Gyeongbokgung

Gyeongbokgung: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Ochtend 3 uur durende introductie tot Seoul Tour (paleis, tempel en meer)

1. Ochtend 3 uur durende introductie tot Seoul Tour (paleis, tempel en meer)

Begin je tour vanuit het hotel in Seoul tussen 8:00 en 9:20 uur. Stop eerst bij de boeddhistische tempel Jogyesa. Let op de sprinkhanen en baeksong-bomen voor de Daeungjeon, een werkelijk prachtig gezicht. Kijk verwonderd naar de Daeungjeon en het belangrijkste tempelgebouw die ongeveer 500 jaar oud zijn. Ga verder naar het Gyeongbok-paleis waar je eerst de wisseling van de wachtceremonie zult observeren. Verken vervolgens het Gyeongbok-paleis, gebouwd in 1395 en misschien wel het mooiste paleis in Korea en nog steeds het grootste van alle vijf belangrijkste paleizen in Seoul. Bezoek vervolgens Cheongwadae, het presidentiële blauwe huis, bekend om zijn prachtige, blauwe tegels. Deze pannen en het gladde dak zijn prachtig in harmonie met de berg Bugaksan erachter. Ontdek hoe het blauwe huis met zijn blauwe dakpannen en de vloeiende ronding van het dak de schoonheid van Korea vertegenwoordigt. Hier heb je de kans om Cheongwadae Sarangchae te bezoeken, een geschiedeniscentrum dat bezoekers de kans geeft om in de voetsporen te treden van de presidenten van Korea en meer te weten te komen over de fascinerende geschiedenis van Seoul voordat de tour rond 12.30 uur eindigt.

Seoul: noordkant van Seoul / Gwangjang-markt

2. Seoul: noordkant van Seoul / Gwangjang-markt

Je dag begint met een pick-up van je hotel naar het Gyeongbokgung-paleis, het mooiste en nog steeds het grootste van alle vijf paleizen. (Dinsdag: bezoek Changdeokgung-plaats) Ga vervolgens naar het dorp Bukchon Hanok, wat zich letterlijk vertaalt naar "noordelijk dorp", waar veel traditionele huizen fungeren als culturele centra, pensions en restaurants. Loop naar Samcheongdong vol met cafés, musea, antiekwinkels en galerieën waar u kunt genieten van de kunst en winkelen. Ga vervolgens naar Ihwha Mural Village, op minder dan 10 minuten lopen bergopwaarts van het bruisende Daehakno-gebied. Terwijl je de hellingen van Mount Naksan opgaat, zullen het lawaai en de drukte plaatsmaken voor frisse lucht en prachtige, weidse uitzichten over de stad, maar ook voor iets onverwachts: straatkunst. Ten slotte eindigt uw reis op de Gwangjang-markt, de eerste markt van het land. Hoewel de goederen geen merkproducten zijn, zal de brede selectie van hoogwaardige goederen tegen goedkope prijzen het een plezierige winkelervaring maken. De markt staat bekend om het heerlijke eten, dus lunch of wat snacks.

(Copy of) Bali: volledige dag op Bali met hoteltransfers

3. (Copy of) Bali: volledige dag op Bali met hoteltransfers

Huur een auto en gids voor een dag en maak het zien van de topattracties op Bali een fluitje van een cent. Reis in een auto met airconditioning die voldoende ruimte biedt voor maximaal 5 personen. Ontspan en laat je chauffeur je meenemen naar de bezienswaardigheden die je het meest interesseren. Sla het gedoe van het openbaar vervoer over. Begin je op maat gemaakte rondreis door Bali om ongeveer 09:00 uur (of andere tijd op afspraak) en profiteer van een reisroute die kan worden gewijzigd en aangepast aan je interesses. Kies uit het grote aantal attracties die Bali te bieden heeft en maak van jouw begeleide trip een persoonlijke ervaring in het paradijs.  Je erkende gids kan je perfect begeleiden, of je nu naar een van de locaties op de UNESCO Werelderfgoedlijst gaat, zoals de rijstvelden en de watertempels, of kiest voor watersport in het zuiden van het eiland. In het binnenland kun je het artistiek erfgoed van Ubud ontdekken of naar Mt. Batur gaan om de vulkaan te bekijken die boven het dorp Kintamani uittorent. Kom dicht bij de natuur in Ubud Monkey Forest en bekijk het hindoeïstische tempelcomplex van het dorp Padangtegal. 

