Belevingen in
Guadalajara, Jalisco

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Topbezienswaardigheden in Guadalajara, Jalisco

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Guadalajara, Jalisco: De beste dingen die je niet wil missen

Van Guadalajara: Tequila en distilleerderijtour met proeverijen

1. Van Guadalajara: Tequila en distilleerderijtour met proeverijen

Reis naar de stad Tequila, wereldberoemd om het alcoholische drankje gemaakt van agaveplanten. Bewonder de blauwgroene velden die zijn erkend als UNESCO-werelderfgoed. Bezoek een van de oudste tequila-distilleerderijen terwijl je verdwaalt tussen de uitgestrekte velden, genietend van de geur van roosterende agave. Na een rondleiding door de faciliteiten, proef je de drank van de distilleerderij voor een ware smaak van de beroemde ambachtelijke tequila-productie in Mexico. Verken vervolgens de stad om de oude haciendas en andere wijd verspreide distilleerderijen te zien. Wandel door smalle straatjes en kom langs enkele van de talloze bars en proefplekken.

...
Van Guadalajara: Tequila Trail Tour met proeverij

2. Van Guadalajara: Tequila Trail Tour met proeverij

Leer alles over Tequila tijdens een rondleiding. Bezoek de velden waar agave groeit, een distilleerderij voor een proeverij en de steden Tequila en Amatitán met een gecertificeerde gids. Begin je avontuur door opgehaald te worden in de lobby van je hotel of een ander adres in Guadalajara. Ga langs de Tequila Trail in Mexico. Stop eerst om het Agave-landschap te bewonderen. Maak foto's en wandel tussen de agaveplanten in dit UNESCO-werelderfgoed. Bekijk hoe deze grondstof voor Tequila zich voortplant. Ontdek vervolgens hoe de nationale drank van Mexico wordt gemaakt in een ambachtelijke distilleerderij. Bekijk alle stappen bij het maken van verschillende soorten Tequila. Geniet vervolgens van een Tequila-proeverij voordat u de magische stad Tequila bezoekt. Verken het centrum van Tequila, bekijk de kerk, koop kunst en handwerk en probeer het lokale eten en drinken zoals 'cantarito's'. Spring ten slotte terug in het busje om terug te keren naar Guadalajara.

...
Van Guadalajara: Jose Cuervo Distillery & Tequila Town Tour

3. Van Guadalajara: Jose Cuervo Distillery & Tequila Town Tour

Bewonder de agave velden van Jalisco die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan tijdens een dagtour met tequila-proeverij vanuit Guadalajara, die u per comfortabele minibus reist. Rijd het platteland van de beroemde tequila-producerende regio van Mexico in voor een rondleiding en proeverij bij een van de beroemdste tequila-distilleerderijen ter wereld. Passeer de agavevelden onderweg vanuit Guadalajara. Leer dan over het gistingsproces en geniet van een voorproefje van dit nationale drankje nadat je de stad Tequila hebt verkend met je gids. Tijdens de 1 uur durende rit naar Tequila, stop om het uitzicht op de bergen en de velden van agave azul (blauwe agave) te bewonderen, de vetplant die werd gebruikt om tequila te maken, de nationale drank van Mexico. Deze blauwgroene vlakken van agaveplanten zijn uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed en gaan mooi op in de aardetinten in het natuurlijke landschap. Stop voor lunch (op eigen kosten) in Tequila, voordat je naar de nabijgelegen stad Amatitlan gaat voor je proeverij in de Jose Cuervo-distilleerderij. Meer informatie over tequila productietechnieken uit het verleden en het heden. Ontdek de inheemse oorsprong van tequila en de Spanjaarden die de drank in de tegenwoordig bekende tequila hebben gedistilleerd. Bekijk het moderne gistings- en destillatieproces van blauwe Weber-agave, voordat u verschillende soorten tequila in eiken vaten proeft. Een meester-tequilier leidt u door de verschillende aroma's en smaken. Aan het einde van de tour voel je je een kenner van tequila!

