Belevingen in
Hallein

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Hallein: De beste dingen die je niet wil missen

Baumgarten: actie wildwaterraften avontuur

1. Baumgarten: actie wildwaterraften avontuur

Geniet van spannende actieraften op een van de mooiste rivieren in Beieren en Oostenrijk, in Baumgarten. Op slechts 30 minuten van Salzburg is dit een prachtige plek voor natuurliefhebbers en avonturiers. Ontvang de benodigde raftinguitrusting. Ontmoet je raftinggids en ga met de bus naar de ingang van de rivier. Ontvang een veiligheidsgesprek over peddeltechnieken en wildwaterzwemmen van je gids. En daar ga je. Neem plaats in uw vlotboot en beleef als team samen de golven en gezelligheid. Je gids neemt je veilig mee door het witte water. Stop na een bepaalde tijd aan de kust. Je kunt vanaf 4 meter hoogte in een natuurlijk zwembad springen.

...
Private Hallstatt Tour

2. Private Hallstatt Tour

Deze tocht neemt u mee naar een aantal plaatsen waar de Celtics gewoond, gewerkt en had mystiek plaatsen. We rijden met u naar het dorp Hallstatt, waar u de mogelijkheid om de zoutmijnen (alleen toegankelijk tussen april en november) en een aantal andere Keltische plekken bezoeken in de omgeving. Dan rijdt u met u op de terugweg door de mystiek water val van Golling, waar al de Celtics had een mystieke plek en we kunnen ook een bezoek brengen aan de Canyon van de hamer rivier die de Celtics gebruikt als een heilige plaats. Tussen eind november en begin april kunt u een bezoek aan de zoutmijnen van Hallein, de watervallen en dan zien de stad van Hallstatt en het Lake District.

...
Private Beierse Mountain Tour

3. Private Beierse Mountain Tour

Tijdens deze tour ga je op een station van de stad Salzburg naar de stad van Hallein, de Dürnberg berg (mogelijkheid om te gaan in de zoutmijnen (extra kosten). Dan zul je de Obersalzberg, waar Hitler gebruikte om zijn zomerresidentie (mogelijkheid om het nest van de adelaar (extra kosten) te bezoeken in mei en oktober en of het dokumentation centrum van de Obersalzberg en de bunker-systeem) zijn te zien. Dan zul je de stad van Berchtesgaden, waar u de mogelijkheid om te gaan voor een lunch te zien. Tot slot vindt u meer van de koning of de hintersee en de Ramsau gebied van Berchtesgaden te zien.

...

Sitemap Hallein

Wil je alle activiteiten in Hallein ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.