Kies data

Hamburg Lichttours

Hamburg Lichttours: Onze meest aanbevolen

Haven van Hamburg: avondrondvaart met stadslichten

1. Haven van Hamburg: avondrondvaart met stadslichten

Bewonder de haven van Hamburg bij schemering op een traditioneel schip. Maak een romantische rondvaart door de haven van Hamburg en geniet van een gezellige sfeer met het verlichte silhouet van de stad als achtergrond. Vaar door de historische Speicherstadt (afhankelijk van het tij) en langs de indrukwekkend verlichte containerterminals. Luister naar interessante verhalen over de geschiedenis van de haven met toelichting van de kapitein, terwijl je ontspant met een drankje. Alternatief kun je ook een van de speciale tours kiezen die af en toe plaatsvinden. Kies de speciale Queen Mary II -rondvaart om Queen Mary II vanaf de cruiseterminal over de Elbe te volgen. Kom tijdens de boottocht meer te weten over het schip van de professionele gids. Of kies ervoor om de 'Verjaardag van de Hamburgse Haven' aan boord van een traditionele boot te vieren. Aanschouw de openingsparade van het festival, waarna gedurende het hele weekend feesten volgen.

Hamburg: havenrondvaart in de avond

2. Hamburg: havenrondvaart in de avond

Ga op een prachtige avondrondvaart vanaf de historische en romantisch verlichte Speicherstadt door de zee van licht die bekend staat als de haven van Hamburg. Geniet van een geweldige vaart door de kanalen van de historische Speicherstadt en ontdek de hoogtepunten van Hamburg vanaf het water. Luister naar je deskundige Duitse live-commentator om de geschiedenis achter deze intrigerende stad te horen. Zie het Zollkanaal, het Wasserschloss en het Internationale Maritieme Museum en cruise langs de moderne havenstad, het nieuwste district van de mooie Hanzestad. Bekijk de HafenCity Universiteit, de Marco Polo-toren, de Elbphilharmonie en het panorama van het district. Geniet ook van een adembenemend uitzicht van de St. Pauli-Landungsbrücken tot aan de Überseebrücke met museumschepen Rickmer Rickmers en Cap San Diego.   Zeil nog eens door de lichtzee van de haven en verwonder je over de activiteit rondom de containerterminals.

Hamburg: avondvaart door haven & Speicherstadt, 1,5 uur

3. Hamburg: avondvaart door haven & Speicherstadt, 1,5 uur

Bewonder de Hamburgse havenattracties die 's avonds schitteren, bewonder de verlichte Speicherstadt en bekijk indrukwekkende containerschepen van dichtbij tijdens een 1,5 uur durende avondvaart met live commentaar van een Duitstalige gids en een exclusieve stop bij de iconische Elbphilharmonie. Begin je late havenavontuur op het vasteland met het oversteken van de beroemde Überseebrücke om zo de pier te bereiken, waar je aan boord gaat van een traditionele Hamburgse boot die Barkasse wordt genoemd. Luister toe hoe je kapitein beslist welke route de boot zal nemen op basis van de weersomstandigheden, de getijden van het water, of als bijvoorbeeld een heel spannend en interessant containerschip of een speciale boot de haven aandoet. Vertrek en vaar over de smalle waterwegen van het grootste pakhuisdistrict ter wereld, bekend als de Speicherstadt. Bekijk de prachtige architectuur van gebouwen die op houten palen staan en eikenhouten stammen die prachtig verlicht zijn. Ga er lekker voor zitten en passeer Hafen City. Verken de open dekken en voel de verkoelende zeebries terwijl je gebruik maakt van de perfecte fotomomenten vanaf de vele uitkijkpunten van de boot. Vaar langs rijen enorme containerschepen terwijl de boot zich een weg baant naar de pier van St. Pauli en de glimmende haven van Hamburg. Leer de geschiedenis van de vele belangrijke bezienswaardigheden kennen dankzij je deskundige Duitssprekende gids. Zodra je reis ten einde loopt, kun je uitstappen voor de Elbphilharmonie of ervoor kiezen om terug te gaan naar de beginplek van de rondvaart.

