Kies data

Dingen om te doen Halifax

Halifax: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Halifax: Peggy's Cove Express Tour

1. Vanuit Halifax: Peggy's Cove Express Tour

Verken de prachtige Peggy's Cove met een ervaren, leuke en vriendelijke lokale gids. Laat je ophalen bij je hotel in het centrum van het schiereiland Halifax met snelle toegang tot de iconische Peggy's Cove. Verken de meest gefotografeerde vuurtoren in Canada, met een kleine en intieme groepsreis. Geniet van het ophalen van hotels op het schiereiland Downtown Halifax en begin uw volledig begeleide tour richting Peggy's Cove. Rij comfortabel en stijlvol met een high-end sprinterbusje en kleine groepen van minder dan 6 personen. Terwijl je naar dit pittoreske vissersdorpje rijdt, leer je leuke lokale weetjes en tips van je gids en bewonder je het prachtige, met bomen omzoomde landschap. Bij aankomst in Peggy's Cove, grijp je de kans om een foto te maken met Peggy's Point Lighthouse. Neem je vrije tijd om dit schilderachtige vissersdorpje te verkennen, dat unieke, kleine winkeltjes en een prachtig uitzicht op de oceaan en de omringende natuur biedt. Ga op een bankje zitten en denk na over dit turbulente kustpunt, voordat je terugkeert naar Halifax.

Halifax: rondleiding door Halifax en bezoek aan Peggy's Cove

2. Halifax: rondleiding door Halifax en bezoek aan Peggy's Cove

Je avontuurlijke dag begint met een rit naar Peggy's Cove. Peggy's Cove, een pittoresk vissersdorp waar veel te zien en te doen is, ligt op ongeveer een uur rijden van Halifax. Tijdens de rit naar Peggy's Cove laat je gids je belangrijke bezienswaardigheden en panoramische uitzichten zien. Bij aankomst in de baai krijg je veel vrije tijd om bijvoorbeeld de omgeving van de historische vuurtoren te verkennen, langs de oceaan te wandelen en op zoek te gaan naar getijdenpoelen, naar het dorp te gaan om de vissers te zien, of om te winkelen in een van de kleine boetiekjes en winkels. Nadat je Peggy's Cove hebt verkend, rijd je terug naar Downtown Halifax, waar je stopt bij Citadel Hill en een historische gids op je wacht voor een geweldige rondleiding. Tijdens de rondleiding verken je gevangeniscellen en steegjes die terug gaan naar 1745.   De dag eindigt met een hoogtepunt, namelijk met een rondrit door Downtown Halifax. De rondrit voert je langs de beroemdste gebouwen en bezienswaardigheden van de stad, zoals Titanic Cemetery, de stadstuinen, Pier 21 en de Halifax Farmers Market. Aan het eind van de rondrit wordt je afgezet bij een door jouw gekozen locatie.

Halifax: Canadian Museum of Immigration bij Pier 21 Admission

3. Halifax: Canadian Museum of Immigration bij Pier 21 Admission

Reserveer van tevoren en profiteer van flexibele toegang tot het Canadian Museum of Immigration. Plan uw bezoek rond het weer en uw reisschema met een ticket waarmee u binnen 7 dagen aan weerszijden van uw geboekte datum kunt bezoeken. Het museum bevindt zich aan de waterkant van Halifax op de nationale historische locatie van Pier 21. Stap in het verleden en ervaar hoe het was om naar Canada te emigreren. Sluit je aan bij een gepassioneerde gids voor een rondleiding in het Engels of Frans door de Pier 21 Story Exhibition. Je entree is inclusief toegang tot alle tentoonstellingen. Volg de evolutie van immigratie naar Canada in de Canadian Immigration Story Exhibition. Duik in verhalen uit de eerste hand van nieuwkomers in de Canadese cultuur, economie en manier van leven - van vroeger tot nu. Bekijk een originele documentaire van 20 minuten 'In Canada' voor meeslepende verhalen over reizen en erbij horen. Een van de deskundige onderzoekers van het museum kan u helpen de reis van uw gezin te ontdekken in het Scotiabank Family History Centre. Je kunt ook Canadese schatten kopen in de unieke cadeauwinkel van het museum.

