Guadalhorce

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Guadalhorce: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Vanuit Malaga: dagexcursie naar de Caminito del Rey

  1. Vanuit Malaga: dagexcursie naar de Caminito del Rey

  Je wandeltocht begint bij de Conde de Guadalhorce Dam, het belangrijkste waterreservaat in de provincie Malaga. Van je gids kom je meer te weten over de geschiedenis van de Desfiladero de los Gaitanes. Deze kloof, uitgesleten door de rivier de Guadalhorce, ligt in het hart van de provincie. Het pad is ongeveer 3 kilometer lang en minder dan 1 meter breed. Het hangt 100 meter boven de rivier de Guadalhorce. Stel je zenuwen op de proef tijdens dit avontuur op grote hoogte. Tijdens de aanleg van een waterkanaal tussen de reservoirs in het noorden en El Chorro werd een pad gebouwd voor het onderhoud van het kanaal. Het pad staat bekend als El Caminito del Rey (Het Koningspaadje), omdat het werd geopend door koning Alfonso XIII.

  Goed georganiseerd! Veel parkeerruimte in de buurt van de verzamelplaats. Mooie bus. Fantastische gids Paul die alles rustig en duidelijk uitlegde tijdens de fantastische wandeling door de kloof. Kortom waar voor je geld, een aanrader!

 • Malaga: Caminito del Rey loopbrugexcursie met vervoer

  2. Malaga: Caminito del Rey loopbrugexcursie met vervoer

  Ontdek El Caminito del Rey, wel bekend als het gevaarlijkste pad ter wereld, één van de grootste toeristische attracties in Spanje en Málaga. Je profiteert van het ongelooflijke uitzicht, de fascinerende geschiedenis en het onbetwistbare spektakel op deze onmisbare excursie naar de Caminito del Rey wanneer je in Malaga bent. Loop over een voetgangerspad van meer dan 3 kilometer lang, gebouwd op de muren van de Gaitanes-kloof. Je verkent één van de mooiste enclaves in de provincie, op slechts 30 kilometer ten noorden van de hoofdstad van Malaga. Ontdek hoe de kloof werd opgegraven door de rivier de Guadalhorce. Op een aantal punten bereikt deze ongelooflijke route 105 meter hoog maar slechts 1 meter breed. Hoewel het meest bekende deel van de weg de onlangs gerestaureerde loopbruggen is, is de totale route van je wandeling langs Caminito del Rey 7,7 kilometer. Je gids vergezelt je tijde...

  Het was echt goed georganiseerd! Natuurlijk erg toeristisch, dus over de afstand hoef je je geen zorgen te maken. Je kan prima op eigen tempo lopen en genieten van alle mooie uitzichten die zeker de moeite waard zijn. Neem die tijd ook gewoon, je komt er niet iedere dag !

 • De Caminito del Rey-route: dagexcursie

  3. De Caminito del Rey-route: dagexcursie

  Je wandeltocht begint bij de Conde de Guadalhorce Dam, het belangrijkste waterreservaat in de provincie Málaga. Van je gids kom je meer te weten over de geschiedenis van de Desfiladero de los Gaitanes. Deze kloof, uitgesleten door de rivier de Guadalhorce, ligt in het hart van de provincie. De constructie van een waterkanaal voor de reservoirs in het noorden tot aan El Chorro omvatte het aanleggen van een pad voor het onderhoud van het kanaal. Het pad is bekend als El Caminito del Rey (de kleine route van de koning), zoals het werd ingehuldigd door koning Alfonso XIII. De lengte van het pad is ongeveer 3km en minder dan 1m breed. Het hangt 100 meter boven de rivier de Guadalhorce. Test je zenuwen op deze hoge avontuur! Na het afleggen van de adembenemende Caminito del Rey brengt de bus je naar Álora, een klein dorpje buiten El Caminito del Rey. Een lokale proeverij zal plaatsvinden i...

  Zeer de moeite waard. Ondanks hoogtevrees toch geen last gehad. Al met al was het zo'n 7,5 km incl de route er naar toe. Wij waren vrijwel de 1e a 2e groep en dan is het heerlijk rustig en het was 16° a 18° graden. Zou het tijdens zomerse (top)drukte en hitte een stuk minder gevonden hebben. Dus zorg wel dat je in de eerste groep zit.

