Hamburg
The Beatles

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Hamburg

Wil je alle activiteiten in Hamburg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hamburg

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.341 beoordelingen

Een fantastische ervaring in de beroemdste wijk van Hamburg

We boekten de Engelse tour en we hadden een privétour voor 2 personen. De gids Katja belde een half uur voor de tour om te controleren of we eraan kwamen en we het ontmoetingspunt konden vinden. Niet iets dat andere reisleiders zo vaak doen! Onze gids Katja was uitstekend, zeer informatief en klaar om meer informatie te geven wanneer gevraagd. Ze heeft een zeer interessante tournee gemaakt en ze was ook heel discreet en helemaal niet duidelijk in één wedstrijd waar het gemakkelijk zou zijn geweest om dat te doen. Ze weet alles over de plaats en zal ook lokaal de anekdotes over de stad Hamburg vertellen. Haar Engels is perfect en ik raad ten zeerste aan om haar voor de Tour te vragen. De stop bij het appartement op het centrale plein is een leuk pluspunt voor de tour! Een must in Hamburg !!

Onze gids Markus was geweldig. Je kunt zien dat hij leeft en zelf van St. Pauli houdt! Hij liet ons de Reeperbahn zien met veel humor en plezier en vertelde ons allerlei spannende en grappige verhalen. Onze groep was echt heel leuk en uiteindelijk hebben we een beetje gevierd met een deel van de groep en met Markus. Het was een geweldige tour en een geweldige introductie tot een succesvolle avond. Bedankt Markus, altijd blij om bij je te zijn ... op de Reeperbahn om half een :-)

de tour was fantastisch

de tour door St Pauli was geweldig. Vooral de gids Frederique heeft het tot een geweldige ervaring gemaakt. ze heeft ons echt meegenomen naar alles wat er in deze buurt gebeurt is en nog steeds gebeurd.

Geïnformeerd en afgestemd op onze interesses

Flo was een geweldige gids die ons de belangrijkste bezienswaardigheden liet zien met informatie en locaties afgestemd op onze specifieke interesses.

Heel leuk tour

Zeer leuke entertainende gids die de buurt goed kent. Aanrader om Hamburg te leren kennen.