Datums kiezen

Ontdek het beste van
Guadalhorce

Guadalhorce

Guadalhorce: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Málaga: Caminito del Rey rondleiding met bus

1. Vanuit Málaga: Caminito del Rey rondleiding met bus

Wandel op de Caminito del Rey, een hangend wandelpad omgeven door een schilderachtig landschap, met een gids op een tocht vanuit Málaga.Langs de route leer je het echte verhaal achter de bouw van dit grootse kunstwerk kennen. Stap in Málaga op de bus en reis naar Ardales. Krijg een veiligheidsbriefing van je gids en maak je helm vast. Begin de eenrichtingswandeling van Caminito del Rey bij de noordelijke toegang en ga naar de zuidelijke toegang. Passeer bergen die miljoenen jaren geleden zijn ontstaan en verticale ravijnen die zijn gehouwen door de kracht van de rivier de Guadalhorce. Luister naar verhalen over avonturiers en bergbeklimmers. Luister naar verhalen over een bezoek van een van de machtigste mannen uit de geschiedenis van Spanje: koning Alfons XIII. De route is 7,7 kilometer lang, maar het is een eenvoudige wandeling, vooral met de gids die je gezelschap houdt. Aan het einde van de route keer je terug naar je bus en word je teruggebracht naar Málaga.

Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

2. Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

Bereid je voor op een dag vol avontuur terwijl je langs de muren van de El Chorro-kloof in Málaga over de Caminito del Rey wandelt. Volg je gids op een veilig pad dat naar de voetgangersbrug leidt die door de Desfiladero de los Gaitanes loopt. Je wordt opgehaald bij een trefpunt in Málaga en reist naar Ardales. Je maakt een korte stop in het witte dorp Ardales, waar je in een lokale gelegenheid een ontbijt kunt kopen voordat je aan de activiteit begint. Keer weer terug naar de bus en ga verder tot je het noordelijke toegangspunt van de Caminito del Rey bereikt. Daarna loop je door een lange tunnel en bereik je het oorspronkelijke pad dat je voert naar de ingang van het ravijn. Vervolgens krijg je een helm en luister je naar de veiligheidsinstructies. Je krijgt te horen wat je tijdens de trekking kunt verwachten, en de gids zal je aan het eind van de groep vergezellen om je vragen onderweg te beantwoorden terwijl je van de ervaring geniet. Passeer de kloof van de Gaitanes, een natuurlijke pas over de heuvels die de kustlijn van Málaga van de eilanden scheidt met de rivier de Guadalhorce eronder. Maak een veilige en comfortabele wandeling omgeven door een adembenemend landschap. El Caminito del Rey, na vele jaren volledig verlaten te zijn geweest, is nu een herbouwd pad dat zich uitstrekt tussen 2 kloven en een grote vallei. Na de afdaling van noord naar zuid bereikt je de uitgang waar de bus op je wacht. Nadat de hele groep is ingestapt, keer je met de bus weer terug naar Costa del Sol, waar je wordt afgezet bij het ophaalpunt.

Vanuit Málaga: Dagtrip naar Caminito del Rey

3. Vanuit Málaga: Dagtrip naar Caminito del Rey

Verken de Caminito del Rey, ooit het gevaarlijkste pad ter wereld, tijdens een dagtrip met gids vanuit Málaga. Ervaar de schoonheid van de Gaitanes-kloof op dit pad dat in 2015 werd herbouwd tot een zeer veilig en toegankelijk wandelpad. Begin je avontuur op een gemakkelijk te bereiken trefpunt in het centrum van Málaga, waar je gidsen je zullen verwelkomen en al je vragen zullen beantwoorden. Stap aan boord van een ruime bus met airconditioning en geniet van het uitzicht op het platteland tijdens de transfer naar het beginpunt van de Caminito del Rey. We maken een korte stop van 30 minuten in een typisch wit Andalusisch stadje, Ardales. Hier kunnen we naar het toilet, koffie drinken of gewoon de mooie en traditionele straten en pleinen ontdekken. Het is een kans om een niet-toeristisch stadje te ontdekken. Kom aan bij Caminito del Rey en begin je spannende wandeling langs de kliffen door natuurlijke ravijnen. Leer de geschiedenis, evolutie en luister naar enkele anekdotes over dit unieke pad. Keer terug naar je trefpunt in Málaga met de bus na een ongelooflijke dag wandelen, met veel onvergetelijke foto's en herinneringen.

