Haarlem
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Haarlem Rondvaarten & boottochten: Onze meest aanbevolen

Haarlem: rondvaart van 50 minuten

1. Haarlem: rondvaart van 50 minuten

Ervaar en ontdek het prachtige historische centrum van Haarlem vanuit een uniek perspectief terwijl je rondvaart door de grachten van de oude stad tijdens een tocht van 50 minuten. Nadat je je professionele schipper hebt ontmoet en aan boord bent gegaan van de boot in het centrum van de stad, begin je met het ontdekken van de unieke architectuur van Haarlem, pittoreske gebouwen en romantische grachten. Bewonder aan boord attracties zoals de  Molen de Adriaan, Teylers Hofje, het Frans Hals Museum en de Jopenkerk. Geniet van gratis hapjes en drankjes terwijl je vaart in het gezelschap van een bemanning met jarenlange ervaring op het water van Haarlem. De boot wordt verwarmd voor je comfort.

...
Vanuit Amsterdam: Haarlem City, Rondvaart & Windmolenbezoek

2. Vanuit Amsterdam: Haarlem City, Rondvaart & Windmolenbezoek

Begin uw rondleiding door het ongemak van Haarlem en ontmoet uw chauffeur / gids op uw centraal gelegen accommodatie of transportterminal. Na een korte meet and greet rijd je naar deze prachtige, historische stad, onaangeroerd door massatoerisme. Geniet van een privéwandeling door Haarlem en krijg veel van de bezienswaardigheden te zien die toeristen niet te zien krijgen. Tijdens uw wandeling door Haarlem ziet u de grote gotische Sint-Bavokerk, een van de mooiste marktpleinen van het land, verborgen binnenplaatsen en een breed scala aan winkels. Eindig je tour comfortabel met je persoonlijke gids / chauffeur die je terugbrengt naar je accommodatie aan het einde van een volledige dag vol avontuur.

...

Sitemap Haarlem

Wil je alle activiteiten in Haarlem ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Haarlem

Aangenaam, leuke gids. We hadden het geluk enkel met Nederlandstaligen aan boord te zijn. Zodanig moest de gids niet telkens van taal wisselen en kon hij wat meer dan het hoogstnoodzakelijke vertellen. Interessant om hiermee het verblijf in Haarlem te starten.

Super leuk veel geleerd over de geschiedenis van Haarlem zowel opa en oma als de twee kleinkinderen vonden het leer vol

Het is een prachtige stad rijk historische gebouwen net hun verhaal

Hele leuke , gezellige en informatieve uitleg in een mooie omgeving

Leuke trip! Schipper bracht de informatie erg leuk.