Halifax: Segwaytour door de stad

4. Halifax: Segwaytour door de stad

Klim aan boord van een Segway en maak het zien van de bezienswaardigheden van Halifax een fluitje van een cent terwijl je moeiteloos de vele heuvels van de stad op glijdt. Er zijn twee tourlengtes om uit te kiezen, afhankelijk van uw sightseeingplannen en schema. Beide tours zijn inclusief training, stops voor foto's en tijd om te genieten van de bezochte sites. Check in bij de kiosk aan de Halifax Waterfront, onderteken de verklaring van afstand en zorg dat u uitgerust bent met de veiligheidsuitrusting. Bereid je voor op je Segway-avontuur met 30 minuten uitgebreide training inclusief voldoende oefentijd. Volg daarna uw deskundige gids langs de Halifax Waterfront Boardwalk voordat u de stad ingaat om de bezienswaardigheden te bekijken. Profiteer van de lokale inzichten van uw gidsen en geniet van stops voor fotomomenten. De duur van uw tour is afhankelijk van uw geselecteerde optie. De meest populaire is de stadstour van 3 uur die je meeneemt naar het hart van Halifax om enkele van de hoogtepunten van de binnenstad te zien. De 2 uur durende City Spin Tour is een verkorte versie van de 3 uur durende tour en neemt je mee langs de Halifax Waterfront naar Argyle Street en Citadel Hill. Kom te weten waar dingen zijn en hoe de stad is ingedeeld, zodat je zelf verder kunt verkennen.

Van Halifax: City & Peggy's Cove Express Sunset Tour

5. Van Halifax: City & Peggy's Cove Express Sunset Tour

Ontdek Halifax 's nachts met een lokale gids die je meeneemt naar het beste uitzicht op de zonsondergang bij de beroemde Peggy's Cove. Geniet van het prachtige, bruisende centrum van Halifax dat 's avonds verlicht is en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden tijdens een rondleiding inclusief ophalen, wegbrengen en vervoer. Na het ophalen van het hotel, geniet je van een mooie rit naar Peggy's Cove, net op tijd om de oogverblindende zonsondergang te bekijken. Bewonder het uitzicht terwijl je de lucht van kleur ziet veranderen met de beroemde Peggy's Cove Lighthouse (ook bekend als Peggy's Point Lighthouse) met uitzicht op de Atlantische Oceaan als achtergrond. Zodra de zon is ondergegaan, wordt u teruggebracht naar de bruisende binnenstad. Luister naar het verhaal van uw gids terwijl u interessante plaatsen passeert, zoals Point Pleasant Park, Halifax Port en Pier 21. Neem vervolgens Halifax Seaport Market in u op, de oudste continu werkende boerenmarkt in Noord-Amerika. Bekijk vervolgens het bruisende Halifax Waterfront, de iconische brouwerij van Alexander Keith, de universiteiten van Dalhousie en Saint Mary en de prachtige stadstuinen. Bezoek Fairview Lawn Cemetery, de laatste rustplaats voor meer dan 100 slachtoffers van het zinken van de Titanic. Keer ten slotte terug naar uw hotel.

