Hamburg Boottochten & rondvaarten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Boottochten & rondvaarten in Hamburg

Bekijk alle Boottochten & rondvaarten in Hamburg
Bekijk alle 177 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Hamburg

HET WAS LEUK, MAAR HAD IK MEER VERWACHT.

HET WAS TE DONKER, IK HAD MEER LICHT VERWACHT OF DE GEBOUWEN EN IN DE HAVEN. INFOS IN DE VOUCHER NIET DUIDELIJK. VERTREKTIJD STOND OP DE VOUCHER(OPEN 21.00-21.30)ZO DACHT IK, WIJ VERTREKKEN OM OF NA 21.30, MIJN MAN MOEST NAAR TOILET, ALS WIJ 5MIN LATER WAREN,HADDEN WE DE TOCHT GEMIST, ROND 21.15 WAS DE BOOT WEG. WAAR WIJ MOESTEN ZIJN VOOR DE VERTREK STOND OOK NIET GOED IN DE VOUCHER (ST. PAULIS PIER - BRUG 1) OVERDAG BEN IK BIJ BRUG1 GEWEST OM ZEKER TE ZIJN VAN WAAR IK MOEST ZIJN S´AVONDS, EN HET WAS BIJ DE BRUG 4, EN ER WAS EEN PLEK MEER OM TE ZITTEN, IK EN MIJN MAN BLEVEN STAAN. AL MET AL WAS HET WEL EEN BIJZONDER TOCHT, EEN ANDERE MANEER OM HAMBURG TE ZIEN.

Hamburg: avondrondvaart door de verlichte haven Beoordeeld door Jorgeanne, 04/23/2019

Leuk, leerzaam, goede indruk van haven en Speicherstad gevend.

Iedereen was erg op tijd. Wij waren er 1 uur te vroeg en toen waren er al mensen aan boord. Betrokken een kwartier te vroeg en kwamen 10 minuten te laat terug. Dus een rondvaart van bijna 1,5vuur i.p.v. 1 uur gekregen. Goede indrukken gekregen van de overslaghaven, uitleg van droogdok en soorten vaartuigen. Tocht door Speicherstad was tijdens het donker zijn en was heel mooi om mee te maken. Reisbegeleiderr ga f veel informatie, voor ons helaas alleen maar in het Duits.

Hamburg: avondrondvaart door de verlichte haven Beoordeeld door Paul, 05/21/2018

We hebben genoten van de haven van Hamburg en de rivier de Elbe!

Het was een leuke rondvaart door de haven en over de rivier de Elbe! Helaas was het niet duidelijk welke pier we moesten zijn. Op de ticket stond pier 1, pier 1-4 en pier 6-9. Uiteindelijk bleek het pier 10 te zijn. Gelukkig waren we op tijd; we hebben ruim een half uur moeten zoeken; tig mensen gevraagd en we werden van het 'kastje naar de muur' gestuurd. Tip: parkeren buiten centrum en ga verder met de metro.

2-uur Durende Tour Haven van Hamburg: Maritieme Flair Beoordeeld door Arjan, 10/23/2017

Vriendelijke staf en alle bezienswaardigheden avonds gezien.

Degelijke uitleg over oude gedeelte Speicherstadt met vermelding van serie Peperbollen en uitleg over havengedeelte en containerschepen. Het was de moeite waard. Het weer was ook goed want op water kan altijd trekken. Ik vond de buurt waar het schip lag ook de moeite. Er was een gezellige souvenirshop. Kortom de gids op boot gaf veel uitleg en was grappig.

Hamburg: avondrondvaart door de verlichte haven Beoordeeld door dominique, 04/11/2018

Informatieve tour die bij een bezoek aan Hamburg een must is.

Deze tour was erg geslaagd door dat wat getoond werd en, niet in de laatste plaats, vanwege de zeer humorvolle uitleg en toelichtingen van onze gids Michael. Aanrader!

2-uur Durende Tour Haven van Hamburg: Maritieme Flair Beoordeeld door Geert, 08/18/2017