Guangzhou
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Guangzhou Dagtrips: Onze meest aanbevolen

Van Guangzhou: Zhaoqing privétour van een hele dag

1. Van Guangzhou: Zhaoqing privétour van een hele dag

Profiteer van de ophaalservice bij je hotel in Guangzhou om ongeveer 07:00 uur en reis vervolgens naar de historische stad Zhaoqing aan de voet van de Dinghu-berg in de provincie Guangdong. Leer de oorsprong van de naam van de berg door zijn gelijkenis met een Chinees bronzen vat dat bekend staat als "Ding". Beklim bij aankomst de berg, waar de toppen boven oude torenhoge bomen uitsteken, en krijg een spectaculair uitzicht op de watervallen, historische gebouwen en bomen met groen groen. Ga verder naar Seven Star Crags voor een kijkje in de kalkstenen rotsen in en rond Star Lake, direct tegenover het Paifang-plein in het centrum van Zhaoqing. Dwaal door het park en geniet van de natuurlijke pracht. De rotsen zijn van nature gerangschikt in dezelfde formatie als de 7 sterren van het sterrenbeeld Grote Beer en bieden een spectaculair uitzicht op Star Lake en zijn trekvogels. Keer terug naar Guangzhou en word aan het einde van de tourdiensten afgezet bij je hotel.

...
Kaiping Private Day Tour Van Guangzhou

2. Kaiping Private Day Tour Van Guangzhou

Om 8.00 uur, zal uw gids halen u van uw hotel en een ritje 2 uur naar Kaiping, waar u een bezoek Liyuan Garden, Zili Village. In Kaiping zijn er vele Diaolou (Horloge torens) die worden vermeld als cultureel erfgoed door de UNESCO in 2007. Kaiping Diaolou en dorpen werden gebouwd door overzeese Kaiping mensen tijdens de late 19e en vroege 20e eeuw. Deze gebouwen nemen drie vormen: gemeentelijke torens gebouwd door verschillende families en worden gebruikt als tijdelijke opvang, woontorens gebouwd door individuele rijke families en gebruikt als versterkte residenties, en wachttorens te verdedigen treden tegen de lokale banditisme. Dan zul je Chikan oude stad een bezoek aan het plaatselijke leven op het platteland te zien voor de lunch. Daarna keert u terug naar Guangzhou worden overgedragen, af te zetten bij het hotel waar de prachtige dagtocht concludeert.

...
Van Guangzhou: Mount Danxia en Nanhua Tempel Full-Day

3. Van Guangzhou: Mount Danxia en Nanhua Tempel Full-Day

Profiteer van de pick-up bij uw Guangzhou hotel om 07:00 uur en de overdracht met uw gids naar Guangzhou Nan Railway Station (Guangzhou South). Vang de kogel trein naar Shaoguan, ongeveer 1 uur de reis naar het noorden. Bij aankomst in Shaoguan, reizen naar Danxia Mountain, verklaarde een deel van de UNESCO World Heritage Site van "China Danxia" in 2010. Klim naar de top van Zhanglao naar de hoogste top van Danxia Mountain ervaren, en krijg bird's eye uitzicht op de omliggende ontsluitingen van de bergketen. Bewonder de vorming nieuwsgierige gesteente van Yang Yuan Stone, ( "Man / Steen van de Vader") en haar opmerkelijke gelijkenis met een fallus. Na een snelle snack, doorgaan met het boeddhistische klooster van Nanhua Tempel. Bekend om zijn Boeddhabeelden van Sakyamuni Boeddha, Medicijn Boeddha en Amitabha in het Grand Hall. Geniet van een gratis lichte lunch alvorens terug te keren naar Shaoguan Railway Station naar de kogel trein terug naar Guangzhou waar bij aankomst een auto neemt u mee terug naar het hotel te vangen.

...

Sitemap Guangzhou

Wil je alle activiteiten in Guangzhou ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.