Hamburg: 1,5 uur durende Grand Harbour-avondverlichtingscruise

4. Hamburg: 1,5 uur durende Grand Harbour-avondverlichtingscruise

Verken het havengebied van Hamburg tijdens een ontspannende avondbootcruise met live commentaar in het Duits en ontdek de meest romantische taferelen en de architectonische rijkdom van Hamburg vanuit een geheel nieuw perspectief. Begin je avondhavenavontuur in Landungsbrücken en steek de beroemde brug over om Pier 3 te bereiken, waar je aan boord van je schip gaat. Vertrek en vaar door de smalle waterwegen van het grootste pakhuisdistrict ter wereld, bekend als Speicherstadt. Geniet van de verbluffende architectuur en het verlichte uitzicht op de haven van Hamburg die schittert in prachtige blauwe lichten. Zie de lichten van de Elbphilharmonie, de Harbour City, de musicals, de landingsbruggen, de schepen en de containerbruggen die voorbestemd zijn om een romantische sfeer te creëren. Vaar door de grachten, het Elbe-strand en de beroemde vismarkt van Hamburg en leer de geschiedenis van de vele belangrijke bezienswaardigheden van uw Duitstalige deskundige gids.

Hamburg: 1 dag hop on, hop off-rondvaart met livecommentaar

5. Hamburg: 1 dag hop on, hop off-rondvaart met livecommentaar

Ontdek de cultuur en de maritieme flair van Hamburg. Op deze hop on, hop off havenrondvaart verken je de haven van Hamburg, de Speicherstadt en HafenCity per binnenschip in 90 minuten. Het schip stopt dagelijks bij de St. Pauli Landungsbrücken, Bridge 10 en andere belangrijke toeristische attracties. Het bijzondere van de tour is dat je maar één keer hoeft te betalen en de dag met de hop on, hop off ticket kunt genieten van alle individuele attracties langs de haltes. Deze omvatten BallinStadt, het Hafenmuseum Hamburg, de nieuwe Elbarkaden met de tentoonstelling "The Flood", het Internationale Maritieme Museum en het traditionele havenschip in de HafenCity, de historische Speicherstadt, het Miniatur Wunderland en de Cap San Diego. Tijdens de rondvaart krijg je interessante informatie van het live commentaar aan boord in het Engels en Duits. Haltes: Landungsbrücken, Bridge 10 Elbe Island - Wilhelmsburg BallinStadt Hafenmuseum Hamburg Internationaal Maritiem Museum Elbe Philhamonie Speicherstadt - Wunderland - Dungeon Cap San Diego Landing Bridge 10"

Veelgestelde vragen over Hamburg

Welke topattracties zijn een must-see in Hamburg?

De topattracties in Hamburg zijn:

Overzicht activiteiten in Hamburg

Wil je alle activiteiten in Hamburg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hamburg

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.907 beoordelingen

Fantastische landschappen, indrukwekkende foto's die je zelfs in het donker kunt zien. De man aan de microfoon was in opperbeste stemming en modereerde de tour op een amusante en ontspannen manier. Het feit dat de Speicherstadt zelf momenteel niet verlicht was en het ene of het andere gebouw ook niet om kosten-/energiebesparende redenen, daar kan AbichtTours niets aan doen. Het was nog steeds een mooie en romantische tocht. De opname van de filmmuziek van "Pirates of the Caribbean" was grappig terwijl dit gigantische containerschip aan ons werd gepresenteerd. De rondleiding is het waard!!!

Iedereen die in Hamburg is, zou minstens één keer aan deze lichte tour moeten hebben deelgenomen. Het was niet alleen een ontzettend mooie ervaring, maar ook grappig. Onze kapitein had ook als cabaretier kunnen optreden en ons op een leuke maar ook informatieve manier de mooiste plekjes van Hamburg laten zien. We hadden het geluk om de Aida Prima te zien zeilen, wat echt geweldig was. Al met al zou ik op elk moment weer bij dit bedrijf boeken, aangezien iedereen supervriendelijk was en iets onvergetelijks voor ons mogelijk maakte. Graag weer!!!

Wij zijn op tijd vertrokken. Waren er 1 uur van te voren om mooie zitplaatsen aan dek te krijgen. Toen begon het met muziek en drankjes. Onze gids op de boot was gewoon geweldig, hij formuleerde alles zo grappig dat we veel plezier hadden. We reden door de haven en vervolgens naar de Speicherstadt. Toiletten, veel zitplaatsen en een bar zijn aan boord van de "Kleine Erna". We zouden de reis keer op keer boeken, gewoon geweldig!!!

Was 2 jaar geleden op tournee met mijn zonen en nadat we een Aida-schip in zijn gigantische omvang hadden gezien, was het duidelijk dat dit onze volgende vakantie zou worden. En de informatie was geweldig en ook interessant voor tieners. Alles makkelijk te vinden en goed georganiseerd!

Een goede keus om deze rondvaart te kiezen. Wij hadden de vaart van 21.30 uur. Mooi verlichtte havens en werkgebieden. Indrukwekkend om te zien hoe de grote zeereuzen in de containerterminal volautomatisch werden gelost en geladen.