Guangzhou
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Guangzhou Tours: Onze meest aanbevolen

Van Guangzhou: Zhaoqing privétour van een hele dag

1. Van Guangzhou: Zhaoqing privétour van een hele dag

Profiteer van de ophaalservice bij je hotel in Guangzhou om ongeveer 07:00 uur en reis vervolgens naar de historische stad Zhaoqing aan de voet van de Dinghu-berg in de provincie Guangdong. Leer de oorsprong van de naam van de berg door zijn gelijkenis met een Chinees bronzen vat dat bekend staat als "Ding". Beklim bij aankomst de berg, waar de toppen boven oude torenhoge bomen uitsteken, en krijg een spectaculair uitzicht op de watervallen, historische gebouwen en bomen met groen groen. Ga verder naar Seven Star Crags voor een kijkje in de kalkstenen rotsen in en rond Star Lake, direct tegenover het Paifang-plein in het centrum van Zhaoqing. Dwaal door het park en geniet van de natuurlijke pracht. De rotsen zijn van nature gerangschikt in dezelfde formatie als de 7 sterren van het sterrenbeeld Grote Beer en bieden een spectaculair uitzicht op Star Lake en zijn trekvogels. Keer terug naar Guangzhou en word aan het einde van de tourdiensten afgezet bij je hotel.

...
Guangzhou: Pearl River Night Cruise met dinerbuffet

2. Guangzhou: Pearl River Night Cruise met dinerbuffet

Profiteer van rond 17:30 uur bij uw hotel in het centrum van Guangzhou en stap aan boord van een comfortabel voertuig om naar het begin van uw Pearl River-cruise te reizen. Zich uitstrekt over meer dan 2.000 kilometer, en de op twee na langste rivier in China, is de Pearl River een juweel van de stad Guangzhou. Bewonder de adembenemende bezienswaardigheden en verlichte monumenten in het donker terwijl u zich tegoed doet aan een dinerbuffet. Zie de lange Canton-toren verlicht voor de nacht. Gebouwd voor de Aziatische Spelen van 2010, topte de toren in 2009 op 595,7 meter, waardoor het kort de hoogste toren ter wereld werd. Reis langs het lint van de Parelrivier terwijl het historische locaties en het prachtige landschap met elkaar verbindt. Krijg een inzicht in de moderne cultuur en de historische erfenis van Guangzhou terwijl u zich ontspant in de heerlijke ervaring. Ga na ongeveer 1,5 uur terug naar de kade, waar een voertuig wacht om u terug te brengen naar uw hotel.

...
Guangzhou: Full-Day Private Citytrip

3. Guangzhou: Full-Day Private Citytrip

De Engelse gids van Guangzhzou houdt een bord met uw naam erop en wacht om 09:00 uur 's ochtends op uw groep in uw centraal gelegen hotel in Guangzhou. Bezoek vervolgens Guangzhou Five Rams Statue en Zhenhai Tower. Deze sculptuur met vijf rammen is net als het symbool van Guangzhou, vandaar de referentie "City of Five Rams". Veel producten gebruiken "Five Rams City" voor zijn branding. Sommige burgers gaan er ook graag heen om wat ochtendoefeningen te doen, te dansen en te joggen enz. Zhenhai Tower is een speciale verzameling en tentoonstelling van culturele overblijfselen en historische bezienswaardigheden van de geschiedenis van Guangzhou. Eet dan een typische Guangzhou-snack voor de lunch. De lunchprijs is voor uw eigen rekening, die niet is inbegrepen in het tourpakket. Ga later naar de Tempel van de Zes Banyan-bomen en de Chen Ancestral-tempel. De Baozhuangyan-tempel werd 1500 jaar geleden voor het eerst gebouwd door de monnik Tanyu in opdracht van keizer Wu en het boeddhistische heilige land in Guangzhou, dat ook wordt beschouwd als een van de schilderachtige plekjes en historische bezienswaardigheden van Guangzhou. De vooroudertempel van Chen is de beroemdste van de bestaande voorouderlijke tempels in Guangzhou, ook wel de 'culturele kaart van Guangzhou' genoemd. Ga naar Lychee Bay en Sun Yat-sen Memorial Hall, een herdenkingsgebouw ter herdenking van Sun Yat-sen, de grote revolutionaire leider. Keer ten slotte terug naar je hotel.