...
Guadalajara: Mexicaanse Charro en Charreada culturele tour

4. Guadalajara: Mexicaanse Charro en Charreada culturele tour

Breng een dag door in de 'laarzen' van een traditionele Mexicaanse Charro en maak deel uit van een Charreada (rodeo) tijdens een rondleiding waarbij je leert waarom de Charro een door UNESCO erkende identiteit van de Mexicaanse cultuur is. Laat je ophalen en begin je tour met een beetje stadsgeschiedenis terwijl je door historische wijken rijdt die erg belangrijk waren aan het begin van de geschiedenis van Charrería. Kom aan bij de Lienzo, een soort cowboyarena, waar een Charro je verwelkomt en je een introductie geeft over de oorsprong van de Mexicaanse Charro in het museum van de arena. Bekijk de fantastische collectie verschillende accessoires en traditionele kostuums die Charros elke zondag gebruikt in de Charreada, een competitief evenement dat lijkt op een rodeo. Krijg een les over het gebruik van de lasso's die door de Charros worden gebruikt en leer de verschillen tussen een Mexicaanse lasso en die in andere culturen in de wereld. Borstel en zadel de paarden en kijk hoe ze worden gekozen voor de parade die de Charrería begint. Rijd indien mogelijk samen met andere Charros, zodat u deel kunt uitmaken van deze spannende parade. Neem deel aan een aantal traditionele taken, aangezien uw Charro-gids elk van de verschillende activiteiten die tijdens een Charreria plaatsvinden, uitlegt. Vier het einde van deze unieke culturele ervaring samen met je nieuwe Charro-vrienden die wat tequila drinken en luisteren naar de geluiden van mariachi-gitaren.

...
Guadalajara en Tlaquepaque 6-uur durende tour

5. Guadalajara en Tlaquepaque 6-uur durende tour

Begin je panoramische tour door een bezoek te brengen aan de rotonde van de Minerva, de representatieve bewaker van de stad, gebouwd in de jaren 50. Ga verder naar de bogen van de oude ingang van Guadalajara, die het begin markeerde van de snelweg Guadalajara-Morelia. Dit zijn 20 meter hoge neoklassieke bogen, waar men de kleuren van het wapen van de staat Jalisco kan waarderen. Ga dan naar Chapultepec Avenue, de culturele corridor en een van de levendigste gebieden van Guadalajara. Vervolg je reis langs oude huizen in Libertad Street, waar je naar het einde van de 19e eeuw kunt reizen en je kunt vergapen aan architectuur uit de mooiste tijd van de stad. Ga verder met een bezoek aan de gotische tempel van Expiatorio, ook bekend als het kruis van pleinen van het historische centrum van de stad. Ga verder naar de Metropolitan Cathedral en ontdek de muurschilderingen van het regeringspaleis gemaakt door José Clemente Orozco. Loop door Liberation Square en stop buiten het Degollado Theater, het hoofdkwartier van de mariachi-gala's die elk jaar in september worden gehouden. Rond de tour af in Tlaquepaque, waar u eten kunt proeven in een van de restaurants van de Independencia, gevolgd door enkele typische zoetigheden in een plaatselijke winkel.

...
Van Guadalajara: Lake Chapala en Ajijic Tour

6. Van Guadalajara: Lake Chapala en Ajijic Tour

Begin je tour naar Chapala met een bezoek aan het oude station van de Franse geveltrein waarvan de bouw rond 1920 voltooid was. Ga verder met de prachtige promenade, loop en bewonder het uitzicht op het grootste meer van Mexico. Het is vanwege het aangename klimaat dat het een trekpleister is voor vogels. In december 1955 bevond het meer van Chapala zich in een van de ergste droogteperiodes, daarom werd besloten om de maagd van Zapopan mee te nemen en een pelgrimstocht te maken op zoek naar het wonder van regen. Als gevolg van deze gebeurtenis in juni 1956 regende het zo veel in de storm dat het herstelde en dankzij dit wonder wordt elk jaar op 1 juli een dankmis gevierd. Vervolg uw bezoek door de Floresta, een plek waar buitenlanders zich terugtrekken en de extreme klimaten van hun steden ontvluchten. Stop in Ajijic waar vrije tijd wordt gegeven om te verkennen. Stap aan boord van de vrachtwagen en stap over naar Piedra Barrenada, waar u op eigen kosten wat te eten kunt krijgen. Sluit af op het ontmoetingspunt dat door de gids is aangegeven en onderneem uw terugkeer.

