Kies data

Hamburg Geschikt voor groepen

Hamburg Geschikt voor groepen: Onze meest aanbevolen

Hamburg: vaart door haven & Speicherstadt overdag, 1,5 uur

1. Hamburg: vaart door haven & Speicherstadt overdag, 1,5 uur

Bekijk de attracties in de haven van Hamburg vanuit een uniek perspectief, dobber langs indrukwekkende containerschepen en ontdek de historische wijk Speicherstadt aan boord van een 1,5 uur durende boottocht met live toelichting van een Duitstalige gids en een exclusieve halte bij de iconische Elbphilharmonie. Begin je havenavontuur op het vasteland met het oversteken van de beroemde Überseebrücke om zo de pier te bereiken, waar je aan boord gaat van een traditionele Hamburgse boot die Barkasse wordt genoemd. Luister toe hoe je kapitein beslist welke route de boot zal nemen op basis van de weersomstandigheden, de getijden van het water, of als bijvoorbeeld een heel spannend en interessant containerschip of een speciale boot de haven aandoet. Vertrek en vaar door de smalle waterwegen van het grootste pakhuisdistrict ter wereld, bekend als de Speicherstadt. Geniet van de verbluffende architectuur van gebouwen op houten paalfunderingen en eikenhouten stammen. Ga er lekker voor zitten en passeer Hafen City. Verken de open dekken en voel de verkoelende zeebries terwijl je gebruik maakt van de perfecte fotomomenten vanaf de vele uitkijkpunten van de boot. Vaar langs rijen enorme containerschepen terwijl de boot zich een weg baant naar de St. Pauli's Pier en de haven van Hamburg. Leer de geschiedenis van de vele belangrijke bezienswaardigheden kennen dankzij je deskundige Duitssprekende gids. Wanneer je reis ten einde loopt kun je voor de Elbphilharmonie uitstappen of ervoor kiezen om terug te gaan naar de beginplek van de rondvaart.

Hamburg: Olivia Jones Tour met iconische Barker Fabian

2. Hamburg: Olivia Jones Tour met iconische Barker Fabian

Krijg een unieke kijk op de buurtcultuur met Olivia Jones' iconische blaffer (Duits: Koberer) Fabian Zahrt. Ontdek wat een blaffer tot een icoon maakt, hoe je in zo'n beroep kunt vallen en waarom iemand een pooier wordt tijdens deze begeleide wandeling. Maak kennis met de personages die Fabian's vriendenkring bevolken, zoals de mannen met veelzeggende namen als 'Sneeuwkoningin' of de dames van de 'Geiz Club'. Fabian, een echt kind van de buurt, kent alle kneepjes van het vak en komt zonder gevaar rond. Zie hoe na meer dan 20 jaar in de buurt, er nauwelijks een plaats is die hij niet van binnen en van buiten kent, inclusief het politiebureau van Davidwache. Neem met een insider van St. Pauli een kijkje achter de façade van een S&M-club. Afhankelijk van de tijd, beëindig je de tour in de Olivia Jones Bar of Olivia's Kiez Oase. Stel hier uw gidsvragen naar hartelust en feest tot diep in de nacht met de familie Olivia Jones.

Hamburg: rondvaart door de haven van 1 uur

3. Hamburg: rondvaart door de haven van 1 uur

Ontdek Hamburg tijdens een rondvaart door de haven en bewonder het uitzicht op het pakhuizendistrict en HafenCity. Bekijk de stad met de meeste bruggen van Europa, met ongeveer 2.400 bouwwerken over water, kanalen, kanalen en dokken. Stap aan boord van de rondvaartboot en ontdek de vele verschillende attracties en bezienswaardigheden van de stad, afhankelijk van de waterstand en de evenementen van de dag. Verken de historische Speicherstadt (het pakhuizendistrict) met zijn kanalen, de moderne HafenCity, de talloze bruggen over de Elbe, drukke sluizen en containerterminals, de Köhlbrand-brug en nog veel meer. Onderweg kom je meer te weten over de stad, haar geschiedenis, de inkomende en uitgaande schepen, en alles wat je verder interesseert. Ga lekker zitten en geniet van het uitzicht op de stad vanaf het zonnedek, of vanuit de lounge met airconditioning en grote panoramische ramen.

