Hamburg Wandeltochten
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Wandeltochten in Hamburg

Bekijk alle Wandeltochten in Hamburg
Bekijk alle 210 tickets en tours

Een wandeltour door Hamburg: 5 must-sees

Hamburg is één van de leukste steden in Duitsland, met voor ieder wat wils. Welke wandeltour je ook boekt, zorg dat je deze hoogtepunten niet mist!

Rathaus

Het Hamburgse stadhuis is een meesterwerk van neo-Renaissance architectuur. Als je geen tijd hebt om binnen een kijkje te nemen, zorg dan dat je de prachtige fontein op de binnenplaats niet mist.

Historische kerken

Bombardementen hebben in WOII de nodige schade aangericht aan de kerken van Hamburg, maar je kunt de gerestaureerde St Michaelskirche en de ruïnes van de St. Nikolai bekijken; ooit de hoogste kerk ter wereld.

Elbphilharmonie

De Elbphilharmonie zal pas in 2017 voltooid zijn, maar is al goed op weg om één van de meest indrukwekkende moderne bouwwerken van de stad te zijn.

Speicherstadt

De pakhuiswijk van Hamburg is een bezienswaardigheid op zich, en je vindt er unieke attracties zoals de beroemde koffieroosterij en het Specerijenmuseum.

Reeperbahn

De Wallen van Hamburg zijn het grootste red light district ter wereld, en tussen de ondeugd zie je er historische gebouwen en muziekpodia. Alsnog een goed idee om de kinderen thuis te laten...

Plan je bezoek

Hoe werken gratis wandeltours?

Als je een klein budget hebt of het moeilijk vindt om te bepalen hoeveel je wil betalen voor een tour, is een gratis wandeltour perfect voor je. Bedenk wel dat dit nog steeds het inkomen van de gids vormt, dus neem cash mee en geef aan het eind zoveel als je de tour waard vond.

Hoe zwaar zijn de tours?

Wandeltours in Hamburg kunnen wel vijf uur duren, maar de meeste duren 2 à 3 uur. Vind je dat nog steeds erg lang, kies dan een kortere tour met een thema of in een bepaalde wijk; bijvoorbeeld langs de podia waar de Beatles hebben opgetreden.

Wat anderen zeggen over Hamburg

We hebben enorm genoten van de duidelijke uitleg tijdens de tour.

Leuke, kundige gids die enthousiast vertelt over diverse bezienswaardigheden van de stad Hamburg. Onze gids was Iers en vertelde rustig in goed verstaanbaar Engels zijn verhaal. Aanrader!

Skip the Line: Nieuwe gratis tour van Hamburg Beoordeeld door Nicole, 25-07-2016

Goede indruk van Hamburg door wandeling!

Door deze wandeling hebben we een goede indruk van Hamburg gekregen met een enthousiaste gids!

Skip the Line: Nieuwe gratis tour van Hamburg Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 29-12-2014

Erg leuke gids (Adrian)zorgde voor een mooie Tour door Hamburg

Onze gids vertelde bijzonder enthousiast over Hamburg. Mede dankzij de goede rondleiding hebben wij erg veel van Hamburg gezien.

Skip the Line: Nieuwe gratis tour van Hamburg Beoordeeld door Jan, 30-11-2014

Hamburg Wandeltochten
4.7
Gebaseerd op 4.969 beoordelingen van GetYourGuide-klanten