...
Kaiping Private Day Tour Van Guangzhou

4. Kaiping Private Day Tour Van Guangzhou

Om 8.00 uur, zal uw gids halen u van uw hotel en een ritje 2 uur naar Kaiping, waar u een bezoek Liyuan Garden, Zili Village. In Kaiping zijn er vele Diaolou (Horloge torens) die worden vermeld als cultureel erfgoed door de UNESCO in 2007. Kaiping Diaolou en dorpen werden gebouwd door overzeese Kaiping mensen tijdens de late 19e en vroege 20e eeuw. Deze gebouwen nemen drie vormen: gemeentelijke torens gebouwd door verschillende families en worden gebruikt als tijdelijke opvang, woontorens gebouwd door individuele rijke families en gebruikt als versterkte residenties, en wachttorens te verdedigen treden tegen de lokale banditisme. Dan zul je Chikan oude stad een bezoek aan het plaatselijke leven op het platteland te zien voor de lunch. Daarna keert u terug naar Guangzhou worden overgedragen, af te zetten bij het hotel waar de prachtige dagtocht concludeert.

...
8 uur Coach and Wandeltocht van Guangzhou Highlights

5. 8 uur Coach and Wandeltocht van Guangzhou Highlights

Met een pick-up van uw hotel rond 08:30 uur boord van uw comfortabele auto en ga naar Guangzhou voor een dagje sightseeing. Volg uw gids voor de voorouderlijke tempel van de Chen Familie, beroemd om zijn prachtige vakmanschap, met inbegrip van hout, steen en baksteen carving en metaalbewerking gebruik van koper en ijzer te bezoeken. Bewonder de meest karakteristieke Guangdong architectuur en leren haar geschiedenis. Blijf de Europese stijl gebouwen op het eiland Shamian, dat wordt gebruikt om de concessie gebied in de 19e eeuw te verkennen. Dwaal rond de meest exotische plek in Guangzhou te genieten van de rustige en mooie omgeving. Na de lunch in een lokaal restaurant, overgaan tot het grootste park van Yuexiu Park Guangzhou om te genieten van het prachtige landschap. Bewonder de Five-Ram Sculptur gesneden uit 130 stukken van graniet en de Zhenhai Tower, ook wel Vijf verdiepingen Pagode, die beide zijn symbolische locaties in de stad. Daarna vindt u de 1500 jaar oude Zes Bodhibomentempel bezoeken. Het hoogtepunt van de tempel is de 57,6 meter hoge Flower Pagoda. Het lijkt 9 verdiepingen hebben, maar van binnen zijn er eigenlijk 17 verdiepingen. Ontdek de geschiedenis en het belang tot het boeddhisme. Daarna terug naar uw hotel om uw Guangzhou hoogtepunten reis af te sluiten.

...
Van Guangzhou: 4-uur durende Afternoon Tour

6. Van Guangzhou: 4-uur durende Afternoon Tour

Met een pick-up van uw hotel rond 13.30 uur, kunt u genieten van een comfortabele transfer naar uw namiddaguitstap in Guangzhou te beginnen. Ga verder met het grootste park van Guangzhou, Yuexiu Park, en geniet van het prachtige landschap. Dan vergapen aan de Vijf-Ram Sculpture gesneden uit 130 stukken van graniet en bezoek de Zhenhai Tower, ook wel de Vijf verdiepingen Pagode, die beide zijn symbolische locaties in de stad. Daarna vindt u de 1500 jaar oude Zes Bodhibomentempel bezoeken. Het hoogtepunt van de tempel is de 57,6 meter hoge Flower Pagoda. Het lijkt 9 verdiepingen hebben, maar van binnen zijn er eigenlijk 17 verdiepingen. Ontdek de geschiedenis en het belang ervan voor het boeddhisme. Daarna terug naar je hotel naar de halve dag trip te sluiten vóór 17:30.

...
Pearl River Night Cruise met privétransfers in Guangzhou

7. Pearl River Night Cruise met privétransfers in Guangzhou

Om 19.00 uur haalt uw gids u op in de lobby van uw centraal gelegen hotel in Guangzhou met de GetYourGuide-bewegwijzering met uw naam. Vervolgens neemt u een privévoertuig naar de Dashatou-pier, waar u een cruise zult maken. Het duurt ongeveer 40-50 minuten om van Dashatou naar Canton Tower te varen, en dan terug langs de Pearl River. Tijdens de cruise ziet u het Ersha-eiland, de Canton Tower, het International Finance Center enz. Die 's avonds worden verlicht met kleurrijke lichten om een prachtig nachtlandschap in de stad te bouwen. Uw gids vertelt u verschillende namen van de bruggen en gebouwen en daarna wordt u teruggebracht naar uw hotel waar de reizen eindigen.