Halifax Boardwalk en Seaport: smartphone-audiotour

6. Halifax Boardwalk en Seaport: smartphone-audiotour

Ontdek de haven van Halifax met deze smartphonetour. Zoek op deze 1,5 kilometer lange route historische bezienswaardigheden en artefacten uit de 18e eeuw. Laat je tijdens deze informatieve tour vervoeren naar de tijd dat kapers rijk werden van hun gewaagde escapades op zee. Volg de ontwikkeling van dit gebied door de eeuwen heen terwijl deze onstuimige aanloophaven uitgroeide tot een levendige, moderne stad. Begin bij Pier 21 waar zoveel immigranten voor het eerst voet aan wal zetten in Canada om een nieuw leven te beginnen. Slenter langs monumenten, standbeelden en sculpturen ter ere van degenen die Halifax hebben helpen maken tot de stad die het nu is. Loop in je eigen tempo over een van de langste promenades ter wereld. Sla uw gegevens op met een offline tour. Bezoek maritieme musea en loop op het dek van een Edwardiaans stoomschip de CSS Acadian. Van eind juni tot oktober verwelkomt de HMCS Sackville, het oudste oorlogsschip van Canada, bezoekers aan boord. Eindig bij de Market Mall waar u kunt winkelen.

Halifax: Ontdek de Halifax Explosion Audio Walking Tour

7. Halifax: Ontdek de Halifax Explosion Audio Walking Tour

Ontdek hoe de explosie in Halifax een diepgaand effect had op Halifax met deze audiotour die toegankelijk is op je smartphone. Luister naar het verhaal van hoe de explosie in Halifax de gemeenschap van Richmond verwoestte. Wees ontroerd als je hoort hoe de stad samenkwam om hulp te bieden en te herbouwen. Stap bij elke stop op je tour terug in de tijd naar die noodlottige dag. Betaal je respect bij de gedenktekens die zijn opgericht ter ere van de slachtoffers op St. Joseph's Square, de Memorial Bell Tower, de Richmond Staircase en het Veith House Community Centre. Bezoek Fort Needham Park en luister naar de oorlogsgeschiedenis van Halifax. Ontdek het drama achter de botsing van de SS Mont Blanc en de SS Imo. Passeer andere bezienswaardigheden zoals de oude Richmond School en het Halifax Relief Commission Building. Laat je audiogids je het verhaal vertellen van de Halifax-explosie en meer. Ga naar zoveel bezienswaardigheden en attracties als je wilt en volg de tour in je eigen tempo. Eindig je tour in het Hydrostone District en de markt.