Vanuit Málaga: Dagvullende tour Caminito del Rey

4. Vanuit Málaga: Dagvullende tour Caminito del Rey

Beleef een avontuur op El Caminito del Rey en wandel 100 meter boven de Guadalhorce rivier. Ontdek de Conde de Guadalhorce Dam, de Desfiladero de los Gaitanes en de geschiedenis en het belang van de Guadalhorce rivier op El Caminito del Rey. Ontmoet je gids en stap in de bus op weg naar de Conde de Guadalhorce Dam. Begin je wandeltour en ontdek hoe de dam het belangrijkste waterreservoir van Málaga is. Je gids vertelt je de geschiedenis van de Gaitanes kloof en hoe de Guadalhorce rivier de kloof heeft gevormd. Maak je klaar om je zenuwen te testen tijdens een hoogteavontuur langs El Caminito del Rey. Volg het pad dat ongeveer 3 kilometer lang en minder dan 1 meter breed is en 100 meter boven de Guadalhorce rivier hangt. Bekijk de aanleg van een waterkanaal van de noordelijke stuwmeren naar El Chorro en hoe het pad is aangelegd om het kanaal te onderhouden. Het pad staat bekend als El Caminito del Rey omdat het werd ingewijd door koning Alfonso XIII.

Vanuit Fuengirola: Dagtrip met gids over de Caminito del Rey

5. Vanuit Fuengirola: Dagtrip met gids over de Caminito del Rey

Tijdens de bustour zul je genieten van de reis van Fuengirola en verschillende punten aan de Costa del Sol naar Ardales, om verder te gaan naar de noordelijke toegang tot de Caminito del Rey, waar de tour zal beginnen. Deze excursie naar de Caminito del Rey is de gemakkelijkste en meest comfortabele manier om deze bijzondere enclave te bezoeken, waarvan de bouw begon in 1901 en eindigde in 1905. Het werd gebouwd onder het prisma van de economische groei en wordt beschouwd als een wonder van techniek. Naast de gids, die gepassioneerd is door de geschiedenis van deze ongelooflijke plek, leer je over de geschiedenis en de geheimen van de omgeving, evenals de redenen die hebben geleid tot de aanleg van de loopbruggen tussen de Gaitanes en Gaitanejo kloven, die in totaal 7,7 kilometer lang zijn en in 1925 werden ingehuldigd. Koning Alfonso XIII. Gedurende ongeveer 4 uur loop je ongeveer 4,8 kilometer vanaf de noordelijke toegang in Ardales, je doorkruist tunnels, maar pas op voor je hoofd! Genietend van de stuwdam van de Guadalhorce rivier daal je de beroemde "chocoladeladder" af. Met de charme van de karakteristieke mediterrane vegetatie. Vergeet niet om een foto te maken vanaf het transparante uitkijkpunt waar je de hoogtevrees achter je kunt laten, staand op een platform om het wonder van deze emblematische natuurlijke plek onder je voeten te zien op een hoogte van meer dan 100 meter, en op deze manier kun je de kloven in naar de zuidelijke toegang bij het Chorro Reservoir, via de voetgangerspaden van bijna 3 kilometer lang en 1 meter breed. Na het beëindigen van deze ongelooflijke ervaring vanaf de hoogten, tot 105 meter, van de hangbrug in de kloof van de Gaitanes Gorgeras breng je de helmen terug en kom je aan bij de zuidelijke toegang bij El Chorro, waar je de bus vindt om terug te keren naar het beginpunt in Fuengirola.

Málaga: Caminito del Rey dagtocht met gids

6. Málaga: Caminito del Rey dagtocht met gids

Kies uw dichtstbijzijnde vertrekpunt vanaf de Costa del Sol en stap aan boord van een bus met airconditioning. Leun achterover en ontspan tijdens de reis naar Caminito del Rey. Sluit je aan bij je gids en geniet tijdens je rit van het uitzicht op de Sierra de Alcaparaín, sinaasappelboomplantages en Andalusische witte dorpjes. Maak een stop van 1 uur in het pittoreske stadje Ardales voordat je begint aan het Caminito del Rey-wandelpad. Leer onderweg meer over de geschiedenis en het belang van het pad. Ontdek het belang van het belangrijkste waterreservaat in deze provincie van Spanje, de Conde de Guadalhorce Dam. Bewonder het uitzicht op de rivier de Guadalhorce en loop over het pad over de kloof op dezelfde waterweg.

