Ha Long Bay

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Ha Long Bay

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.675 beoordelingen

Mooie boot met zeer ruime en comfortabele hutten. Wij waren met 6 en kregen een upgrade naar de 2 achterste hutten met eigen balkon, was fantastisch! Deze boot ook veel mooier dan wij verder gezien hebben. De bemanning was super vriendelijk, eten fantastisch en Halong Bay moet je gezien hebben, ondanks de drukte, die mee viel als je weer op de boot was.

Echt een geweldige trip. Mooie en vooral ook schone boot met fantastische crew. Echt van genoten. En vooral het eten. Misschien wel het lekkerste dat we in Vietnam gehad hebben. In ieder geval het meeste. Volgens mij in 2 dagen een paar kilo aangekomen.

Tour op zich goed geregeld maar werd 1 uur te laat opgehaald + lang zitten in een uncomfortabele bus (absoluut geen beenruimte voor niet-Aziaten). Bootreis echter prima, eten goed,prachtige natuur en leuke attracties.

The company was Green Trail Travel Cat Ba. Great service. Good and funny tourguide. The crew were helpfull with everything so we had a very good experience/day.

Prima chauffeur die netjes op tijd was om ons naar de luchthaven te brengen. Flesje water in de auto en vroeg nog eens extra of we wel internationaal vlogen.