Seoul: Gyeongbokgung Palace History Walk

4. Seoul: Gyeongbokgung Palace History Walk

Bezoek Gyeongbokgung Palace, opgericht in 1395 als het belangrijkste paleis in de Joseon-dynastie. Ontmoet je gids op het station van Gyeongbokgung en ga naar de hoofdingang van het Gyeongbukgung-paleis. Maak gebruik van de diepgaande kennis van uw Engelssprekende gids van de Koreaanse geschiedenis. Neem de tijd om rond te kijken in het paleis en de architectuur te bewonderen. Leer meer over de geschiedenis en verborgen verhalen van het grootste paleis van de Joseon-dynastie. Maak foto's van de locaties waar ooit koningen en koninginnen stonden. Ontdek de invloed die de dynastie had op de Koreaanse samenleving gedurende haar vijf eeuwen aan de macht. Beëindig de tour in het Gyeonghoiru-paviljoen, de evenementenhal van het paleis. Geniet na de rondleiding van wat tijd om het paleis in je eigen tempo te verkennen.

DMZ, Gyeongbokgung-paleis en stadstour door Seoul

5. DMZ, Gyeongbokgung-paleis en stadstour door Seoul

Korea is sinds 1950 verdeeld in Noord en Zuid. Noord-Korea is meer gesloten geworden, terwijl Zuid-Korea zich blijft ontwikkelen als een democratie en leidende economie en zijn cultuur deelt met de rest van de wereld. Het DMZ-gebied is de enige plek waar je de realiteit van de meest verdeelde natie ter wereld kunt zien. Deze tour omvat een militaire toeristengids, een shuttle-voertuig en toegangsprijzen voor een locatie die helpt om de geschiedenis van de oorlog uit te leggen. Uw gidsen zijn professionele beveiligingsspecialisten, waardoor u meer te weten kunt komen over Noord- en Zuid-Koreaanse relaties. Bezoek de Third Tunnel Experience, die is ontworpen om Zuid-Korea binnen te vallen met tanks, het observatorium waar je Noord-Koreaanse inwoners kunt zien, het War History Pavilion en Imjingak. Ervaar elk aspect van het DMZ-gebied.   Je bezoekt ook het Gyeongbok-paleis, waar de koning, zijn familie en 2000 anderen eerder woonden terwijl ze de natie regeerden. Wees gefascineerd als je hoort hoe het paleis meer werd gerund als een modern bedrijf - met werknemers en adviseurs - in plaats van als het koninklijke complex dat je zou verwachten.

Seoul: stadshoogtepunten ochtend e-bike tour

6. Seoul: stadshoogtepunten ochtend e-bike tour

Glijden moeiteloos door de oude stad Seoul per e-bike. Beginnend bij het toeristeninformatiecentrum K Style, vaar je naar het koninklijk paleis, voordat je het schilderachtige westelijke dorp bezoekt en op een e-bike de westelijke berg op vaart om de stadsmuur te zien. Vanaf de toppen kun je over de stad uitkijken en genieten van de natuurlijke schoonheid en epische skyline van Seoul in één. Bezoek vervolgens het dorp Baum, genesteld in de bergen, de filmlocatie van de beroemde film "parasiet", voordat je de oudste originele Joseon-dynastiepoort naar de stad bezoekt. Je hebt dan een spannende afdaling terug naar de stad. Je fietst moeiteloos langs het presidentiële Blauwe Huis en naar het traditionele dorp Bukcheon Hanok om de traditionele huizen daar te bekijken. Je comfortabele e-bike brengt je vervolgens naar de rustige Jogyesa-tempel voor een tempeltour en uiteindelijk terug naar het startpunt op de Cheonggyecheon-rivier voor het laatste tourverhaal over de Gwangtong-brug en tips over waar je heen moet en hoe je daar kunt komen.