Van Costa del Sol: Dagtrip Caminito del Rey

7. Van Costa del Sol: Dagtrip Caminito del Rey

Ontdek El Caminito del Rey, wel bekend als het gevaarlijkste pad ter wereld, een van de grootste toeristische attracties in Spanje en Málaga. Je profiteert van het ongelooflijke uitzicht, de fascinerende geschiedenis en het onbetwistbare spektakel op deze onmisbare excursie naar de Caminito del Rey wanneer je in Malaga bent. Loop over een voetgangerspad van meer dan 3 kilometer lang, gebouwd op de muren van de Gaitanes-kloof. Verken een van de mooiste natuurlijke enclaves in de provincie, op slechts 30 kilometer ten noorden van Málaga. Ontdek hoe de canyon werd uitgegraven door de Guadalhorce-rivier. Hoewel de onlangs gerestaureerde loopbruggen het bekendste deel van de weg vormen, is de totale route van de wandeling langs de Caminito del Rey 7,7 kilometer. Je gids vergezelt je tijdens de wandeltocht over de Caminito del Rey, en vertelt anekdotes en wetenswaardigheden rond deze bijzondere constructie.

Malaga: quadtour door de natuur

8. Malaga: quadtour door de natuur

Doorkruis het platteland van Malaga op een quad en ervaar het unieke landschap uit de eerste hand. Begin op verharde en rechte paden om vertrouwd te raken met het voertuig. Rijd vervolgens over onverharde wegen om dicht bij de natuur te komen. Zie vliegtuigen landen op de luchthaven van Malaga. Ontdek een verscheidenheid aan dieren in het wild en vee, waaronder paarden, geiten, schapen en vele vogelsoorten. Word vervolgens nat en steek de rivier de Guadalhorce over. Maak wat leuke voor- en na-foto's voordat je een pauze neemt. In het Viso-gebied beleeft u ook speciale circuits voor quads. Neem de tijd om de natuur te observeren in een veilig en rustig tempo dat geschikt is voor alle leeftijden en beginners en dat ervoor zorgt dat het milieu wordt beschermd.

Malaga: elektrische fietsverhuur

9. Malaga: elektrische fietsverhuur

Verken Málaga comfortabel met elektrische fietsen. Trap moeiteloos met de kracht van de Bosch motor. Ontvang deskundige aanbevelingen voor fantastische routes van toeristische professionals. Creëer je eigen reis met een elektrische fiets. Bezoek het uitzichtpunt Gibralfaro, verken de oude stad, ontdek Pedregalejo of vaar over de promenade Malagueta. Verleng je avontuur naar Torremolinos via de nieuwe brug door het Guadalorce Natuurpark. Krijg een helm, slot en uitgebreide informatie over de optimale methoden om de stad te verkennen bij je fietsverhuur.

12 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Guadalhorce

Wil je alle activiteiten in Guadalhorce bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Guadalhorce

Gemiddelde beoordeling

4.6
(7.915 beoordelingen)

Ik heb echt genoten van Alvaro's energie met de groep en de communicatie van het boekingsbedrijf was geweldig toen de ophaallocatie werd gewijzigd. De wandeling zelf is geweldig, met een prachtig landschap en het was geweldig om de gieren erboven te zien glijden. Zeker een bezoek waard.

We vonden het fantastisch! Wij raden het aan! We hadden een geweldige ervaring met zowel de busgids (Irais) als de gids op de Caminito (Javi). Javi was erg interactief met de groep en had een goed gevoel voor humor. Uit Puerto Rico 🇵🇷

Een prachtige plek, ondanks lichte mobiliteitsproblemen is het mij gelukt. De uitzichten en indrukken zijn letterlijk adembenemend 😊 De gids Romaro (sorry voor de spelfout van de naam) is erg aardig en zorgzaam 😊 Nogmaals bedankt

Geweldige wandeling - net eng genoeg. Gidsen waren uiterst deskundig, enthousiast en professioneel.

Alles was goed gepland, de gidsen waren gewoon geweldig....vooral Violetta!!!!