Ontdek het beste van
Guatemala

Onze aanbevelingen voor Guatemala

Vanuit Antigua: Trek naar de vulkaan Pacaya

1. Vanuit Antigua: Trek naar de vulkaan Pacaya

Loop 2 uur naar de top van de Pacaya-vulkaan en geniet van een prachtig uitzicht. Vertrek vanuit Antigua voor een busreis van 1 uur naar de basis van de vulkaan voordat je meteen begint aan je 2 uur durende trektocht met je lokale gids. Wandel door prachtige dennenbossen naar het moeilijkere vulkanische asgedeelte en uiteindelijk naar de zwavelrokende kegel. Af en toe zie je zelfs kleine uitbarstingen en lavastromen, afhankelijk van de activiteit van de vulkaan. Vanaf de top kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de nabijgelegen vulkanen, Agua, Fuego en Acatenango, de Pacifische laaglanden en helemaal tot aan El Salvador. Om je veiligheid te garanderen, kun je de krater niet bezoeken, maar krijg je een geweldig uitzicht op gloeiend hete lavastromen en stoombaden gecreëerd door de hitte van Pacaya. Neem hier een pauze en ontspan terwijl u geniet van meer mooie uitzichten voordat u terugwandelt naar de voet van de vulkaan, vanwaar u terugkeert naar uw accommodatie.

Vanuit Antigua: Avontuur, 2-daagse trektocht naar de vulkaan Acatenango

2. Vanuit Antigua: Avontuur, 2-daagse trektocht naar de vulkaan Acatenango

Ervaar de grootsheid van Acatenango en de Fuego vulkaan op deze 2-daagse tour. Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Antigua Guatemala tussen 9:00 en 9:20 uur, afhankelijk van de volgorde van de route, maar zorg dat je vanaf 9:00 uur klaar staat om vertragingen te voorkomen. Dan verlaten we Antigua om een stop te maken bij ons station waar we je eten, twee liter water, jassen, handschoenen, mutsen en hier kun je rugzakken en zaklampen huren en geven we extra informatie over de tour. Dit is van 9:45 tot 10:15 uur. Dan komen we aan in het dorp La Soledad waar we de gidsen zullen ontmoeten die je zullen begeleiden op de tocht, we zullen hier om ongeveer 11:15 - 11:30 uur aankomen, na het doorgeven van de naam van de groep en een aantal gegevens van de gids zullen we beginnen met de wandeling naar het basiskamp dit zal 4,5 tot 6 uur duren, afhankelijk van de doorgang van de groep. Ook heel belangrijk, neem toiletpapier mee, ik zal je uitleggen hoe de toiletten zijn in de vulkaan: Er zijn in totaal 3 badkamers: De eerste een uur na het begin van de wandeling, het is een normale badkamer. nog twee badkamers: 3 uur klimmen - 1 natuurlijke badkamer In het kamp is er ook 1 natuurlijke badkamer, die wordt gebruikt door de groep, op dezelfde manier raad ik aan om naar de eerste badkamer in het station te gaan omdat het de meest comfortabele is. Ook heel belangrijk, neem toiletpapier mee, ik zal je uitleggen hoe de toiletten in de vulkaan zijn: Er zijn in totaal 3 badkamers: De eerste een uur voor het begin van de wandeling, het is een normale badkamer. nog twee badkamers: 3 uur klimmen - 1 natuurlijke badkamer In het kamp is er ook 1 natuurlijke badkamer, die wordt gebruikt door de groep, op dezelfde manier raad ik aan om naar de eerste badkamer in het station te gaan, omdat deze het meest comfortabel is. ou zullen ongeveer tussen 16:45 en 17:45 uur aankomen in het basiskamp, afhankelijk van het tempo dat de groep heeft gehad, hier zal de gids je onderbrengen in de koepels zodat je je spullen kunt achterlaten en kunt ontspannen, hier begint de wandeling naar de Vuurvulkaan, deze wandeling is geheel optioneel en duurt 1 uur met een kwartier heen en een kwartier terug, deze wandeling heeft een meerprijs van Q200 quetzalez, hier zul je tot 300 meter van de krater komen om de majestueuze uitbarstingen te bewonderen, absoluut een once-in-a-lifetime ervaring. Daarna keren ze terug voor het avondeten en om te slapen om energie op te doen voor de tweede dag, mensen die niet gaan wachten in het kamp. De tweede dag begint om 4 uur 's ochtends, waar je zult klimmen naar de top van de Acatenango vulkaan om de zonsopgang vanaf de top te bewonderen, mensen die niet willen klimmen kunnen wachten in het kamp, dan zal de gids ongeveer tussen 6 en 7 uur 's ochtends het ontbijt voor je klaarmaken, om te beginnen met afdalen naar het punt waar we de wandeling de vorige dag zijn begonnen, waar de bus op je wacht die je terugbrengt naar Antigua Guatemala :3.

