Wateractiviteit

Hamburg: 2 uur in de charme van de Hamburgse haven

Hamburg: 2 uur in de charme van de Hamburgse haven

Vanaf € 24 per persoon

Tijdens deze tour ervaar je de unieke maritieme charme van de Haven van Hamburg. Ontdek de vele facetten en indrukwekkende dimensies van de haven en leer meer over de geschiedenis en huidige situatie.

Beste gezinsvriendelijke belevingen
Winnaar GetYourGuide Award 2020

Een ode aan de lokale belevingen die de reisindustrie hebben doen heropleven. Meer

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Duits

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een multi-facetten tour door de haven van Hamburg en ervaar het speciale contrast tussen traditie en moderniteit
 • Bekijk de havenstad en Elbphilharmonie en ga langs de cruise terminals en cruise centrum
 • Ervaar de unieke charme van de containerhaven, ga langs de sluizen en bekijk de skyline van Hamburg
Volledige beschrijving

Geniet van de unieke maritieme flair en kleurrijke drukte in de haven van Hamburg tijdens deze dagelijkse rondleiding door de dokken. Leer meer over de geschiedenis van de haven en de stad en maak een spannende rit door de sluizen. Ontdek hoe groot de haven van Hamburg is - de op een na grootste haven van Europa. Er is nauwelijks een andere stad ter wereld die zo verbonden is met zijn haven; Hamburg is er echt door ontwikkeld. De belangrijkste bezienswaardigheden en de skyline zijn er onlosmakelijk mee verbonden. Ervaar het contrast tussen verleden en heden, handel en cultuur, het kleine vissersdorpje langs de Elbe en de ultramoderne containercomplexen, zondige stukken en de vismarkt, oude kotters en enorme cruise- en containerschepen.

Ontdek deze toegangspoort tot de wereld van dichtbij aan boord van een klein schip, even geschikt voor een vloot.

Inbegrepen
 • 2-uur durende haventour
 • Uitleg in het Duits
 • Eten en drinken aan boord
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen koptelefoon meenemen
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers ouder dan 16 jaar moeten ofwel een bewijs van volledige vaccinatie óf een bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden overleggen. Deelnemers die niet kunnen worden gevaccineerd moeten een bewijs van medische complicaties én een negatieve PCR-test, die niet ouder is dan 48 uur bij aanvang van de activiteit, overleggen. Scholieren mogen een bewijs van reguliere schooltesten overleggen in plaats van een vaccinatiebewijs. Deelnemers jonger dan 6 jaar hebben geen vaccinatiebewijs of negatieve test nodig

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Bij de Sint Pauli pieren, Pier 1, 20359 Hamburg. Neem alsjeblieft je ticket mee naar het paviljoen bij de Sint Pauli pieren, Pier 1. De boot vertrekt van pier 1 en tussen pier 4 en 10.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Goed om te weten

 • Kleine honden zijn alleen aan boord toegestaan met een riem en een muilkorf.
 • Een audio-app met commentaar in het Engels kan worden gedownload zodra de tour is geboekt. Neem je eigen koptelefoon mee.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 2730 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • Vervoer
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • veiligheid
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Was leuk

De rondvaart was erg leuk en veel gezien. Het er komen wat minder en de info van de mensen van welke boot ook beetje jammer werd van de kast naar de muur gestuurd. Tijden op de site kloppen ook niet. Verder aanrader maar wees optijd daar. Sommige medewerkers weten niet af van de e-ticket ook erg jammer

11 mei 2018

We hebben genoten van de haven van Hamburg en de rivier de Elbe!

Het was een leuke rondvaart door de haven en over de rivier de Elbe! Helaas was het niet duidelijk welke pier we moesten zijn. Op de ticket stond pier 1, pier 1-4 en pier 6-9. Uiteindelijk bleek het pier 10 te zijn. Gelukkig waren we op tijd; we hebben ruim een half uur moeten zoeken; tig mensen gevraagd en we werden van het 'kastje naar de muur' gestuurd. Tip: parkeren buiten centrum en ga verder met de metro.

Verder lezen

23 oktober 2017

interessant en leuk

De moeite waard, ook al verstonden we lang niet alles. Eerst een stukje door Hamburg en langs de oever, daarna kregen we een extra gids die heel veel wist over het havenstuk. Zorg dat je er ruim op tijd bent, wij hadden bijna een half uur nodig van parkeren auto tot opstappen boot. Toen we het aanmeldpunt eindelijk gevonden hadden moesten we weer een stuk teruglopen om de boot te zoeken.. Je kunt bij de pieren leuk wat eten of drinken in de tijd die je overhebt als je het wat makkelijker kan vinden dan wij. Handig zou zijn als de naam van de firma duidelijk aangegeven wordt op het e-ticket, dan kunnen mensen daar je ook makkelijker helpen als je zoekende bent. Hoorde van mede-tourist dat ze niks konden met e-ticket op de mobiel, dat het wel echt uitgeprint moest zijn, dus voor de zekerheid maar doen. Misschien was dat omdat we vanwege drukte op een extra boot zaten, dat kan. Ondanks het zoeken: Zeker doen als je in Hamburg bent!

Verder lezen

26 augustus 2017

Georganiseerd door

Product ID: 48450