Seoul: Gyeongbokgung-paleis, Jogyesa-tempel en Cheongwadae

7. Seoul: Gyeongbokgung-paleis, Jogyesa-tempel en Cheongwadae

Breng de dag door met het verkennen van het beste van Seoul, met je ervaren gids. Slenter door het Insadong-gebied, dat bekend staat om zijn traditionele producten en cafés. Luister terwijl je gids historische verhalen over Korea beschrijft. Kom meer te weten over Hanguel, het alfabetische systeem dat wordt gebruikt voor het schrijven van de Koreaanse taal. Begin je tour vanuit de Jogyesa-tempel, de hoofdtempel van de Jogye-orde van het Koreaanse boeddhisme, en ontdek de geschiedenis van de tempel. Ga verder naar het Gwanghwamun-plein en bekijk de standbeelden van koning Sejong de Grote en admiraal Yi Sun-sin. Bezoek het Gyeongbokgung-paleis, opgericht in 1395 als het belangrijkste paleis in de Joseon-dynastie. Loop onder Gwanghwamun door, de hoofdpoort van het paleis. Neem de tijd om rond te kijken in het paleis en de architectuur te bewonderen. Zie Cheongwadae, het huis van de president van de Republiek Korea, ook wel bekend als het Blauwe Huis. Ontspan in dit verborgen gebied met uitzicht op de bergen eromheen, voordat je een museum bezoekt om meer over Korea te leren. Ga ten slotte naar de traditionele markt van Tongin en bewonder de traditionele Hanok-huizen in Seochon Hanok Village. Bezoek een traditionele medicijnplaats in Hanok en proef Koreaanse kruidenthee in dit verborgen juweeltje.

Seoul: Koninklijk Paleis en Folk Village Tour met lunch

8. Seoul: Koninklijk Paleis en Folk Village Tour met lunch

Leer meer over de volkscultuur en geschiedenis van Seoul, terwijl je ook de hoogtepunten van de stad verkent. bezoek het National Folk Museum en dwaal door de straten van Jogyesa. Bezoek tempels en probeer lokale gerechten. Nadat je 's ochtends bent opgehaald bij je hotel, ga je naar de schoonste beek in Seoul, de Cheonggyecheon-stroom, een 11 km lange moderne beek die door het centrum van Seoul loopt. Cheonggyecheon, gecreëerd als onderdeel van een stadsvernieuwingsproject, is een restauratie van de stroom die er is sinds de Joseon-dynastie. Het is moeilijk voor te stellen dat deze prachtige beek ooit een sloot was. De volgende stop is het Koreaanse presidentiële kantoor, The Blue House, waar u ook een bezoek zult brengen. Cheongwadae Saranchae is een Koreaans presidentieel tentoonstellingscentrum, onlangs geopend in januari 2010. De volgende stop tijdens de tour is het National Folk Museum en het Gyeongbokgung-paleis. Gebouwd in 1394, was het het belangrijkste paleis van de Joseon-dynastie (1392-1910) door de oprichter, koning Taejo, het is het meest uitgebreide en grootste van de 5 paleisen uit die periode. Op het terrein bezoekt u ook het National Folk Museum of Korea, waar u ongeveer 4.000 items over de traditionele manier van leven van Korea zult zien. Er zijn 3 permanente tentoonstellingszalen, twee speciale tentoonstellingszalen, een winkel en een referentieruimte. Bezoek later Jogyesa, gelegen in een van de meest populaire culturele straten in Seoul, Insa-dong, vlakbij het paleis van Gyeongbokgung. Het is de belangrijkste tempel van de Jogye-orde van het Koreaanse boeddhisme (sinds 1936) en speelt een leidende rol in de huidige staat van het Seon-boeddhisme in Zuid-Korea. De tempel werd voor het eerst opgericht in 1395, aan het begin van de Joseon-dynastie; de moderne tempel werd gesticht in 1910 en heette aanvankelijk Hwanggaksa. De naam werd veranderd in Taegosa tijdens de periode van de Japanse overheersing, en vervolgens in de huidige naam in 1954. Nadat je hier bent geweest, ga je verder naar het Korea Folk-dorp. Het Korea Folk Village is een levend museum dat de levensstijl van Koreanen enkele eeuwen geleden uitbeeldt. Er zijn pottenbakkers, wevers, smeden en andere ambachtslieden die hun ambacht op traditionele wijze uitoefenen. Er zijn ook 270 traditionele huizen en een klein amfitheater voor volksmuziek en dansvoorstellingen. Routebeschrijving • Ophaalservice van het hotel 08:40 • Passeer Deoksugung, Sungnyemun, Seoul Station (dinsdag: geen doorgang naar Deoksugung) • Cheonggyecheon-stream • De hoofdingang van het Blauwe Huis 'Cheongwadae' (Souvenirfoto) • Cheongwadae Saragchae (maandag: buiten het gebouw) • Gyeongbokgung-paleis, Nationaal Volksmuseum en de wisseling van de Koninklijke Garde (dinsdag: Deoksugung-paleis en de wisseling van de Koninklijke Garde • Jogyesa-tempel • Lunch (Menu: Dolsot Bibimbap) • Koreaans volksdorp • Inleveren hotel 17:00 uur