Overnachting vulkaan Acatenango wandelavontuur

3. Overnachting vulkaan Acatenango wandelavontuur

Bekijk de zonsondergang en de zonsopgang vanaf Acatenango. Slaap 's nachts in het basiskamp vlak voor de Fuego-vulkaan, met uitzicht op een hoogte van 3.700 meter boven zeeniveau. Begin 's ochtends met een shuttle van Antigua naar het dorp La Soledad. Begin je wandeling en wandel tot de zon ondergaat om het uitzicht van bovenaf te vangen. Slaap een nacht in het basiskamp. Sta op dag twee vroeg op en maak een korte wandeling naar de top. Geniet van een verhoogd uitzicht op de zonsopgang. Het ontbijt wordt geserveerd in het basiskamp voordat de tocht terug naar het dorp begint. Eindelijk bereik je het dorp voor de middag. Geniet van vrije tijd om rond te kijken voor de transfer naar Antigua en geniet van de rest van je dag in de stad.

Vanuit Flores: Rondleiding door Tikal met vervoer

4. Vanuit Flores: Rondleiding door Tikal met vervoer

In onze Tour met gids naar het Tikal National Park krijg je de kans om het hart van de Maya wereld te ontdekken en zo paleizen tempels Maya balspelen erfenis van een grote beschaving evenals de overvloedige flora en fauna te verkennen terwijl onze lokale gids informatie deelt over deze Grote Beschaving. We rijden ongeveer 45 minuten tot we de hoofdingang van het Tikal National Park bereiken waar we tickets kunnen kopen (deze zijn niet inbegrepen) voor Q. 150,00 per persoon. We rijden nog 20 minuten en komen aan bij het bezoekerscentrum in deze plaats vinden we een kaart bij de Tikal schaal (model) Restaurant winkels, Baños service onze gids geeft een 15 -minuten gratis We gaan naar de controle van de tickets en dan beginnen de Tour in het Nationaal Park Tikal Wandeltour zullen we verkennen van de belangrijkste punten als het centrale plein waar we de Tikal icoon de tempel van de grote Jaguar, tempel II acropolis norte Als goed als we zullen ontdekken de nummer IV tempel of de twee - fase slang, verloren wereld deze twee gebouwen kunnen ook worden bezocht. en in staat zijn om te begrijpen wat de grote Maya-beschaving was. We eindigen onze tour bij het bezoekerscentrum, waar we vrije tijd krijgen voordat we op de bus stappen om terug te keren naar Flores. ☑️ Schema's: Flores Terugkeer van Tikal 4:30 uur 12:30 uur 6:00 uur 1:00 uur 8:00 uur 3:00 uur 10:00 uur 16:00 uur ▪️There er zijn geen wijzigingen in de inlevertijden Je moet op de toegewezen tijd terugkomen

Vanuit Antigua: Pacaya Vulkaan Tour in Engels/Spaans

5. Vanuit Antigua: Pacaya Vulkaan Tour in Engels/Spaans

Na een ophaalservice vanaf je hotel vertrek je vanuit Antigua naar de voet van de Pacaya vulkaan. Ga ontspannen in een bus zitten voor de 1 uur durende tocht. Bij aankomst begin je de beklimming met een lokale gids, wandelend door een groot bebost gebied. Volg de paden van het vulkanische gebied en geniet onderweg van het uitzicht op de andere vulkanen en de regionale vegetatie. Wanneer je het plateau bereikt, kun je de hoofdkrater van de vulkaan van een afstand bekijken. Bekijk de lava die afhankelijk is van de activiteit van de vulkaan en enkele stoombaden die door de hitte van de Pacaya vulkaan zijn ontstaan. Nadat je hebt genoten van het spectaculaire uitzicht op de vulkanen Agua, Fuego en Acatenango op de top van Pacaya, begin je aan de afdaling naar de basis, voordat je de bus neemt terug naar Antigua.