St. Pauli-nachtleven met Drag Queen in het Duits

4. St. Pauli-nachtleven met Drag Queen in het Duits

Ontdek het nachtleven van St. Pauli en de Reeperbahn. Leer alles wat je moet weten over het leven in St. Pauli van je drag queen gids. Kijk uit naar de bijzondere humor, de engelachtige ogen en de duivelse losse tong en dompel jezelf onder in de mysterieuze wereld van de drag queens van St. Pauli. Bezoek het poppenhuis van Olivia Jones, leer de lokale drag queens kennen en eindig de avond met veel plezier in Große Freiheit.

Hamburg: avondvaart door haven & Speicherstadt, 1,5 uur

5. Hamburg: avondvaart door haven & Speicherstadt, 1,5 uur

Bewonder de Hamburgse havenattracties die 's avonds schitteren, bewonder de verlichte Speicherstadt en bekijk indrukwekkende containerschepen van dichtbij tijdens een 1,5 uur durende avondvaart met live commentaar van een Duitstalige gids en een exclusieve stop bij de iconische Elbphilharmonie. Begin je late havenavontuur op het vasteland met het oversteken van de beroemde Überseebrücke om zo de pier te bereiken, waar je aan boord gaat van een traditionele Hamburgse boot die Barkasse wordt genoemd. Luister toe hoe je kapitein beslist welke route de boot zal nemen op basis van de weersomstandigheden, de getijden van het water, of als bijvoorbeeld een heel spannend en interessant containerschip of een speciale boot de haven aandoet. Vertrek en vaar over de smalle waterwegen van het grootste pakhuisdistrict ter wereld, bekend als de Speicherstadt. Bekijk de prachtige architectuur van gebouwen die op houten palen staan en eikenhouten stammen die prachtig verlicht zijn. Ga er lekker voor zitten en passeer Hafen City. Verken de open dekken en voel de verkoelende zeebries terwijl je gebruik maakt van de perfecte fotomomenten vanaf de vele uitkijkpunten van de boot. Vaar langs rijen enorme containerschepen terwijl de boot zich een weg baant naar de pier van St. Pauli en de glimmende haven van Hamburg. Leer de geschiedenis van de vele belangrijke bezienswaardigheden kennen dankzij je deskundige Duitssprekende gids. Zodra je reis ten einde loopt, kun je uitstappen voor de Elbphilharmonie of ervoor kiezen om terug te gaan naar de beginplek van de rondvaart.

Hamburg: hop-on/hop-off sightseeingtour klassieke lijn

6. Hamburg: hop-on/hop-off sightseeingtour klassieke lijn

Begin uw begeleide sightseeingtour door Hamburg door aan boord te gaan van een prachtige gele en rode dubbeldekkerbus. Je rijdt dan rond de uitgestrekte Alster-meren, over de Jungfernstieg en naar het stadhuis tijdens deze hop-on-hop-off tour. Tijdens je reis maak je 15 haltes en heb je de kans om op elke locatie te pauzeren en desgewenst door te gaan met een latere bus. Onderweg ziet u veel toeristische attracties, waaronder de St. Michel-kerk, het gerechtshof, de Elbphilharmonie en de Hafencity. Je bezoekt ook de vismarkt, St. Pauli Piers en de geliefde wijk St. Georg, terwijl je deskundige gids onderweg interessante feiten en handige tips geeft. Als het weer het toelaat, wordt het dak van de bus geopend voor een fantastisch uitzicht over de stad.

Hamburg: Big Reeperbahn-tour

7. Hamburg: Big Reeperbahn-tour

Verken de beroemde en beruchte straten van St. Pauli en ontdek de Hamburg Reeperbahn van dichtbij. Begin bij Beatles Platz en wandel langs de Reeperbahn langs de Davidwache naar de Nobistor. Neem een kijkje in de Herbertstraße en ervaar de drukte van het Hamburgse nachtleven. Bekijk pubs, bars, vaudeville en bordelen en luister naar verhalen over de wijk Hamburg, het leven op de rosse buurt en de ontwikkeling van deze wijk. Je bezoekt de beroemde bokskelder van het pooiercafé "zur Ritze", waar alle kampioenen zijn geweest. Ook ga je naar een voormalig bordeel, dat nog steeds wordt onderhouden met zijn unieke en bijzondere interieur.

