren te zien. Spring op trampolines in de tumblings-kamer en geniet van een spelletje lasergamen - allemaal inbegrepen in je toegangsticket.

Guadalajara: Selva Mágica Park-platinapas

7. Guadalajara: Selva Mágica Park-platinapas

Verken het pretpark Selva Mágica in Guadalajara met je Platinum Pass. Beleef een ongelooflijk avontuur met vrienden en familie terwijl je spannende ritten maakt en leuke attracties bezoekt die beschikbaar zijn voor alle leeftijden. Geniet met je Platinum Pass van 17 attracties om jezelf en je medebezoekers te vermaken. Ga naar het gedeelte Sesamstraat voor kinderen en bekijk de Elmo Bus. Maak een draai aan een klassieke draaimolen en verken vervolgens een scheef huis of huis van terreur. Laat je adrenaline stromen in een van de vele extreme achtbanen, waaronder een spannende VR-rit. Voel de opwinding van het rijden op een piratenschip, de muziekvlieger of een orkaanrit tijdens uw bezoek aan Selva Mágica.

Guadalajara: Mexicaanse Charro en Charreada culturele tour

8. Guadalajara: Mexicaanse Charro en Charreada culturele tour

Breng een dag door in de 'laarzen' van een traditionele Mexicaanse Charro en maak deel uit van een Charreada (rodeo) tijdens een rondleiding waarbij je leert waarom de Charro een door UNESCO erkende identiteit van de Mexicaanse cultuur is. Laat je ophalen en begin je tour met een beetje stadsgeschiedenis terwijl je door historische wijken rijdt die erg belangrijk waren aan het begin van de geschiedenis van Charrería. Kom aan bij de Lienzo, een soort cowboyarena, waar een Charro je verwelkomt en je een introductie geeft over de oorsprong van de Mexicaanse Charro in het museum van de arena. Bekijk de fantastische collectie verschillende accessoires en traditionele kostuums die Charros elke zondag gebruikt in de Charreada, een competitief evenement dat lijkt op een rodeo. Krijg een les over het gebruik van de lasso's die door de Charros worden gebruikt en leer de verschillen tussen een Mexicaanse lasso en die in andere culturen in de wereld. Borstel en zadel de paarden en kijk hoe ze worden gekozen voor de parade die de Charrería begint. Rijd indien mogelijk samen met andere Charros, zodat u deel kunt uitmaken van deze spannende parade. Neem deel aan een aantal traditionele taken, aangezien uw Charro-gids elk van de verschillende activiteiten die tijdens een Charreria plaatsvinden, uitlegt. Vier het einde van deze unieke culturele ervaring samen met je nieuwe Charro-vrienden die wat tequila drinken en luisteren naar de geluiden van mariachi-gitaren.

Guadalajara: paardrijden op de Tequila-route met proeverijen

9. Guadalajara: paardrijden op de Tequila-route met proeverijen

Geniet van een ophaalservice vanaf je hotel in Guadalajara bij de eerste stop van de dag. Kom aan bij de schilderachtige Amatitan en zadel op voor een avontuur. Proef een professionele tequila-proeverij en ga verder met een paardrijtocht door het centrum van dit pittoreske stadje en het omliggende landschap in, vol met agaveplanten. Brunchen in een voormalige haciënda. Ga dan naar een kleine familiedistilleerderij om meer te weten te komen over het proces van het maken van tequila. Luister op deze plek terwijl je gids het proces van het maken van tequila uitlegt, gevolgd door proeverijen van tequila en likeur. Keer aan het einde van een onvergetelijke en unieke ervaring terug naar Guadalajara.

Van Guadalajara: Tequila Town en Cantarito Making Tour

10. Van Guadalajara: Tequila Town en Cantarito Making Tour

Maak kennis met tequila, de nationale drank van Mexico, tijdens deze rondleiding naar Tequila en Amatitán. Leer hoe je je eigen traditionele cantarito kunt mixen voordat je de steden gaat verkennen waar de eerste fabrieken van deze voorouderlijke drank werden geboren. Bezoek een distilleerderij, geniet van een proeverij en koop lokale producten. Begin je avontuur door opgehaald te worden bij je hotel of adres in Guadalajara. Vanaf daar ga je langs de Tequila Trail in Mexico, waar de eerste stop is om het agavelandschap te bewonderen. Leer op de agavevelden hoe je je eigen cantarito kunt mixen, een typisch Mexicaanse tequilacocktail en een must om te proberen als je Tequila bezoekt. Bezoek de traditionele distilleerderij en bekijk alle stappen bij het maken van verschillende soorten Tequila. Geniet van een tequila-proeverij voordat je de magische steden Tequila en Amatitán bezoekt. Verken het centrum van Tequila, bekijk de kerk en loop over de hellingen van de Tequila-vulkaan. Terwijl je Tequila en Amatitán verkent, koop je unieke kunst en ambachten en probeer je lokale gerechten en drankjes. Geniet van volop mogelijkheden om foto's te maken van het schilderachtige landschap. Aan het einde van je reis spring je terug in het busje om terug te keren naar Guadalajara.

Beschikbare activiteiten

32 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Veelgestelde vragen over Guadalajara, Jalisco

Welke topattracties zijn een must-see in Guadalajara, Jalisco?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Guadalajara, Jalisco?

Andere activiteiten in Guadalajara, Jalisco

Wil je alle activiteiten in Guadalajara, Jalisco ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.