Vanuit Flores: Dagtocht met gids naar de ruïnes van Tikal

6. Vanuit Flores: Dagtocht met gids naar de ruïnes van Tikal

Bezoek de Tikal Maya-ruïnes op een dagtrip vanuit Flores. Geniet van een prachtige zonsopgang voordat je door de wilde jungle rijdt en met een lokale gids door de adembenemende ruïnes wandelt. Ontmoet je chauffeur op het ontmoetingspunt bij de ingang van het eiland Flores. Rijd de stad uit in de richting van de archeologische vindplaats en zie hoe de lucht in karmozijnrode kleuren barst met de zonsopgang. Ga de jungle in terwijl je je avontuur voortzet en maak kennis met je gids aan het begin van de kronkelende bospaden. Begin met wandelen en bewonder het landschap terwijl je trekt en ontdek de tempels, piramides, ruïnes en paleizen van de Maya's. Luister naar de tjilpende vogels en spot apen die door de bomen slingeren. Leer meer over de geschiedenis van de Maya-cultuur en hoe deze wonderen van de archeologie werden gebouwd en gebruikt.

Meer van Atitlan: Dagtocht per boot met deskundige gids

7. Meer van Atitlan: Dagtocht per boot met deskundige gids

Vaar over het meer van Atitlan en bezoek de dorpen van San Juan La Laguna tijdens deze gedeelde sightseeingtour van een hele dag. Het meer van Atitlan, omringd door 3 vulkanen op de zuidelijke flank, is het diepste meer van Midden-Amerika. Vertrekkend vanuit Panajachel, bij de toegangspoort tot het meer, neemt je privégids je mee op een schilderachtige gedeelde boottocht voordat je enkele lokale textielgemeenschappen en de Maya-dorpen van San Juan La Laguna gaat verkennen. Krijg een fantastisch uitzicht op de vulkanen Atitlan, Toliman en San Pedro, terwijl je zelf ervaart waarom het gebied zo'n Mekka werd voor beatniks en Boheemse schrijvers zoals Aldous Huxley. Vang de geur van koffieplantages op en probeer dan wat versgemalen koffie. Hier kun je jezelf onderdompelen in de relaxte sfeer van de Tz'utujil Maya's en de lawaaierige wijzerplaat van het moderne leven op nul zetten.

Van Belize: enkele reis gedeelde shuttle naar Flores Peten Guatemala

8. Van Belize: enkele reis gedeelde shuttle naar Flores Peten Guatemala

Geniet van een probleemloze Share Shuttle van Belize naar je Flores Peten Guatemala. Deze stressvrije Share-transfer brengt u rechtstreeks naar uw hotel in Flores Peten Guatemala. Uw transfer wordt onmiddellijk bevestigd en u krijgt een reisvoucher om aan de chauffeur te presenteren. De rijtijd naar de westelijke grens zal twee uur duren. De grensovergang kan bij ons een kwartier tot een uur duren. er moet een vertrekvergoeding worden betaald aan de grens van Belize van $ 20 US Dollars per persoon. Na de grensovergang stapt u over op een Guatemala-voertuig dat u naar het eiland Flores Peten in Guatemala brengt.

Van San Ignacio: Van transfer naar Flores Peten in Guatemala

9. Van San Ignacio: Van transfer naar Flores Peten in Guatemala

We starten onze probleemloze shuttle vanaf Ko-Ox Han Nah Restaurant of kunnen u ophalen bij een hotel in de stad San Ignacio. een rit van 20 minuten brengt ons naar Western Border/Guatemala. Grensovergang kan 10 minuten tot 45 minuten duren, afhankelijk van het aantal mensen dat die dag oversteekt. Zodra we de grensovergang hebben gedaan, geniet je van je schilderachtige shuttle naar het eiland Flores Peten, waar we twee uur over doen.

Vanuit Guatemala Stad: Gedeelde enkele reis naar Antigua

10. Vanuit Guatemala Stad: Gedeelde enkele reis naar Antigua

Begin je Guatemalteekse avontuur met een gedeelde enkele reis naar Antigua. Geniet van de flexibiliteit van het kiezen van je ophaalservice, waaronder de meeste hotels in Guatemala Stad en La Aurora International Airport. Stap aan boord van de shuttle binnen bepaalde delen van zones 9, 10, 13 of de luchthavenzone, of vanaf het dichtstbijzijnde punt. Kies je gewenste vertrektijd uit zes beschikbare vertrektijden. Bij vertrek vanaf het vliegveld kun je hulp krijgen bij het verzetten van de dienstregeling in geval van vertragingen, mits je dit van tevoren aangeeft. Ontspan in het comfort van een voertuig met airconditioning voor een veilige en probleemloze reis. Bij aankomst in Antigua profiteer je van het gemak van een directe drop-off op de door jou gewenste locatie, of dat nu een hotel, Airbnb of een locatie in het centrum van je keuze is.

Alle activiteiten

211 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Plaatsen in Guatemala

Andere activiteiten in Guatemala

Wil je alle activiteiten in Guatemala bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.