Kies data

Guinness Storehouse Gravity Bar

Guinness Storehouse Gravity Bar: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Dublin: entreeticket voor het Guinness Storehouse

1. Dublin: entreeticket voor het Guinness Storehouse

Als je in Dublin verblijft, dan mag je een bezoek aan het magische huis van Guinness niet missen. Guinness Storehouse is gevestigd in het hart van de Guinness Brewery bij St. James's Gate. Gehuisvest in een oude fermentatiefabriek, vertelt de bezoekerservaring van 7 verdiepingen de geschiedenis van de wereldberoemde Guinness Stout. Je avontuur begint zodra je door de deur het reusachtige pintvormige hart van het glazen gebouw instapt. Als je door het Guinness Storehouse wandelt, kom je erachter wat er bij het maken van de "Black Stuff" komt kijken: de ingrediënten, het proces en de passie. Kom meer te weten over de verschillende bekroonde advertentiecampagnes en slogans die worden gebruikt om Guinness op de markt te brengen. Na een reis door meer dan 250 jaar geschiedenis, beëindig je je tour in de Gravity Bar, waar je een pint Guinness krijgt. Ontspan en geniet van het spectaculaire 360 graden uitzicht over Dublin. In overeenstemming met de richtlijnen van de Ierse regering mogen groepen uit niet meer dan 2 huishoudens bestaan. Door deze tickets te kopen, bevestig je dat als iemand in je groep onlangs naar het buitenland is geweest of komt, je het laatste COVID-19-reisadvies van het Ierse ministerie van Volksgezondheid hebt gelezen en eraan voldoet, zie: https://www2.hse.ie/conditions/coronavirus/travel.html. Door deze tickets te kopen, stem je ermee in om alleen op bezoek te komen als jij en je groep allemaal in goede gezondheid verkeren, symptoomvrij zijn en de afgelopen 2 weken geen contact hebben gehad met iemand met een bevestigde COVID-19-infectie. Kijk hier wat de symptomen zijn: https://www2.hse.ie/conditions/coronavirus/symptoms.html

Met voorrang: Guinness & Jameson Irish Experience Tour

2. Met voorrang: Guinness & Jameson Irish Experience Tour

Ervaar 2 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Dublin tijdens deze tour in en rond het historische centrum van de stad. Proef zowel whisky als bier wanneer je deze twee fascinerende fabrieken met je gids bezoekt. Ontmoet je lokale gids in Dublin bij de Jameson Whiskey Distillery voor een proeverij in een exclusieve omgeving. Proef Jameson Whiskey-varianten en leer welke 3 ingrediënten worden gebruikt om 's werelds beroemdste Ierse whiskey te produceren. Behaal een begeerd Whiskey Taster Certificate en geniet van een gratis drankje samen met nieuwe vrienden. Laat jouw gids je fascinerende verhalen vertellen over de whiskey en de geschiedenis van Ierland.  Zet je tocht voort met een bezoek aan het Guinness Storehouse. Sla de lange rijen over en geniet van een proeverij en een gratis pint Guinness. Geniet van een uitleg over het beroemde bier door je gids terwijl je nipt van de perfecte pint donker bier. Bewonder 's werelds grootste pintglas dat uit het 7 verdiepingen tellende atrium oprijst. Leer hoe Guinness wordt gemaakt en over de hele wereld wordt vervoerd voordat je de andere verdiepingen van het pakhuis ontdekt, vol met boeiende tentoonstellingen.

Guinness Storehouse & hop on, hop off-tour Big Bus open dak

3. Guinness Storehouse & hop on, hop off-tour Big Bus open dak

Beleef een dag sightseeing in Dublin aan boord van onze hop on, hop off-bus met een standaard- of premiumticket. Je ziet het beste van deze dynamische en historische stad, met de tour die je naar alle bezienswaardigheden van Dublin brengt, van St. Stephen's Green tot het huis van Guinness en alles daartussenin. Stap uit om te verkennen en bezoek het Guinness Storehouse, de thuisbasis van 's werelds beroemdste stout. Tijdens je zelfgeleide rondleiding kom je alles te weten over de geschiedenis en productie van Guinness in dit beroemde pakhuis, dat is beoordeeld als één van de populairste attracties van Ierland. Verken interactieve tentoonstellingen over zeven verdiepingen en voltooi je bezoek met de mogelijkheid om perfect je eigen pint Guinness in de Gravity Bar te tappen met een vrij uitzicht van 360 graden over de stad Dublin.

Dublin: privé whisky- en bierroute-tour van een halve dag

4. Dublin: privé whisky- en bierroute-tour van een halve dag

Ontmoet uw gids in uw hotel na het ontbijt en stap aan boord van uw luxe transport met alleen uw privégroep en neem plaats voor een comfortabele rit. Uw whiskydeskundige gastheer zal aan boord commentaar geven terwijl u door vele districten van Dublin reist. Begin met een bezoek aan het Guinness Storehouse. Uw deskundige gastheer zal u door het brouwproces leiden tot aan de Gravity Bar voor een pint Guinness. Over de rivier de Liffey naar Smithfield, naar het oorspronkelijke huis van Jameson Irish Whiskey. John Jameson begon hier in 1780 met het distilleren van zijn beroemde whisky en tegenwoordig is het Jameson-bezoekerscentrum in de oude distilleerderijgebouwen een van de meest populaire attracties in de stad. Rond de tour af met drop-off aan de deur van je stadshotel in Dublin.

Sitemap Guinness Storehouse Gravity Bar

Wil je alle activiteiten in Guinness Storehouse Gravity Bar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Guinness Storehouse Gravity Bar

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.536 beoordelingen

Zeer goede rondleiding !! We hebben de hele geschiedenis van bier gezien, het hele brouwproces, er is de eerste proeverij, er zijn mensen die elke stap van dit proces vertellen, en bij de ingang krijg je een kaartje dat geldig is voor een tweede proeverij met een panoramisch uitzicht op de stad Dublin daar op het dak van de fabriek, het is echt de moeite waard!!

De tour was geweldig, we hebben de zelftour gedaan, wat prima was, we hebben de kans gemist om onze gezichten op een pintglas te hebben of hoe we onze eigen inschenken bij gebrek aan kennis, maar het was OK, het uitzicht aan de top is geweldig , het is gewoon een beetje klein voor het aantal mensen en beschikbare stoelen, maar de ervaring was het waard.

Geweldige tijd, zelfs voor niet-liefhebbers van bier (en Guinness), de kleintjes en kleintjes vonden het bezoek ook leuk! Je kunt de audiogids vanaf je telefoon volgen via qrcode, neem de audiogids, verkocht voor €3. Er zijn 5 restaurants aanwezig, dus we hebben daar geluncht met de familie en het was perfect. We verbleven 3 uur inclusief lunch.

De Guinness-presentatie is uitstekend - legt prachtig en artistiek het proces van het maken van Guinness en de geschiedenis erachter. Niet te missen als je Dublin bezoekt. Natuurlijk smaakt het Guinness absoluut het lekkerst als het wordt geserveerd in de bar op de 7e verdieping met een 360 graden uitzicht over de stad

Interessant, leuk om een paar uurtjes door te brengen