Hamburg: vaart door haven & Speicherstadt overdag, 1,5 uur

Hamburg: vaart door haven & Speicherstadt overdag, 1,5 uur

Vanaf € 24 per persoon

Zie beroemde bezienswaardigheden in de iconische haven van Hamburg, vaar door de pittoreske Speicherstadt en bekijk indrukwekkende containerschepen van dichtbij tijdens een 1,5 uur durende rondvaart met live toelichting in het Duits.

Over deze tour

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 12 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1.5 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Voorrangstoegang via een aparte ingang
Directe bevestiging
Tourgids
Duits

De Originals-beleving

Volledige beschrijving
Bekijk de attracties in de haven van Hamburg vanuit een uniek perspectief, dobber langs indrukwekkende containerschepen en ontdek de historische wijk Speicherstadt aan boord van een 1,5 uur durende boottocht met live toelichting van een Duitstalige gids en een exclusieve halte bij de iconische Elbphilharmonie. Begin je havenavontuur op het vasteland met het oversteken van de beroemde Überseebrücke om zo de pier te bereiken, waar je aan boord gaat van een traditionele Hamburgse boot die Barkasse wordt genoemd. Luister toe hoe je kapitein beslist welke route de boot zal nemen op basis van de weersomstandigheden, de getijden van het water, of als bijvoorbeeld een heel spannend en interessant containerschip of een speciale boot de haven aandoet. Vertrek en vaar door de smalle waterwegen van het grootste pakhuisdistrict ter wereld, bekend als de Speicherstadt. Geniet van de verbluffende architectuur van gebouwen op houten paalfunderingen en eikenhouten stammen. Ga er lekker voor zitten en passeer Hafen City. Verken de open dekken en voel de verkoelende zeebries terwijl je gebruik maakt van de perfecte fotomomenten vanaf de vele uitkijkpunten van de boot. Vaar langs rijen enorme containerschepen terwijl de boot zich een weg baant naar de St. Pauli's Pier en de haven van Hamburg. Leer de geschiedenis van de vele belangrijke bezienswaardigheden kennen dankzij je deskundige gids. Terwijl je reis langzaam tot een einde komt heb je de mogelijkheid om te stoppen en uit te stappen naast de Elbphilharmonie, voordat je weer teruggaat naar waar de vaart vandaan vertrok.
Inbegrepen
 • 1,5 uur durende haventocht
 • Live toelichting in het Duits
 • Optionele stop om van boord te gaan bij de Elbphilharmonie
 • Eten en drinken
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • We passen extra gezond- en veiligheidsmaatregelen toe bij de GetYourGuide Originals
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je moet een reisformulier invullen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Onderstaande gegevens kunnen veranderen als je je huidige keuzes aanpast:

  Trefpunt

  Loop, eenmaal op de tunnelachtige brug Überseebrücke, naar beneden. Door de ramen kun je aan de linkerkant van de brug de boot, genaamd Traute Abicht en met GetYourGuide-logo's, zien liggen. Sla aan het einde van de brug twee keer linksaf en zoek naar een rode GetYourGuide-vlag en bemanningsleden die GetYourGuide-kleding dragen.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Warme kleding
  • Camera

  Niet toegestaan

  • Wapens of scherpe voorwerpen
  • Eten en drinken

  Goed om te weten

  • De boten hebben een open of gesloten glazen dak, afhankelijk van de weersomstandigheden
  • Houd er rekening mee dat de tour door de Speicherstadt afhankelijk is van de waterstand De vaarten zijn gepland volgens de getijdenkalender Mocht het tij echter onverhoopt omslaan naar hoge of lage waterstanden, dan kunnen er geen boten de smalle vaarwegen in Als dit het geval is op de dag van je tour, dan wordt er een alternatieve route afgelegd
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 / 5

  gebaseerd op 90 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,8/5
  • Vervoer
   4,8/5
  • prijs / kwaliteit
   4,6/5
  Sorteren op

  Sorteren op

  De havenrondvaart was een ware belevenis! Onze kapitein John was briljant met zijn specialistische kennis, maar hij bracht het op een zeer ontspannen en informatieve manier over. Bovenal wist hij de boog uit de geschiedenis naar het moderne tijdperk van containerschepen te trekken. Duidelijke boekingsaanbeveling als u op zoek bent naar een speciale tour.

  Verder lezen

  10 juli 2021

  De ervaring was geweldig, zag alles wat gepland was om te zien en kapitein Michael was een supergids. Let op, als tip: als je de Speicherstadt wilt bezoeken, moet je direct bij de kade controleren of het waterpeil de rit toelaat. Nogmaals, goede service, goede boekingservaring en een vriendelijke kapitein.

  28 juni 2021

  Reiner Abicht heeft meerdere kleinere en grotere boten waarmee in de haven diverse tochten worden aangeboden. Je lijkt pas onlangs met GetYourGuide te werken, dus er zijn hier niet veel opmerkingen bij elkaar gekomen. De reis van 1,5 uur was zeer aangenaam en de kapitein Jon gaf interessante informatie over Hamburg en de haven. Ik zou het zeker aanraden aan anderen, maar zou er ook vroeg zijn om een comfortabele plek te krijgen.

  Verder lezen

  26 juni 2021

  Georganiseerd door

  Product ID: 394977