Gwanghwamun

Gwanghwamun: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Seoul: Gyeongbokgung Palace History Walk

1. Seoul: Gyeongbokgung Palace History Walk

Bezoek Gyeongbokgung Palace, opgericht in 1395 als het belangrijkste paleis in de Joseon-dynastie. Ontmoet je gids op het station van Gyeongbokgung en ga naar de hoofdingang van het Gyeongbukgung-paleis. Maak gebruik van de diepgaande kennis van uw Engelssprekende gids van de Koreaanse geschiedenis. Neem de tijd om rond te kijken in het paleis en de architectuur te bewonderen. Leer meer over de geschiedenis en verborgen verhalen van het grootste paleis van de Joseon-dynastie. Maak foto's van de locaties waar ooit koningen en koninginnen stonden. Ontdek de invloed die de dynastie had op de Koreaanse samenleving gedurende haar vijf eeuwen aan de macht. Beëindig de tour in het Gyeonghoiru-paviljoen, de evenementenhal van het paleis. Geniet na de rondleiding van wat tijd om het paleis in je eigen tempo te verkennen.

Seoul: Dark Side of the City en Ghost Stories Walking Tour

2. Seoul: Dark Side of the City en Ghost Stories Walking Tour

Bereid je voor op de engste, historisch correcte en angstaanjagend kille verhalen. Korea heeft een unieke geschiedenis die je naar binnen zal zuigen. Je zult plaatsen zien waar bloedige bloedbaden plaatsvonden. Je zult onder een brug lopen die een duister sinister geheim draagt. Je zult drie van de vijf paleizen van Seoul tegenkomen en de geheimen leren over een van hen die zelfs Seoulites niet weten. Je rondleiding wordt geleid door een historicus die je de duistere kant van de Koreaanse geschiedenis vertelt, waaronder de slachting van de mannen van zijn neef door prins Suyang en het bloedbad op de plek waar Korea's eerste westerse ziekenhuis was. Verhalen in de Japanse koloniale tijd worden gedeeld tijdens het wandelen in koninklijke paleizen. De route strekt zich uit naar andere delen van Seoul, zoals Nagwon-dong en Chenggyecheon Stream. Hoor moderne urban legendes, echte misdaadgebeurtenissen en eigenzinnige geheimen van gebouwen die de lokale overheid liever niet zou weten. Misschien ontmoet je een geest wel, dus wees niet te verrast. Je krijgt een basisindeling van de lay-out van Seoul en ziet veel sites, waaronder de drie van vijf paleizen, de Cheonggyecheon-stroom, Tapgol Park, de Insa-dong-buurt, het stadhuis van Seoul en het iconische Gwanghwamun-plein. Uw gids is een waardevolle bron van informatie en volledige tips over andere plaatsen om te zien en te eten. Er zijn rustpauzes en mogelijkheden om drankjes en snacks te nuttigen. Als je de donkere steegjes en geheime plekjes vol horror wilt verkennen, kun je de "Premium Tour" nemen voor uitgebreid en exclusief delen van verhalen.

Seoul: stadshoogtepunten ochtend e-bike tour

3. Seoul: stadshoogtepunten ochtend e-bike tour

Glijden moeiteloos door de oude stad Seoul per e-bike. Beginnend bij het toeristeninformatiecentrum K Style, vaar je naar het koninklijk paleis, voordat je het schilderachtige westelijke dorp bezoekt en op een e-bike de westelijke berg op vaart om de stadsmuur te zien. Vanaf de toppen kun je over de stad uitkijken en genieten van de natuurlijke schoonheid en epische skyline van Seoul in één. Bezoek vervolgens het dorp Baum, genesteld in de bergen, de filmlocatie van de beroemde film "parasiet", voordat je de oudste originele Joseon-dynastiepoort naar de stad bezoekt. Je hebt dan een spannende afdaling terug naar de stad. Je fietst moeiteloos langs het presidentiële Blauwe Huis en naar het traditionele dorp Bukcheon Hanok om de traditionele huizen daar te bekijken. Je comfortabele e-bike brengt je vervolgens naar de rustige Jogyesa-tempel voor een tempeltour en uiteindelijk terug naar het startpunt op de Cheonggyecheon-rivier voor het laatste tourverhaal over de Gwangtong-brug en tips over waar je heen moet en hoe je daar kunt komen.

Seoul: Gyeongbokgung-paleis, Jogyesa-tempel en Cheongwadae

4. Seoul: Gyeongbokgung-paleis, Jogyesa-tempel en Cheongwadae

Breng de dag door met het verkennen van het beste van Seoul, met je ervaren gids. Slenter door het Insadong-gebied, dat bekend staat om zijn traditionele producten en cafés. Luister terwijl je gids historische verhalen over Korea beschrijft. Kom meer te weten over Hanguel, het alfabetische systeem dat wordt gebruikt voor het schrijven van de Koreaanse taal. Begin je tour vanuit de Jogyesa-tempel, de hoofdtempel van de Jogye-orde van het Koreaanse boeddhisme, en ontdek de geschiedenis van de tempel. Ga verder naar het Gwanghwamun-plein en bekijk de standbeelden van koning Sejong de Grote en admiraal Yi Sun-sin. Bezoek het Gyeongbokgung-paleis, opgericht in 1395 als het belangrijkste paleis in de Joseon-dynastie. Loop onder Gwanghwamun door, de hoofdpoort van het paleis. Neem de tijd om rond te kijken in het paleis en de architectuur te bewonderen. Zie Cheongwadae, het huis van de president van de Republiek Korea, ook wel bekend als het Blauwe Huis. Ontspan in dit verborgen gebied met uitzicht op de bergen eromheen, voordat je een museum bezoekt om meer over Korea te leren. Ga ten slotte naar de traditionele markt van Tongin en bewonder de traditionele Hanok-huizen in Seochon Hanok Village. Bezoek een traditionele medicijnplaats in Hanok en proef Koreaanse kruidenthee in dit verborgen juweeltje.

  • Rondleidingen
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Gwanghwamun

Wil je alle activiteiten in Gwanghwamun ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.