 • Costa del Sol & Malaga: Caminito del Rey begeleide tour

  4. Costa del Sol & Malaga: Caminito del Rey begeleide tour

  Je wordt aan het begin van de dag opgehaald met de bus en naar Ardales gebracht. Stop onderweg bij het Venta El Cruce, een lokaal restaurant met tal van typisch lokale producten en delicatessen. Je gaat terug naar de bus en reist verder  tot aan het noordelijke beginpunt van de Caminito del Rey. Daarna loop je door een lange tunnel en bereik het oorspronkelijke pad dat je voert naar de ingang van het ravijn voert. Zet een helm op en luister naar de veiligheidsinstructies. Je gids zal je vergezellen om  je  verdere uitleg te geven over wat je tijdens de wandeling tegenkomt, en vertelt je ook meer over de geschiedenis van deze bijzondere constructie. De kloof genaamd Desfiladero de los Gaitanes is een natuurlijke pas door de heuvels, die de kustlijn van Malaga van het binnenland scheidt. De rivier de Guadalhorce stroomt door de kloof en verbindt de reservoirs aan beide uiteinden. El Chorr...

  Dit is zeker een aanrader om er naar toe te gaan, prachtige omgeving en mooie ervaring om dit mee te maken. Zeker het geld waard

 • Van Malaga: privérondleiding Caminito del Rey

  5. Van Malaga: privérondleiding Caminito del Rey

  Je wordt opgehaald bij je accommodatie en begint aan de 55 minuten durende reis naar de locatie. Bij aankomst volg je een rondleiding van twee uur met een officiële gids en zie je het adembenemende uitzicht op de Caminito del Rey (King's Little Path). De Caminito is een smal klifpad dat 100 meter boven het water van de rivier de Guadalhorce hangt. Het werd gebouwd op de zijkant van de kalkstenen rotswand. Het loopt door de Desfiladero de los Gaitanes (Gaitanes-kloof), die ook bekend staat als Garganta del Chorro (de keel van Chorro). Het biedt spectaculaire adembenemende uitzichten op een steile helling naar het kolkende water. Het pad loopt van het stuwmeer Embalse de Guadalhorce, door de beroemde El Chorro-kloof, en naar het dorp El Chorro, dat een belangrijk centrum is voor bergbeklimmen met een paar landelijke hotels en een treinstation. De dichtstbijzijnde stad is Alora in het zui...

 • Malaga: natuur quad-fietstocht

  6. Malaga: natuur quad-fietstocht

  Doorkruis het platteland van Malaga op een quad en ervaar het unieke landschap uit de eerste hand. Begin op verharde en rechte paden om vertrouwd te raken met het voertuig. Rijd vervolgens over onverharde wegen om dicht bij de natuur te komen. Zie vliegtuigen landen op de luchthaven van Malaga. Ontdek een verscheidenheid aan dieren in het wild en vee, waaronder paarden, geiten, schapen en vele soorten vogels. Word vervolgens nat en steek de rivier de Guadalhorce over. Maak wat leuke voor- en na-foto's voordat je een pauze neemt. In het Viso-gebied beleef je ook speciale circuits voor quads. Neem de tijd om de natuur te observeren in een veilig en rustig tempo dat geschikt is voor alle leeftijden en beginners en dat ervoor zorgt dat het milieu wordt beschermd.

  echt een aanrader je tourt door de natuur met een krachtige quad. je komt van alles onderweg tegen

Sitemap Guadalhorce

Wil je alle activiteiten in Guadalhorce ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Guadalhorce

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 7.385 beoordelingen

Ontzettend leuke ervaring gehad. Mooie wandeling langs de caminito del Rey. Je moet wel tegen hoogtes kunnen. De wandeling is +- 6 km, zonder toiletten. De ophaalservice vanuit Malaga was ook netjes op tijd en goed geregeld. Onze gids Paul zorgde ervoor dat het net wat extra’s had. Hij was ontzettend enthousiast, wist veel te vertellen over het gebied en bracht de informatie vol humor. Al met al echt een aanrader, en zeker het geld waard!

Goed georganiseerd! Veel parkeerruimte in de buurt van de verzamelplaats. Mooie bus. Fantastische gids Paul die alles rustig en duidelijk uitlegde tijdens de fantastische wandeling door de kloof. Kortom waar voor je geld, een aanrader!

Super gids, wist op een leuke, gezellige manier veel te vertellen over de geschiedenis van de wandelroute. Fijne wandeling, adembenemende uitzichten. Prachtig!

Geweldige gids, hij maakte de excursie nog leuker met zijn kennis en bovendien was hij erg grappig

Leuke excursie, goede afwisseling tussen wandeling en informatie van de gids.