Seoul: Koninklijk Paleis van een hele dag en winkelrondleiding

9. Seoul: Koninklijk Paleis van een hele dag en winkelrondleiding

• [Cheonggyecheon Stream] is een 11 km lange moderne stroom die door het centrum van Seoul loopt. Cheonggyecheon, gecreëerd als onderdeel van een stadsvernieuwingsproject, is een restauratie van de stroom die er ooit eerder was tijdens de Joseon-dynastie. • [Cheongwadae (Het Blauwe Huis)] is de presidentiële residentie van de Republiek Korea en wordt beschouwd als het hart van de natie. Cheongwadae Saranchae is een Koreaans presidentieel expositiecentrum, onlangs geopend in januari 2010. (maandag: alleen buiten het gebouw) • [The Royal Guard Changing Ceremony] is een geweldige kans om een zeldzaam traditioneel tafereel in Korea te ervaren. Zorg ervoor dat je een camera meeneemt om veel foto's te maken. De prachtige kostuums van de bewakers, met hun schitterende primaire kleuren, zijn een waar genoegen om te zien. • [Gyeongbokgung-paleis], gebouwd in 1394 als het belangrijkste paleis van de Joseon-dynastie (1392-1910) door de stichter, koning Taejo, is het meest uitgebreide en grootste van de 5 paleizen uit die periode. Gyeongbokgung, het oudste paleis van de Joseon-dynastie, ligt aan het noordelijke uiteinde van de Seojong-ro-straat. Op het terrein staat het National Folk Museum of Korea, waar bezoekers de unieke culturele en historische kenmerken van Korea en de levensstijl van vervlogen tijden kunnen bekijken. • [Jogyesa] is gelegen in een van de meest populaire culturele straten in Seoul, Insa-dong. Heel dicht bij het paleis van Gyeongbokgung, is het de belangrijkste tempel van de Jogye-orde van het Koreaanse boeddhisme (sinds 1936) en speelt het een leidende rol in de huidige staat van het Seon-boeddhisme in Zuid-Korea. De tempel werd voor het eerst opgericht in 1395, aan het begin van de Joseon-dynastie; de moderne tempel werd gesticht in 1910 en heette aanvankelijk "Hwanggaksa". • [Changdeokgung-paleis (maandag: Jongmyo Royal Shrine)] werd door vele Joseon-koningen als het belangrijkste paleis gebruikt en is zeer goed bewaard gebleven. Het paleis werd in 1997 geregistreerd bij UNESCO. • [Insadong] Ervaar kunstgalerijen, traditionele ambachtswinkels, antiekkunsthandelaren, traditionele theehuizen en restaurants. De perfecte plek in Seoul voor bezoekers die de traditionele aspecten van Korea willen ervaren. • [Namsangol Hanok Village (maandag: Bukchon Hanok Village) ] ligt tussen de hoge gebouwen in het midden van een normale stad met 5 gerestaureerde traditionele Koreaanse huizen, een paviljoen, een vijver en een tijdcapsule. • [Sungnyemun-poort (maandag: alleen buiten de poort)], normaal bekend als de Namdaemun, is een van de acht poorten in de vestingmuur van Seoel, Zuid-Korea, die de stad in de Joseon-dynastie omringde. • [Namdaemun-markt] Op slechts een paar minuten van Seoul's oude Sungnyemun-poort is een openluchtmarkt met dezelfde naam. Het ligt dicht bij het centrum en de luxe hotels, en het biedt de allerbeste selectie handelswaar in de natie. De geschiedenis van de markt gaat terug tot de Joseon-dynastie en is sindsdien de belangrijkste plaats geworden om dagelijkse producten uit te wisselen tussen stedelijke en landelijke gebieden van Korea