...
Guangzhou Night Tour

8. Guangzhou Night Tour

Ontmoet uw gids om 16:00 uur in de lobby van een centraal gelegen hotel en start de nachtreis in Guangzhou. Ga naar Lychee Bay, waar u de oude Xiguan gebouwen bekijkt met de traditionele Canton Style, boogbrug en podium. Overgebracht naar Beijing Road om rond de winkelstraat te wandelen. Geniet van een Dim Sum diner in het lokale restaurant. Na ongeveer een uur cruise op de Pearl River en geniet van het fantastische uitzicht op de rivier en de lichten aan beide zijden van de Pearl River. Later, bezoek de Canton Tower die de derde hoogste tv-toren ter wereld is. Als u geïnteresseerd bent, kunt u het toegangskaartje kopen naar de top van de toren. Wordt omstreeks 22:00 teruggebracht naar uw hotel.

...
Guangzhou Day Tour Met de metro & Boat

9. Guangzhou Day Tour Met de metro & Boat

Om 9.30 uur, zal uw gids u wachten bij buiten Exit A, Yuexiu Park station voor de metrolijn 2. Dan zul je klimmen Yuexue Park naar het teken van de stad te bekijken, 5 Rams Sculpture.The lokale legende gaat dat vijf onsterfelijke wezens dragen gewaden van vijf kleuren kwam naar Guangzhou op de ruggen van rammen. Elke vervoerde rijst en gaf het aan de mensen als een teken dat Guangzhou vrij van hongersnood zou zijn. Een sculptuur werd opgericht in Yuexiu park in 1959 om hulde te brengen aan dit verhaal, en de oorsprong van de naam van Guangzhou (betekent vijf rammen). Daarna loopt u naar het Museum van het Graf van de Nanyue King van de Westelijke Han-periode, waar je naar binnen het oorspronkelijke graf dat werd opgegraven in 1983, terwijl de bouw van een hotel hier. Het graf bewijst de lange geschiedenis van Guangzhou die teruggaat tot 2200 jaar geleden kunnen worden gevolgd. Er is een tentoonstellingsruimte voor alle soorten overblijfselen opgegraven in zowel het graf en Guangzhou te geven. Dan zul je de metro nemen om Academie van Chen Clan of The Chen Clan Ancestral Hall, dat is een academische tempel gebouwd door de 72 Chen clans voor de huisvesting en de voorbereiding van hun junioren 'voor de keizerlijke examens in 1894 in de Qing-dynastie. Academie van Chen Clan is een complex met traditionele Canton architectuur stijl en opmerkelijk vanwege de rijke decoratie die binnen bestaan, buiten de zalen en in bijna alle balken, richels, muren en kolommen, waaronder een grote collectie houtsnijwerk, steenhouwen, bakstenen carving , aardewerk, gips en ijzer graveren. Daarna, neem de metro naar Shamian Island rond de Europese bouwstijl gebied dat 100 jaar geleden was de voormalige kolonie voor de Britten en de Fransen te dwalen. Uw gids neemt u mee naar een lokaal restaurant te proeven lekker Kantonees Dim Sum voor de lunch. Dan zul je een openbare boot te nemen van hier naar Canton Tower op de Pearl River, bekijk de rivier, gebouwen en bruggen op de boot. De indrukwekkende Canton toren is 600 meter in de hoogte; je kunt het bekijken op het plein. Als u geïnteresseerd bent, kunt u een ticket naar de stad over het hoofd te kopen. De aangename dagtocht concludeert in het kanton toren waar u een taxi of de metro terug naar uw hotel te nemen.

...
Van Guangzhou: Mount Danxia en Nanhua Tempel Full-Day

10. Van Guangzhou: Mount Danxia en Nanhua Tempel Full-Day

Profiteer van de pick-up bij uw Guangzhou hotel om 07:00 uur en de overdracht met uw gids naar Guangzhou Nan Railway Station (Guangzhou South). Vang de kogel trein naar Shaoguan, ongeveer 1 uur de reis naar het noorden. Bij aankomst in Shaoguan, reizen naar Danxia Mountain, verklaarde een deel van de UNESCO World Heritage Site van "China Danxia" in 2010. Klim naar de top van Zhanglao naar de hoogste top van Danxia Mountain ervaren, en krijg bird's eye uitzicht op de omliggende ontsluitingen van de bergketen. Bewonder de vorming nieuwsgierige gesteente van Yang Yuan Stone, ( "Man / Steen van de Vader") en haar opmerkelijke gelijkenis met een fallus. Na een snelle snack, doorgaan met het boeddhistische klooster van Nanhua Tempel. Bekend om zijn Boeddhabeelden van Sakyamuni Boeddha, Medicijn Boeddha en Amitabha in het Grand Hall. Geniet van een gratis lichte lunch alvorens terug te keren naar Shaoguan Railway Station naar de kogel trein terug naar Guangzhou waar bij aankomst een auto neemt u mee terug naar het hotel te vangen.

...

Sitemap Guangzhou

Wil je alle activiteiten in Guangzhou ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.