...
Van Guadalajara: Tequila Tour & Tequila-proeverij in Hacienda

7. Van Guadalajara: Tequila Tour & Tequila-proeverij in Hacienda

Ontdek het proces van het maken van tequila tijdens een tour die je meeneemt naar het agavelandschap en om het uitzicht op de agavevelden te waarderen. Maak prachtige foto's van het agavelandschap. Ontvang een professionele tequila-proeverij onder leiding van een deskundige tequila-meester. Ga naar een kleine familiedistilleerderij om meer te weten te komen over het proces van het maken van tequila. Op deze plek zal je gids het proces van het maken van tequila uitleggen en dan zul je nog een tequila- en likeurproeverij hebben. Ga verder naar de stad Tequila en stop eerst bij 'La Quinta Sauza' voor een professionele proeverij van Tequila of 'Sauza Hornitos'. Geniet van een heerlijke lunch in dit prachtige pand gebouwd in 1836, voordat je de oude flessencollectie bezoekt. Ga vervolgens naar de stad Tequila en bezoek de ambachtelijke markt, de Jose Cuervo-winkel en andere plaatsen om onvergetelijke foto's te maken.

...
Guadalajara: Selva Mágica Park Platinum Pass

8. Guadalajara: Selva Mágica Park Platinum Pass

Verken het pretpark Selva Mágica in Guadalajara met je Platinum Pass. Beleef een ongelooflijk avontuur met vrienden en familie terwijl je spannende ritten maakt en leuke attracties bezoekt die beschikbaar zijn voor alle leeftijden. Geniet met je Platinum Pass van 17 attracties om jezelf en medebezoekers te vermaken. Ga naar het Sesamstraat-gebied voor kinderen en bekijk de Elmo Bus. Maak een ritje in een klassieke carrousel en verken vervolgens een scheef huis of huis van terreur. Laat je adrenaline pompen in een van de vele extreme achtbanen, inclusief een spannende VR-rit. Voel de opwinding van het rijden op een piratenschip, de muziekvlieger of een orkaanrit tijdens je bezoek aan Selva Mágica.

...
Van Guadalajara: Magdalena Opal Experience

9. Van Guadalajara: Magdalena Opal Experience

Bezoek Magdalena, een stad vol tradities en vier belangrijkste opaalmijnen waar je de kans krijgt om het werk van de mijnwerkers te verkennen en te waarderen. Je kunt op je eigen opaal gaan jagen met een hamer en een helm van de mijnwerkers. Start de tour in een opaalwinkel en verken vervolgens de opaalmijnen, leer over deze kostbare steen en jaag vervolgens op opalen. Op de terugweg bezoekt u een obsidiaanafzetting om de plaats te bewonderen en de krachtige energie van dit kristal te voelen. Magdalena heeft ook een obsidiaanafzetting, dankzij de klimaatomstandigheden en de nabijheid van de vulkaan Tequila. Geniet van vrije tijd om de verschillende soorten opalen te waarderen en degene die je kiest te kopen. Lunch in een uitstekend typisch Mexicaans restaurant.

...
Van Guadalajara: Tequila Town en Cantarito Making Tour

10. Van Guadalajara: Tequila Town en Cantarito Making Tour

Maak kennis met tequila, de nationale drank van Mexico, tijdens deze rondleiding naar Tequila en Amatitán. Leer hoe je je eigen traditionele cantarito kunt mixen voordat je de steden gaat verkennen waar de eerste fabrieken van deze voorouderlijke drank werden geboren. Bezoek een distilleerderij, geniet van een proeverij en koop lokale producten. Begin je avontuur door opgehaald te worden bij je hotel of adres in Guadalajara. Vanaf daar ga je langs de Tequila Trail in Mexico, waar de eerste stop is om het agavelandschap te bewonderen. Leer op de agavevelden hoe je je eigen cantarito kunt mixen, een typisch Mexicaanse tequilacocktail en een must om te proberen als je Tequila bezoekt. Bezoek de traditionele distilleerderij en bekijk alle stappen bij het maken van verschillende soorten Tequila. Geniet van een tequila-proeverij voordat je de magische steden Tequila en Amatitán bezoekt. Verken het centrum van Tequila, bekijk de kerk en loop over de hellingen van de Tequila-vulkaan. Terwijl je Tequila en Amatitán verkent, koop je unieke kunst en ambachten en probeer je lokale gerechten en drankjes. Geniet van volop mogelijkheden om foto's te maken van het schilderachtige landschap. Aan het einde van je reis spring je terug in het busje om terug te keren naar Guadalajara.

...

Sitemap Guadalajara, Jalisco

Wil je alle activiteiten in Guadalajara, Jalisco ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.