Kies data

Dingen om te doen Hải Phòng

Hải Phòng: De beste dingen die je niet wil missen

2-daagse traditionele cruise naar de baai van Lan Ha en het eiland Cat Ba

1. 2-daagse traditionele cruise naar de baai van Lan Ha en het eiland Cat Ba

Dag 1: Ha Noi - Cat Ba-eiland - Lan Ha-baai Begin je tweedaagse avontuur met een handige ophaalservice bij je hotel in de oude wijk van Ha Noi. Bij uw accommodatie heeft u een korte meet & greet met uw chauffeur voordat u wordt overgebracht naar Cat Ba. Je maakt eerst een korte en mooie rit naar God Harbor (Hai Phong-stad), vanaf hier stap je aan boord van je speedboot naar het eiland Cat Ba. Zodra u aankomt bij het dok in Cat Ba, wordt u meegenomen op een mooie rit over de nationale weg totdat u het belangrijkste stadscentrum van Cat Ba bereikt. Hier checkt u in voor uw cruise. Na een ochtend op doorreis heb je trek gekregen! Geniet van een lunch in een lokaal en aanbevolen restaurant met zeevruchten en groenten. De rest van de dag krijg je bezienswaardigheden te zien als Monkey Island, Twin Beach en het drijvende dorp Ben Beo. Na de lunch stop je eerst in het Hang Ca gebied, hier kun je langs verborgen lagunes en tunnels peddelen. Bij zonsondergang gaat uw cruise 's nachts voor anker op Three Peaches Island. Hier kunt u zwemmen en genieten van cocktails aan de bar voordat u de avond op het schip doorbrengt. Dag 2: Lan Ha Bay - Viet Hai Village - Cat Ba-eiland Nadat je van je heerlijke ontbijt hebt genoten, ben je klaar om aan je tweede avontuurlijke dag te beginnen. Vervolg uw cruise naar Ha Long Bay - u heeft de keuze om ofwel een wandeling langs het strand te maken of een fietstocht te maken naar Viet Hai Village. Zodra u de Viet Hai-pier bereikt, begint u aan uw fietstocht van 6 km naar een afgelegen dorp in het midden van Cat Ba. Eenmaal hier krijgt u de kans om te zien hoe de lokale bevolking leeft. Na je fietsavontuur ga je terug naar je cruiseschip en reis je terug naar Lan Ha Bay. Geniet van een vroege lunch op uw boot omringd door prachtige uitzichten en check uit vanuit uw hut. Vanaf hier bezoekt u een vissersdorp op een boot door honderden eilanden bij Lan Ha Bay. Hierna keert u terug naar de haven van Beo voordat u per bus wordt teruggebracht naar Ha Noi.

Hanoi: transfer naar privéauto Hai Phong

2. Hanoi: transfer naar privéauto Hai Phong

Het nemen van een privéauto van Hanoi naar Hai Phong is duurder dan het nemen van een bus of trein. In vergelijking met de anderen is het echter comfortabeler en handiger. De afstand tussen Hanoi en Hai Phong is 130 kilometer. Het duurt ongeveer 3 uur om er te rijden. Omdat Haiphong een van de grootste kuststeden in het noordoosten van Vietnam is, associeert vrijwel iedereen het met Cat Ba Island of Do Son Beach. Naast een aantal bekende toeristische bezienswaardigheden biedt deze stad echter een breed scala aan culturele, sociale en natuurlijke omgevingen. De privéauto kan stoppen voor foto's of rusten op weg van Hanoi naar Hai Phong. Vraag de vriendelijke chauffeur of je koffie of lunch wilt, hij helpt je graag verder.

Hanoi: privétransfer naar Hai Phong per luxe auto

3. Hanoi: privétransfer naar Hai Phong per luxe auto

Door gebruik te maken van onze privéautotransfer van Ha Noi naar Hai Phong, bent u vrij om het tijdstip van aankomst en vertrek te kiezen. Zo ben je flexibel en hoef je niet op iemand anders te wachten! Het belangrijkste is dat u geen geld hoeft te betalen voordat onze Hanoi naar Hai Phong per privéautoservice begint! Met andere woorden, u kunt alle kosten betalen nadat u de privéautotransfer naar Hai Phong bij ons heeft afgerond. Afhankelijk van de tijd die u hebt opgegeven in het boekingsformulier voor een privéauto van Hanoi naar Hai Phong, komt onze chauffeur u ophalen bij uw hotel. Aangezien dit uw privéautotransfer is, kunt u de reisroute zelf aanpassen. Bovendien zal onze vriendelijke Engelssprekende chauffeur altijd bereid zijn om u te helpen meer te weten te komen over Hai Phong. Tijdens de reis van 120 km laat hij je onderweg enkele mooie bestemmingen zien. Als je bovendien geweldige foto's wilt maken of even wilt uitrusten, aarzel dan niet om hem te vragen te stoppen. Na aankomst in Hai Phong brengen we je naar je hotel in de stad. Onze chauffeur controleert de auto nogmaals voor het geval u spullen in de auto heeft achtergelaten. Dan is het tijd om afscheid te nemen van onze chauffeur en de transfer af te ronden.

Beschikbare activiteiten

  • Transfers
  • Meerdaagse tours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Hải Phòng

Wil je alle activiteiten in Hải Phòng ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.