Seoul: ochtendwandeling door het Koninklijk Paleis

10. Seoul: ochtendwandeling door het Koninklijk Paleis

Je wordt opgehaald bij je hotel voor deze kleine groepstour door Seoul. Op weg naar de eerste attractie, passeer je Deoksugung Palace. Deze tour begint bij de Cheonggyecheon-stroom, een 11 km lange, moderne openbare recreatieruimte in het centrum van Seoul. In juli 2003 startte de toenmalige burgemeester van Seoul, Lee Myung-bak, een project om de verhoogde snelweg te verwijderen en de stroom te herstellen. Een van de doelstellingen van het project was om de geschiedenis en cultuur van de regio, die al 30 jaar verloren was gegaan, te herstellen en de economie van Seoul nieuw leven in te blazen. Bezoek vervolgens de site van de koninklijke tuin van de Joseon-dynastie, Cheongwadae (The Blue House) - het uitvoerende kantoor en de officiële residentie van het Zuid-Koreaanse staatshoofd, de president van de Republiek Korea. The Blue House is in feite een complex van gebouwen, grotendeels gebouwd in de traditionele Koreaanse bouwstijl met enkele moderne elementen. Je stopt bij Cheongwadae Saranchae, een Koreaans presidentieel tentoonstellingscentrum, onlangs geopend in januari 2010. De term 'Sarangchae' verwijst naar een plaats die is bedoeld om gasten te ontvangen in een traditioneel Koreaans huis. Normaal gesproken staat 'Sarangchae' als een apart gebouw van Anchae waar de eigenaren van het huis verblijven. Zoals de naam 'Cheongwadae Saranchae' aangeeft, is het een apart gebouw tegenover Cheongwadae. Een van de hoogtepunten van deze tour is de wisseling van de koninklijke wacht. Het is een geweldige kans om een zeldzame traditionele scène in Korea te ervaren. Zorg ervoor dat je een camera meeneemt om foto's te maken. Daarna ga je verder naar het Gyeongbokgung-paleis, het grootste van de 5 grote paleizen gebouwd door de Joseon-dynastie. Het district van de regering en de belangrijkste gebouwen van het Gyeongbokgung-paleis vormden het hart van de hoofdstad Seoel en vertegenwoordigden de soevereiniteit van de Joseon-dynastie. De architecturale principes van het oude China werden harmonieus geïntegreerd in zowel de traditie als het uiterlijk van het koninklijk hof van Joseon. Het National Folk Museum of Korea is een nationaal museum van Zuid-Korea, gelegen op het terrein van het Gyeongbokgung-paleis dat replica's van historische voorwerpen gebruikt om de geschiedenis van het traditionele leven van het Koreaanse volk te illustreren. Er zijn drie permanente tentoonstellingszalen, twee speciale tentoonstellingszalen, een winkel en een referentieruimte. Bezoek later Jogyesa, de belangrijkste tempel van de Jogye-orde van het Koreaanse boeddhisme. Het werd dit in 1936 en speelde zo een leidende rol in de huidige staat van het Seon-boeddhisme in Zuid-Korea. De tempel werd voor het eerst opgericht in 1395, aan het begin van de Joseon-dynastie; de moderne tempel werd gesticht in 1910 en heette aanvankelijk Hwanggaksa . De naam werd veranderd in Taegosa tijdens de periode van de Japanse overheersing, en vervolgens in de huidige naam in 1954. Last but not least, aan het einde van deze tour wordt u afgezet bij Myeongdong Lotte Hotel of de Namdaemun-markt. Routebeschrijving: • 08:30 uur ophalen bij hotel • De ramen van tour "Deoksugung, Sungnyemun, Seoul Station" (dinsdag: geen pass door Deoksugung) • Cheonggyecheon-stream • De hoofdingang van het Blauwe Huis 'Cheongwadae' (Souvenirfoto) • Cheongwadae Saragchae (maandag: alleen buiten het gebouw) • Gyeongbokgung-paleis, nationaal volksmuseum en wisseling van de koninklijke wacht (dinsdag: paleis Deoksugung en wisseling van de koninklijke wacht) • Jogyesa-tempel (Seoul Museum of History op dinsdagen) • 12:00 Afzetten bij Myeongdong Lotte Hotel of Namdaemun Market

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Gyeongbokgung

Wil je alle activiteiten in Gyeongbokgung ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.