Hamburg: Treasure Hunt Game door HafenCity

8. Hamburg: Treasure Hunt Game door HafenCity

Ga langs de topattracties in de hippe wijk HafenCity van Hamburg tijdens dit speurtochtspel. Krijg een rugzak vol mysterieuze raadsels en aanwijzingen om op te lossen. Ontdek op een spannende manier verborgen feiten over Hamburg en HafenCity. Ontmoet je gastheer die je de rugzak en de inhoud ervan zal uitleggen. Baan je een weg door het HafenCity-district door raadsels te beantwoorden en je avonturenboek te gebruiken dat je zal helpen als je vastloopt op een van de raadsels. Voltooi puzzels terwijl je langs bezienswaardigheden komt, zoals de uniek gevormde Marco Polo-toren, de Elbphilharmonie met zijn golvende plafond en het rode bakstenen Maritiem Museum. Maak een wandeling langs de populaire promenade "Kaiserkai". Keer terug naar het ontmoetingspunt aan het einde van het spel.

St. Pauli Tour: Drag-Attack met Barbie Stupid & Lee Jackson

9. St. Pauli Tour: Drag-Attack met Barbie Stupid & Lee Jackson

Barbie Stupid en Lee Jackson, sterren van Olivia's Show Club, kennen de buurt en de bars, clubs en duiken als hun broekzak. Hun begeleide wandeltocht met kiez (buurt) is geen reguliere rondleiding. Het is een sightseeingshow - een perfecte mix van pittig geklets, zondige bezienswaardigheden, informatie en entertainment. Met grappige opmerkingen leiden Barbie en Lee je door de rosse buurt. De tour leidt u over de Reeperbahn en langs kronkelende paden naar de Große Freiheit, de geboorteplaats van St. Pauli. Haltes zijn de wereldberoemde Herbertstraße, de Davidwache (het beroemdste politiebureau van Duitsland) en nog veel meer. Olivia Jones, de beroemdste drag queen van Duitsland, is een trotse pleitbezorger die opkomt voor respect, diversiteit en tolerantie. Met haar kleurrijke team van entertainers laat ze je zien in de beruchte rosse buurt van Hamburg en deelt ze inzichten in de wereld van schijnwerpers, rood licht en flitsende blauwe lichten.

Hamburg: St. Pauli per dag

10. Hamburg: St. Pauli per dag

Krijg informatie over de meest bloeiende nachtclub in Hamburg, St. Pauli, bij daglicht. Je wordt door je gids meegenomen op een reis die door eerdere tijden gaat, helemaal tot aan het heden. Uw gids zal u door de tijdsperiodes leiden en u precies uitleggen wat St. Pauli heeft gemaakt. Vanaf het drijvende dok van St. Pauli loopt u rechtstreeks naar de Davidstrasse. Hier ontvangt u informatie over een van de beroemdste politiebureaus in Duitsland, de "Davidwache". Net om de hoek van Davidwache vindt u de beruchte straat Herbertstrasse, verbonden met prostitutie en misdaad als geen andere straat in het land. Zie de Hans-Albers-Platz, ook bekend als de "Hamburger Bermudadriehoek", en besluit met een bezoek aan de "Große Freiheit". Dat is de manier waarop St. Pauli vandaag is, een plek voor mensen om plezier te hebben, te dansen en te drinken.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Wateractiviteiten
  • Andere belevenissen
  • Avonturen
  • Hop on, hop off-tours
  • Workshops en cursussen
36 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Veelgestelde vragen over Hamburg

Welke topattracties zijn een must-see in Hamburg?

De topattracties in Hamburg zijn:

Overzicht activiteiten in Hamburg

Wil je alle activiteiten in Hamburg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hamburg

De informatie over het ontmoetingspunt was enigszins verborgen op ons online ticket. Een telefoontje naar de hotline hielp ons direct, ook op zondag! De rondleiding was gewoon geweldig! Onze kapitein op de Traute Abicht had veel informatie te vertellen en kon veel lachen. Aanbevolen op elk moment!

Vandaag hebben we Hamburg op het water verkend en een geweldige reis gehad. We leerden veel interessante weetjes en ook een of andere grappige anekdote over de haven en de pakhuizenwijk. Dat hebben we vooral te danken aan de vriendelijke gids Marco :) geweldige rondleiding en een echte aanrader

De rondleiding is een echte aanrader. Marc is geweldig!!! Op wat een charmante en grappige manier hij je dichter bij de haven brengt, is absolute Hamma. Marco als je dit leest, ga zo door. Je bent een coole kerel. Zou de reis direct weer boeken. Ga daarheen mensen!

Leuk om de stad vanaf het water te zien! De gids vertelt leuke anekdotes en veel details. Echte aanrader!

Leuke rondvaart in een kleine groep op een eenvoudig oud schip.