Verken Halifax met 3 unieke wandeltochten met smartphone-audio

8. Verken Halifax met 3 unieke wandeltochten met smartphone-audio

Verken de bezienswaardigheden van Halifax tijdens deze zelfgeleide wandeltochten. Luister naar handsfree gesproken tekst en heb de vrijheid om de stad in je eigen tempo te verkennen. U hoeft niet alle tours op één dag te voltooien, aangezien u de tours kunt gebruiken op elke gewenste dag of tijd. De rondleidingen worden ook geleverd met een leuk locatiegebaseerd trivia-spel. Nadat het commentaar is afgespeeld, kijk je naar je apparaat en tik je op het antwoord. Bekijk je score terwijl je bezig bent. Behoud de professionele ervaring van een gids, gooi de drukke reisgroepen, strakke schema's en hoge prijzen weg. Live GPS-kaart laat zien waar je bent en waar je vervolgens heen moet. Naarmate je dichterbij komt, wordt het commentaar van de gids automatisch afgespeeld! Ontdek de haven van Halifax met de Halifax Boardwalk en Seaport Smartphone Tour. Bekijk historische bezienswaardigheden en kunstvoorwerpen uit de 18e eeuw. Laat je meevoeren naar de tijd dat kapers rijk werden van hun gedurfde escapades op zee. Volg de ontwikkeling van dit gebied door de eeuwen heen terwijl deze onstuimige aanloophaven uitgroeide tot een levendige, moderne stad. Begin bij Pier 21, waar zoveel immigranten voor het eerst voet in Canada zetten om een nieuw leven te beginnen. Wandel langs monumenten, standbeelden en sculpturen ter ere van degenen die hebben bijgedragen aan het maken van Halifax tot de stad die het nu is. Loop in je eigen tempo over een van de langste promenades ter wereld. Bezoek maritieme musea en loop op het dek van een Edwardiaans stoomschip de CSS Acadian. Van eind juni tot oktober verwelkomt de HMCS Sackville, het oudste oorlogsschip van Canada, bezoekers aan boord. Eindig bij de Market Mall waar u kunt winkelen. De Halifax Churches, Gardens and Graveyards Tour neemt je mee langs het eerste kerkhof van de stad, Camp Hill. Duik in de verhalen achter de Holy Cross Cemetery en de Old Burying Grounds. Bewonder de indrukwekkende architectuur van de kathedraalkerk van Allerheiligen en de Sint-Pauluskerk. Dompel jezelf onder in de geschiedenis in de Halifax Armory en het stadhuis. Ga naar Victoria Park om erachter te komen wat het Victoriaans maakt. Ga naar het hart van de stad om de Halifax Public Gardens en het oudste stadspark van Canada, de Halifax Common, te zien. Duik in de verhalen van de vele mensen die Halifax hebben gemaakt tot wat het nu is in het Museum of Natural History en plaatsen zoals de oude stadsklok. De Halifax-explosie van 1917 Tour vertelt over het diepgaande effect op Halifax. Luister naar het verhaal over hoe de explosie de gemeenschap van Richmond verwoestte. Wees ontroerd als je hoort hoe de stad samenkwam om hulp te bieden en weer op te bouwen. Stap terug in de tijd naar die noodlottige dag met elke stop tijdens je tour. Betaal je respect bij de gedenktekens die zijn opgericht ter ere van de slachtoffers op St. Joseph's Square, de Memorial Bell Tower, Richmond Staircase en het Veith House Community Centre. Bezoek Fort Needham Park en hoor wat van de oorlogsgeschiedenis van Halifax. Ontdek het drama achter de botsing van de SS Mont Blanc en de SS Imo. Passeer andere opmerkelijke plaatsen zoals de oude Richmond School en het Halifax Relief Commission Building.

Halifax: smartphonerondleiding door kerken, tuinen en kerkhoven

9. Halifax: smartphonerondleiding door kerken, tuinen en kerkhoven

Verken de bezienswaardigheden van Halifax tijdens een zelfgeleide wandeling. Luister naar handsfree gesproken tekst en interactie met wat je ziet met een op attracties gebaseerd trivia-spel. Heb de vrijheid om de stad in je eigen tempo te verkennen met een handige rondleiding die kan worden onderbroken en hervat. Loop door Camp Hill, het eerste kerkhof van de stad. Duik in de verhalen achter de Holy Cross Cemetery en de Old Burying Grounds. Bewonder de indrukwekkende architectuur van de kathedraalkerk van Allerheiligen en de Sint-Pauluskerk. Dompel jezelf onder in de geschiedenis in de Halifax Armory en het stadhuis. Ga naar Victoria Park om erachter te komen wat het Victoriaans maakt. Ga naar het hart van de stad om de Halifax Public Gardens en het oudste stadspark van Canada, de Halifax Common, te zien. Duik in de verhalen van de vele mensen die Halifax hebben gemaakt tot wat het nu is. Neem de stress van het kijken naar een kaart weg met de GPS-functie die u naar plaatsen zoals het Natuurhistorisch Museum leidt. Hoor automatisch commentaar wanneer je plaatsen zoals de oude stadsklok nadert.

Halifax: privétransfer bij aankomst vanaf Stanfield Airport

10. Halifax: privétransfer bij aankomst vanaf Stanfield Airport

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste bij uw behoeften past, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print het uit of bewaar het op je telefoon. 3. 48 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt verstrekken om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet je chauffeur op de ophaallocatie. 6. Presenteer uw voucher en identificeer uzelf met de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor te grote of buitensporige bagage (surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de exploitant of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

11 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Halifax

Wil je alle activiteiten in Halifax ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.